Belirsizlik, Bitmeyen Sevgi Üstüne Katlanarak Gelen Acılar...

Düzelir inşallah herşey, yeni hayatınız size sıcacık günler yaşatsın umarım. Kimsenin kimsede ahı kalmıyor emin olun, bir şekilde çıkıyor ya bu dünya da ya ahirette. Adalet terazisi şaşmıyor hiç, güzel günler göreceksiniz inanın içime öyle doğdu

inşallah :) sizde her zaman güçlü olun ki herşey güzel olsun

Hayal, bir asker kızı olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki

Asker eşi, asker çocugu olmak çok farklı bir şey
Yaşamayan bilemez

Eger sen gerçekten sevdiğine eminsen, onunla bir ömrü gögüsleyebilecegine inanıyorsan,
emin ol şu an gözünde dag gibi büyüyen şeyler , dokunmaz bile...

Zor bir karar bekliyor seni.
Allah hakkında hayırlısını versin...

Karar vermek ve bunu uygulamak arasında uçurum varmış gibi hissediyorum. Öte yandan annem, nasıl ikna olacak, yıllardır söylediklerime karşı bir tezi var...

Keşke bu zamana kadar içine atmasaydın en azından burdakilerle paylaşsaydın.. Tamam çözüm bulamayabiliriz bu duruma ama en azından dinlerdik seni.. İçini boşaltmanı sağlardık.. Ki bazen sadece anlatmak bile çok rahatlatır insanı.. Stres yüzünden çok şey atlatmışsın..
Sevgilin hakkında sürekli mert biri demişsin daha çok tabir kullanmışsın ama en çok bu dikkatimi çekti.. Sanırım hayatımda tam anlamıyla mert bir erkekle tanışamadığım için bu :) (sevgili anlamında)
Bu yönden şanslısın biliyor musun ? Bence bu şansında farkındasındır çok olgun birisin
Mert, adam gibi adam bir sevgilim olsun çok isterdim;hep bir yönden fire verdiler çünkü..
Yerine koyuyorum kendimi bu kadar şeye katlanabilir miydim onu söylemek zor ama direnirdim sonuna kadar bunu biliyorum.. Sonu ne olur onu bilemiyorum..
İnşallah Rabbim hayırlısını verir hakkınızda.. İkinizde güzel şeyleri hakediyorsunuz.. :)

Canım, ne desem boş, yaşamayan bilemez..
O'nun sana, senin ona ihtiyacın var.. Destek olun birbirinize, güçlü ol..
Kelimem de tükeniyor..
Bu yola baş koymuş, yiğit bir adam var karşında, sende dik dur canım..
Allah yardımcınız olsun.

aLLAH SABIR VERSİN GERÇEKTEN ÇOK ZOR BENDE KALDIRAMAZDIM PSKOLOJİM ALT ÜST OLURDU. AMA SEWGİDE VAR İŞİN İÇİNDE FKAT SÜREKLİ GÖREVLERE GİDİYOR SÜREKLİ KÖTÜ HABER BEKLİYORUM TEK KALICAM HEP NEBİLİYİM EVLENEMEZDİM BEN HERHALDE

Çok teşekkür ederim, uzun vadeli planlar ve hayaller kurmamayı öğrendim, bu ilişkimden önce 2 kişi daha olmuştu hayatımda ve gerçekten hırpalanmıştım onları değiştirmek, olması gerektiği gibi olmasını sağlamak için. Baktım ki karakter sonradan şekillenen bir olgu değil, çocukken aldığın aile eğitiminden yerleşiyor. Bende pes etmiştim. Güzel, ahlaklı, mert birini istemiştim rabbimden çıkardı karşıma ama farklı sorunlarla işte...Yani hiçbirşey dörtdörtlük olmuyor imtihanda, fire olacakki imtihan olduğunun farkına varılsın... O kadar fazla da korkularım varki sonrasına dair...

Amin...Keşke kurtuluş savaşı zamanında yaşasaydık sırtımızdan vurulmazdık en azından diyorum...Diyorum da diyorum, bu konuya dair çok keşkelerim var... Kendimi de tanıyorum aslında evlenirsem günlerce süren uzak kalmalara dayanabilirmiyim bilemiyorum. Çünkü ben hep etrafımda arkadaşlarım, ailem, dostlarım, sevdiklerim olsun isteyen biriyim.

Sağolun. Çokta seviyorum, çok hemde... Umarım daha fazla hastalık bulmaz beni, onu diliyorum sadece

Aslında istediğimiz avuç içi kadar mutluluk değilmi ?
şahsen ben hayatımda hiç hanlar hamamlar ihtişamlar istemedim..
Sadece huzur sağlık diledim mevladan..
Şükür sağlığım yerinde ama bende aşkda hiz kazanamadım.
Bu Allahın bir takdiri diyorum mahsulcanım ,
ne yapayım bende artık olduğu kadar olmadığı kader diyenlerden oldum.

Son düzenleme:
Seni anlaya biliyorum...

Benim eşimde Hakkari de şark görevinde, kaç kere ölüm teğet geçti hatırlamıyorum bile.

En son Hakkari Özel Harekat Şube Müdürünün de şehit olduğu olaylarda eşim üzüntüden evine gidememiş, iş yerinde saatlerce ağlamıştı. Her yarım saatte bir arar hadi evine git artık derdim, aynı lojmanda oturuyoruz, gitmek istemiyorum buralar dar geliyor bana deri.

Tam 20 aydır evimizde yok, ben eşsiz, kızım babasız... Ama olsun, sağlığı yerinde ya şükür. Zor günler geçirdik, geçiriyoruzda ama bitecek inş.

Neyse bizim Allah nasip ederse son 3-4 ayımız inş. kazasız, belasız, sağlıkla geldiği günüde görürüz.

Sende biraz olsun içini rahat tutmaya bak, sürekli düşünürsen günler senin için yıl gibi geçer, Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inş.

Hep konuşuyoruz ya kader diye hayatım, gerçekten öyle...Yazılmış yolun üzerinde (sapak seçimleri bize ait hem de) yürüyoruz...
Kimi eşiyle, aşkıyla imtihan ediliyor. Kimi ailesiyle, kimi evladıyla, kimi malıyla parasıyla, kimi de huzuruyla işte...
Neyseki emr-i hakkın vuku bulması uzun sürmüyor, maksimim 100 yıl bu çile ki 100 yaşına kadar yaşamak da mucize artık
Avutacağız kendimizi başka çaresi yok da hergün böyle pozitif düşüncelerle dolu olamıyorum, uyurken bile o kadar fazla düşünüyorumki sabah yorgun uyanıyorum inanırmısın, o gün telefonda da duydun bitkinliğimi zaten...

Ah, ne kadar üzüldüm...Sizi-yavrunuzu kocaman sarılarak kucaklıyorum ve öpüyorum. Aşk cesaret ister zaten, cesur kadınlardır asker eşleri...O cesaretim varmı diye sorguluyorum bende kendimi aylardır...İlk dönemlerde neden normal, sıradan sabah 8 akşam 6 çalışan birine aşık olmadım diye kendi kendimi yerdim. Çok mücadele ettim bağlanmayayım diye ama, ben bunu düşünürken çoktan deli gibi sevdiğimi anladım:2: Son aylarınız demek, nasıl güzel bir duygudur değilmi...Rabbim bir daha hiç ayırmasın sizi, yavrunuzla eşinizle huzurlu sağlıklı upuzun bir ömür geçirin birlikte

Çoook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, bu arada eşim emniyet personeli, asker değil canım polis.

Sende inş. sevdiğin insana sağlıkla kavuşursun canım.

Zor günler ama inan geçiyor bir şekilde, bizde en çok etkilenen kızım oldu, 3,5 yaşındaydı babası gittiğinde, şimdi 5 yaşını doldurdu, babamız geldiğinde tam 5,5 yaşında olacak. Tam ilgiye, sevgiye, babaya muhtaç olduğu zamanlardı... Mesela bizim babamız kızımızın anaokulu dönemlerini hiç görmedi, internetten resimlerini takip etti, yıl sonu gösterisine geldi vs. Neyse aklıma geldikçe üzülüyorum.

En büyük korkularımdan biri bu benimde Dolu dolu babalı geçmesi gereken yıllar hep hasretle uzaklıkla geçecek Bedeli ne kadar ağır bu mesleklerin...Para içinde yapılmıyor üstelik Bazen hiç düşünmeyeyim yaşayayım ne varsa kaderimde diyorum bazen de hem kendime hemde olursa çocuğuma bu eziyeti neden reva göreyim diyorum

Aslında gurur duyulacak meslekler ama zorluklarıda çok. En büyük zorlukta aile bütünlüğü...

Kızım 5 yaşında ve bazen okuldan gelirken servisin camından bakıp sessiz sessiz ağladığı oluyor (servisci amcamız söylüyor, ben konuşup sakinleştiriyorum diyor) bazende benim babam bir kahraman diyor.

Öyle böyle zaman geçiyor işte, şimdi gün sayıyor, maşallah çok akıllı bir kızım var ablası, henüz 5 yaşında olmasına rağmen geri geri saymayı biliyor ve her sabah kalktığında anne bugün 150 gün kaldı, anne bugün 149 gün kaldı diyor.

Hatta cumartesi günü gülmekten öldüm, anne bir haftadır bu şiir üstünde düşünüyorum sence nasıl olmuş dedi okumaya başladı.

Atam sen öldün ama vatanı babam koruyor rahat uyu sen dedi.

daha önce de konuşmuştuk bu konuyu mahsülcanım..onu seviyorsun o da seni..orası zaten tartışılamaz..

bence bir süre karar verme hiçbir şey için..şimdi onun acısı çok büyük,arkadaşı şehit oldu.hiz kolay değil bunu yaşamak.bu süreçte yanında olmalısın zaten.ağustosa kadar bekle,ondan sonra neler olacak ona göre hareket edersin.

Yavrum benim ya, maşallah nazarlardan korusun allahım
149 gün çabucak geçsin, mutlu sonlara bayılıyorum
Günlerdir ilk kez gülümsiyorum hatta keyfim yerine geldi diyebilirim, prensesi çok öpün benim yerime
Aslına bakarsanız böyle küçücükken bazı şeyleri idrak edebilen çocuklar büyüyünce çok daha sağlam karakterli, usturuplu oluyorlar. Asil bir kabulleniş geliyor çocukların üzerine. Herşeyi de onunla paylaşmanız ne iyi olmuş, bilmesi ve idrak edebilmesi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…