- 23 Mayıs 2020
- 102
- 164
- 18
- 40
- Konu Sahibi adiguzelkadin1919
-
Ne kadar belli bir yaş?
Evet hangi yaştan sonrasini kastettini
Emin olamadım, ben de 29 yaşında evlendim acaba ben de mi belli bir yaştan sonra evlendim dedim, ona göre cevap verecektim. “belli bir yaş“ kalıbı da okudukça manasızlaşıyor.35 yaş ve sonraki yaşları demeye çalışıyor.
Diğer konusunda sormuştu..
Ben 35 sonrası demek istedim.Ne kadar belli bir yaş?
Market sırasındaki adama güvenemem ki benVallahi ben aşırı kaderciyim. Allah nasip ettikten sonra market sırasında bile gelip buluyor insanı. Aracı illede şart değil.
Bilmiyorum. Öyle aktif yerlere gidesim gelmiyor. Bir kaç kez gittim genelde 20li yaşlarda gençler. Kendimi oraya ait hissetmiyorum.Belli bir yastan sonra neden gidilmesin ki bir yerlere?
Ben 42 yasindayim ve gidiyorum heryere
Esimle de bir arkadasim sayesinde tanistim 5.5 sene once , ben o ortak arkadasimla ise sosyal medyada tanismistim , yani aktif bir insan olun , disarisi insan kayniyor elbet tanisirsiniz hosunuza giden birileriyle
Yasitlarinizin gittiği yerlere gidin , restoranlar , daha agir cafeler , yani atiyorum starbucks degil de daha olgun insanlarin tercih ettigi cafelere mekanlara gidin , boyle pek cok yer varBilmiyorum. Öyle aktif yerlere gidesim gelmiyor. Bir kaç kez gittim genelde 20li yaşlarda gençler. Kendimi oraya ait hissetmiyorum.
Market sırasındaki adama güvenemem ki ben
Emin olamadım, ben de 29 yaşında evlendim acaba ben de mi belli bir yaştan sonra evlendim dedim, ona göre cevap verecektim. “belli bir yaş“ kalıbı da okudukça manasızlaşıyor.Ne bileyim, belirsiz yaş mı var?
A adiguzelkadin1919 Çalışıyor musunuz?
Düşünsene market sırasında önünde duruyor, kucağında luppo, gel de aşık olmaYaş değil de onyarginiz var. Hangi sırada beklemesi gerek guvenmemiz icinvergi ödemesi olur mu
Düşünsene market sırasında önünde duruyor, kucağında luppo, gel de aşık olma
Şimdilik çalışmıyorum. Ama salgın geçtikten sonra iş aramaya başlayacağım.Emin olamadım, ben de 29 yaşında evlendim acaba ben de mi belli bir yaştan sonra evlendim dedim, ona göre cevap verecektim. “belli bir yaş“ kalıbı da okudukça manasızlaşıyor.Ne bileyim, belirsiz yaş mı var?
A adiguzelkadin1919 Çalışıyor musunuz?
Düşünsene market sırasında önünde duruyor, kucağında luppo, gel de aşık olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?