- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi adiguzelkadin1919
-
Abi demeseydin lazım olurdu ki olmuştaben abi dıyordum en son.bır baktım evlenmişiz.(ben ayarttım,sevdim aldım.kökde söktürdüm iyide oldu)
sizinle alakalı bir durum birazda.
Tiyatroda yanima oturduKızlar belli bir yaştan sonra eski ortamlar olmuyor. Eskiden cafelere giderdik, partiler olurdu. Yemekler olurdu. Okulda sınıfta bir sürü çevremiz olurdu. Belli bir yaştan sonra artık insanlar daha çok aileleriyle uğraşıyor. Ondan dolayı merak ettiğim şey şu: Belli bir yaştan sonra evlenen arkadaşlar eşlerinizle nasıl tanıştınız, hangi ortamlarda ilk birbirinizi gördünüz? Bunu merak ediyorum doğrusu.
Ne güzel. Hayırlı uğurlu olsun sizin için. Çok sevindim. Sizin ve nişanlınızın ilk evliliği mi?33 yaşındayım. Allah kısmet ederse 21 haziranda nikahım var. Nişanlımla aynı kurumda çalışıyoruz. Ama müdürlükler farklı, ben 2011 den beri çalışıyorum. O ise 2017 de atandı. Arada gördüğüm biriydi. Geçen yıl ikimizinde arabasız geldiği bir gün tesadüf durakta karşılaştık. O günden sonra beraberliğimiz başladı. Bu arada ben kesinlikle aynı kurumdan birini istemiyordum. Ama kaderde varsa oluyor.
Çok teşekkür ederim. Evet ikimizinde ilk evliliği olacakNe güzel. Hayırlı uğurlu olsun sizin için. Çok sevindim. Sizin ve nişanlınızın ilk evliliği mi?
Kızlar belli bir yaştan sonra eski ortamlar olmuyor. Eskiden cafelere giderdik, partiler olurdu. Yemekler olurdu. Okulda sınıfta bir sürü çevremiz olurdu. Belli bir yaştan sonra artık insanlar daha çok aileleriyle uğraşıyor. Ondan dolayı merak ettiğim şey şu: Belli bir yaştan sonra evlenen arkadaşlar eşlerinizle nasıl tanıştınız, hangi ortamlarda ilk birbirinizi gördünüz? Bunu merak ediyorum doğrusu.
Yani 30-35 yaş sonrasını kastettim.Belli bir yas derken? Valla benim yasim belliydi evlenirkenBelirsiz yas mi var ilahi
Sakasi bir yana her yasta her turlu sansimiz var bence. Benimle yasit bekar arkadaslarim da var,evli 3 cocuklu olan arkadasim da var,herkes kendince mutlu ama kim daha mutlu derseniz bekarlar mutludert etmeyin amac evlenmekse isteyip de evlenemeyen yok siz de evlenirsiniz gonlunuze goresini bulunca
Olabilir. İlk görüşte aşk olayı sanırım benim hatalarımdan biri. Böyle bir şeyi beklememem lazım.Ben sizin paylasimlarinizdan sizin cok asiri pimpirikli olduğunuzu düşünmeye basladim
Birseye istek var ama mucadele yok
Evlilik nasib kismet ama her nasibi biz cabaya bagli kildik der Allah.
Biraz fantastik olmaya gerek yok.
İlla kaderinde kismetinde varsa gelir amenna ama buda uğraşa bagli olacak
Sosyal insan degilseniz de arkadaş aile büyükleri aracılığı ile olabilir
Biraz biz.kadinlar filmlerden etkileniyoruz
İlkgoruste ask vs biraz bu felsefeden uzak durmamız lazim.
Biraz gorusmelere acik olun cunku evliligi istiyorsunuz ve bunu birşekilde cevrenize belli edin.
Dizilerde filmler de bile ilk görüşte aşk fazla yok ana tema nefret nefretten doğan sevgiOlabilir. İlk görüşte aşk olayı sanırım benim hatalarımdan biri. Böyle bir şeyi beklememem lazım.
En guzel koca bulma yaslariYani 30-35 yaş sonrasını kastettim.
kriz yönetimini bilen adam herkesin hayali :dDüşünsene market sırasında önünde duruyor, kucağında luppo, gel de aşık olma
Arkadaş tavsiyesi ile kurulan ilişkiler daha sağlıklı oluyor sanki. İlk görüşte aşk çok yanıltıcı oluyor zaten. Bir bakmışsınız göklerdesiniz bir bakmışsınız yerlerdesiniz...Olabilir. İlk görüşte aşk olayı sanırım benim hatalarımdan biri. Böyle bir şeyi beklememem lazım.
İlk görüşte aşk diye bir şey yok zaten. Hormonların oyunu, cinsel çekim o sadece.Arkadaş tavsiyesi ile kurulan ilişkiler daha sağlıklı oluyor sanki. İlk görüşte aşk çok yanıltıcı oluyor zaten. Bir bakmışsınız göklerdesiniz bir bakmışsınız yerlerdesiniz...
İyi de herhangi bir yerde yüzyüze tanıştığınız adam da ilk aşamada tanımadığınız etmediğiniz adam. Gidin tinderda arayın demiyor insanlar (tinderdab tanışıp evlendikçi arkadaşlar lütfen alınmayın siz küçük bir azınlıksınız), ama internetten başka başka vesilelerle tanışıp gerçek hayata taşınan ilişkiler veya arkadaşlıklar gayet olabilir. İlişki değil ama bu şekilde çok arkadaşlığım var şahsen. İlişki de olabilir ileride belli olmazBen de öyle tanımadığım etmediğim insanlara güvenemem.
Öyle ya ben ki defalarca mağdur olmuş bir insan olarakİlk görüşte aşk diye bir şey yok zaten. Hormonların oyunu, cinsel çekim o sadece.
Evlendiniz mi tanistiginizlaBen internetten tanıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?