- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Cok mmerak ediyorum konu sahibini.Başta çok olumlu enerji almıştım ama artık sanıyorum ki siz fazla anlam yüklüyorsunuz. Mesela eve erken gelmesi gerçekten tesadüf olabilir, bunca zamandır tanışıklığınız var e 20 yaşındakiler gibi ağırdan alacak, bakışlarla imalarla anlaşacak kadar zaman kaybetmek de gereksiz. 50 yaşında sizi gözüne kestiren biri ne olursa olsun size bunu yansıtırdı, bunu annesinin yapmasını bekliyorsa da o adamla değil annesiyle evlenmiş olursunuz.
Bugün gittim, cocukla tek idim, o da zili caldi ve sordu nasil gittigini biraz cekingen idi . Iceri girmedi sordu ve gitti. Giderken gene karsilastik tesekür etti ve gitti. Ama beni baya süzdü. Bakalim gerisi gelecek mi.Canım nasıl geçti bugün onlarda çocuk bakacaktın ya bir gelişme oldu mu
Anlattıklarınızdan anladığım şey karşı tarafın bildiği belki kararsız kaldığı. Umarım hayırlısıysa olur. Heyecanınızı hissettim.bayanlar, daha iyi yorum yapabilmeniz için ayrıntılı
Bugün gittim, cocukla tek idim, o da zili caldi ve sordu nasil gittigini biraz cekingen idi . Iceri girmedi sordu ve gitti.bir kaca Saat Sonra tam Ben cocugu hazirladim disari cikarmak icin annesi geldi tabi yengeye mesaj attim haberi olsun diye. cocuk 5 yasinda ve obez maalesef. Cocukla anlastik arabasiz gidecegimize . Biraz yürüdük ve o da eve geliyordu. Yolda bizi gördü ve dedi ki „ arabasiz bu fazla yürümez“ bana da bize dogru gelirken biraz sert bakti gibi yolda annesiyle konuşurken beni baya süzdü bakmadığım halde farkettim sonra o eve çıktı elinde alışveriş vardı. Yenge ile cocugu baya bir yürüttük yenge bile hayretler içinde kaldı. Sende bir tılsım var dedi . Bu cocuk iki adim bile yürümezken bunca yolu ağlamadan yürüdüNe dersiniz kızlar?
Detayli anlatimini okudum canim..Bu gün seni görebildiği kadar görmüş bundan sonra da bir haber gelmezse beklentin olmasin.Yalniz neden sert baktığıni anlayamadım:) ne giymiştin nasil hazırlandın ve en önemlisi o nasildi özellikle hazirlanmis gibi miydi yoksa günlük siradan kiyafetler mi vardi burdan senin icin hazırlık yapıp yapmadığını anlarız yani sana kendini begendirmek için üzerinde daha özenli kıyafetler var miydi? Bir de neden nasil gidiyor diye o soruyorki normalde cocugun annesinin aramasi lazim nasil gidiyor agliyor mu fln diye..Demekki cocuk iletisim kurmaya calisiyor..Bakalim bir kac gün icinde çocuktan yana biseler varsa artik imayla degil soylemeleri lazimBugün gittim, cocukla tek idim, o da zili caldi ve sordu nasil gittigini biraz cekingen idi . Iceri girmedi sordu ve gitti. Giderken gene karsilastik tesekür etti ve gitti. Ama beni baya süzdü. Bakalim gerisi gelecek mi.
Ben normal günlük güzel giyindim ( kot ve gömlek) herzamanki halim hiç öyle “ havalara girmesi için” meydan yaratmadımDetayli anlatimini okudum canim..Bu gün seni görebildiği kadar görmüş bundan sonra da bir haber gelmezse beklentin olmasin.Yalniz neden sert baktığıni anlayamadım:) ne giymiştin nasil hazırlandın ve en önemlisi o nasildi özellikle hazirlanmis gibi miydi yoksa günlük siradan kiyafetler mi vardi burdan senin icin hazırlık yapıp yapmadığını anlarız yani sana kendini begendirmek için üzerinde daha özenli kıyafetler var miydi? Bir de neden nasil gidiyor diye o soruyorki normalde cocugun annesinin aramasi lazim nasil gidiyor agliyor mu fln diye..Demekki cocuk iletisim kurmaya calisiyor..Bakalim bir kac gün icinde çocuktan yana biseler varsa artik imayla degil soylemeleri lazim
bayanlar, daha iyi yorum yapabilmeniz için ayrıntılı
Bugün gittim, cocukla tek idim, o da zili caldi ve sordu nasil gittigini biraz cekingen idi . Iceri girmedi sordu ve gitti.bir kaca Saat Sonra tam Ben cocugu hazirladim disari cikarmak icin annesi geldi tabi yengeye mesaj attim haberi olsun diye. cocuk 5 yasinda ve obez maalesef. Cocukla anlastik arabasiz gidecegimize . Biraz yürüdük ve o da eve geliyordu. Yolda bizi gördü ve dedi ki „ arabasiz bu fazla yürümez“ bana da bize dogru gelirken biraz sert bakti gibi yolda annesiyle konuşurken beni baya süzdü bakmadığım halde farkettim sonra o eve çıktı elinde alışveriş vardı. Yenge ile cocugu baya bir yürüttük yenge bile hayretler içinde kaldı. Sende bir tılsım var dedi . Bu cocuk iki adim bile yürümezken bunca yolu ağlamadan yürüdüNe dersiniz kızlar?
bayanlar, daha iyi yorum yapabilmeniz için ayrıntılı
Canım 1 hafta bekle 1 haftada karşı taraftan bir teklif gelmezse muhtemelen zaten bu annesi aracılıgıyla olur komsu oldugunuz için...Eğer ondan yana birşey de varsa açık açık konusurlar tlf numaranı ısterler beyfendıyle konusman için..Ama 1 hafta geçip hala yenge dediğin kişiyle havadan sudan konusuyorsan hala oglunu övüp de başka bırsey demıyorsa anlaki o zaman bırsey yoktur..Ona göre yoluna bakarsın..Her şerde bır hayır vardır olmazsa bunda da bır hayır vardır..Belki 50 ye kadar evlenmediyse ılla seçiciliğinden değil uyumsuz geçimsiz de olabilir..Hakkında hayırlısıysa olsun değilse senden uzak olsunBen normal günlük güzel giyindim ( kot ve gömlek) herzamanki halim hiç öyle “ havalara girmesi için” meydan yaratmadım. O da günlük gitmişti, farklı değil idi. ters ters baktı evet bir an. Belki de onun konsantrasyonlu bakışıydı. Çok iddialı konuştu çocuk yürümez diye e bende yürüttüm simdi çok şaşıran yenge ona anlatmıştır
Benim de buna benzer bi durum olmuştu, aylar geçti hiçbir gelişme yok. Belli bi yaştan sonra anneler kendilerince bir şeyler yapmak isterler ama sadece annesinin istemesiyle olmaz. Bir süre bekleyin ses çıkmazsa yolunuza bakarsınız. Çünkü sonunda üzülen taraf biz oluyoruzhepinize teşekkür, gelişme olunca, yazacağım size
Sizin de konunuzu anımsadım. Tabi eger yanilmiyorsam? Epey zaman önce okumuştum.Benim de buna benzer bi durum olmuştu, aylar geçti hiçbir gelişme yok. Belli bi yaştan sonra anneler kendilerince bir şeyler yapmak isterler ama sadece annesinin istemesiyle olmaz. Bir süre bekleyin ses çıkmazsa yolunuza bakarsınız. Çünkü sonunda üzülen taraf biz oluyoruz
Sizin de konunuzu anımsadım. Tabi eger yanilmiyorsam? Epey zaman önce okumuştum.
Oglandan hicbir adım gelmedi mi yani? Inanın kafamda olumlu gibi kaldıydı. Yani olacak diye düsünmuştüm
Canim uzak dur bosver,oglunu övüyor övüyor ortada bise yok.Seninle ilgili bir niyetleri yoksa neden övüyorlar,varsa neden söylemiyorlar.Bence tam bir anakuzusu 50 yaşında adami bu kadar övüp goklere çıkartmaya ne gerek var..Ha sizinle ilgili bir niyetleri olur,begenmislerdir sizin aklıniza girmek için överler beğendirmek için hadi neyse ama böyle boş boş övmeleri çok itici..yok henüz. Yenge Ile görüstüm ama birsey demedi sadece oğlunu övdü gerisi yok. Bende evlendirirsin belki biriyle madem o kadar iyi biri dedim . O da “ ben ona artık karışmıyorum kimi getiriyorsa getirsin” dedi.
ha birde “ oğlun biraz çekingen “ demiştim. O da “ hayır çok konuşkan ve espirili, sen çekingensin diye o öyle sessiz” dedi. Fazlası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?