Ben 40 o ise 50 yasinda olur mu?

Cok mmerak ediyorum konu sahibini.

Bence biraz gerçek dunyaya donun..korkarim sonradan cok uzuleceksiniz zira daha simdiden kendinizi cok kaptirmissiniz

Canım nasıl geçti bugün onlarda çocuk bakacaktın ya bir gelişme oldu mu
Bugün gittim, cocukla tek idim, o da zili caldi ve sordu nasil gittigini biraz cekingen idi . Iceri girmedi sordu ve gitti. Giderken gene karsilastik tesekür etti ve gitti. Ama beni baya süzdü. Bakalim gerisi gelecek mi.

bayanlar, daha iyi yorum yapabilmeniz için ayrıntılı

Bugün gittim, cocukla tek idim, o da zili caldi ve sordu nasil gittigini biraz cekingen idi . Iceri girmedi sordu ve gitti.bir kaca Saat Sonra tam Ben cocugu hazirladim disari cikarmak icin annesi geldi tabi yengeye mesaj attim haberi olsun diye. cocuk 5 yasinda ve obez maalesef. Cocukla anlastik arabasiz gidecegimize . Biraz yürüdük ve o da eve geliyordu. Yolda bizi gördü ve dedi ki „ arabasiz bu fazla yürümez“ bana da bize dogru gelirken biraz sert bakti gibi yolda annesiyle konuşurken beni baya süzdü bakmadığım halde farkettim sonra o eve çıktı elinde alışveriş vardı. Yenge ile cocugu baya bir yürüttük yenge bile hayretler içinde kaldı. Sende bir tılsım var dedi . Bu cocuk iki adim bile yürümezken bunca yolu ağlamadan yürüdü Ne dersiniz kızlar?

Anlattıklarınızdan anladığım şey karşı tarafın bildiği belki kararsız kaldığı. Umarım hayırlısıysa olur. Heyecanınızı hissettim.

Bugün gittim, cocukla tek idim, o da zili caldi ve sordu nasil gittigini biraz cekingen idi . Iceri girmedi sordu ve gitti. Giderken gene karsilastik tesekür etti ve gitti. Ama beni baya süzdü. Bakalim gerisi gelecek mi.
Detayli anlatimini okudum canim..Bu gün seni görebildiği kadar görmüş bundan sonra da bir haber gelmezse beklentin olmasin.Yalniz neden sert baktığıni anlayamadım:) ne giymiştin nasil hazırlandın ve en önemlisi o nasildi özellikle hazirlanmis gibi miydi yoksa günlük siradan kiyafetler mi vardi burdan senin icin hazırlık yapıp yapmadığını anlarız yani sana kendini begendirmek için üzerinde daha özenli kıyafetler var miydi? Bir de neden nasil gidiyor diye o soruyorki normalde cocugun annesinin aramasi lazim nasil gidiyor agliyor mu fln diye..Demekki cocuk iletisim kurmaya calisiyor..Bakalim bir kac gün icinde çocuktan yana biseler varsa artik imayla degil soylemeleri lazim

Ben normal günlük güzel giyindim ( kot ve gömlek) herzamanki halim hiç öyle “ havalara girmesi için” meydan yaratmadım . O da günlük gitmişti, farklı değil idi. ters ters baktı evet bir an. Belki de onun konsantrasyonlu bakışıydı. Çok iddialı konuştu çocuk yürümez diye e bende yürüttüm simdi çok şaşıran yenge ona anlatmıştır

Cok ozur dileyerek soruyorum ama erkekler ve kadin erkek iliskileri konusunda tecrubeniz az mi? Cunku bu anlattiklariniz hayatin olagan akisinda olabilecek olaylar ben size ozel oldugu ile ilgili bir anlam cikaramadim. Adamin bakislarindan bir anlam cikarmaya calismaniz falan tam bir platonik ilgi durumunun sonucu, 50 yasina gelmis bir adamin boyle kucuk oyunlar oynayacagini sanmiyorum. Beklentiniz olmasin, akisina birakin derim.

15 yasinda olsaniz kendi kendinize bi heycana kapilmanizi anlicam inanin. Ama bi adamin sizi zerre kadar düsünmedigi ap acik ortada. Lüften kendinize gelin. Kirmak istemiyorum ama bu naif hallere düsmeyede hic gerek yok.

Canım 1 hafta bekle 1 haftada karşı taraftan bir teklif gelmezse muhtemelen zaten bu annesi aracılıgıyla olur komsu oldugunuz için...Eğer ondan yana birşey de varsa açık açık konusurlar tlf numaranı ısterler beyfendıyle konusman için..Ama 1 hafta geçip hala yenge dediğin kişiyle havadan sudan konusuyorsan hala oglunu övüp de başka bırsey demıyorsa anlaki o zaman bırsey yoktur..Ona göre yoluna bakarsın..Her şerde bır hayır vardır olmazsa bunda da bır hayır vardır..Belki 50 ye kadar evlenmediyse ılla seçiciliğinden değil uyumsuz geçimsiz de olabilir..Hakkında hayırlısıysa olsun değilse senden uzak olsun

Canım ben de bu adamın seninle ilgilendiğini düşünmüyorum. Yaşı 50. İma, heyecan, çekinme, kaygı gibi durumlar bu yaşlarda pek olmaz. Çok günlük konuşmalar, karşılaşmalar bunlar. Ekstra bir durum yok. Lütfen beklentiye girip kendini kafa fazla üzme olur mu?

hepinize teşekkür, gelişme olunca, yazacağım size

hepinize teşekkür, gelişme olunca, yazacağım size
Benim de buna benzer bi durum olmuştu, aylar geçti hiçbir gelişme yok. Belli bi yaştan sonra anneler kendilerince bir şeyler yapmak isterler ama sadece annesinin istemesiyle olmaz. Bir süre bekleyin ses çıkmazsa yolunuza bakarsınız. Çünkü sonunda üzülen taraf biz oluyoruz

Konu sahibi var mı bir gelişme?

Sizin de konunuzu anımsadım. Tabi eger yanilmiyorsam? Epey zaman önce okumuştum.
Oglandan hicbir adım gelmedi mi yani? Inanın kafamda olumlu gibi kaldıydı. Yani olacak diye düsünmuştüm

Sizin de konunuzu anımsadım. Tabi eger yanilmiyorsam? Epey zaman önce okumuştum.
Oglandan hicbir adım gelmedi mi yani? Inanın kafamda olumlu gibi kaldıydı. Yani olacak diye düsünmuştüm

yok henüz. Yenge Ile görüstüm ama birsey demedi sadece oğlunu övdü gerisi yok. Bende evlendirirsin belki biriyle madem o kadar iyi biri dedim . O da “ ben ona artık karışmıyorum kimi getiriyorsa getirsin” dedi.

ha birde “ oğlun biraz çekingen “ demiştim. O da “ hayır çok konuşkan ve espirili, sen çekingensin diye o öyle sessiz” dedi. Fazlası yok

Canim uzak dur bosver,oglunu övüyor övüyor ortada bise yok.Seninle ilgili bir niyetleri yoksa neden övüyorlar,varsa neden söylemiyorlar.Bence tam bir anakuzusu 50 yaşında adami bu kadar övüp goklere çıkartmaya ne gerek var..Ha sizinle ilgili bir niyetleri olur,begenmislerdir sizin aklıniza girmek için överler beğendirmek için hadi neyse ama böyle boş boş övmeleri çok itici..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…