Ben 40 o ise 50 yasinda olur mu?

Lütfen bu işi daha fazla kurcalayıp, kendinizi küçük düşürmeyin. Daha önce de yazdım size, ne annenin ne oğlunun aklında yoksunuz. Olsaydı bunca zaman zaten bir şekilde söylerlerdi size. Bırakın görüşmeyin o yengeylede.

Teşekkür yorumun için. Ama ben galiba geri çekilsem daha iyi. Arkadaşlar dediği gibi onlar bir adım atardı eğer istekli olsalardı. Ben topu attım.
Yenge can sıktı. Konunuzu ilkten beridir takipteyim. Olur bu iş demiştim ama yengenin niyeti yok belli.
Hatta bu iş olsa da, bu yenge size rahat vermez öyle hissettim artık okuduklarımdan.
Yengeye de koyun sınırı, kendini birşey sanmasın

İlk konuyu açtığınızda ben de olur diye düşünmüştüm ama son gelişmeden sonra yengenin böyle bir niyeti olduğunu düşünmüyorum artık. Aklınızdan çıkarın bu kişiyi bence.

Neden olmasın kiiieşimle aramda 7yas var gayet memnunum

Olay çok net aslında..
Yenge demiş ki "ben ona artık karışmıyorum"
Yani diyor ki ben seni çoktan çıtlattım ama git başımdan dedi...
Sen adımını da atmışsın ama oğlu istemeyince napsın ...
50 yaşında adam kaçar öyle anne tanıştırmalarından zaten...

İkincisi de her şeyi geçtim boşver yengeyi falan da 50 yaşına kadar evlenmemiş bi erkekle OLMAZ...Olsa da mutlu olmazsın emim ol yani...Boşanırsın. Zaten adam seni birkaç defa görmüş, eğer gercekten beğenip isteseydi anında sana ulaşırdı çoktaaaan.

Buna daha fazla zaman harcama , baskalarına bak derim.

Bana adamın sevdiği biri var gibi geldi ya da annesi oğluna daha da genç 35’lerde falan birini arıyor.

Yaslarimiz sizinle yakin. Ben kendi adima boyle bir comezlik yaptigimi dusunemiyorum İsteseler coktan sizinle ailenizle konusurlardi, sizdeki bu israr nedir ya?
Ne ısrarı? Buraya fikir almaya geldik. Bayanların bir çoğu da da ğolsun mantıklı yorum yaptı. Israrmiş

Sende tılsım var diyen 50lik adam mıydı?
Tabi farketti ilgini sana bal çalıo ama ardına düşsen bişi yok fos....

Meraktan soruyorum: yenge rahat vermez derken?
Zaten o sınırı koyacağım artık. Ama aniden kessem görüşmeyi anlamaz mı? O arar bir ara sonra niye aramıyorsun diye. Ona ne dersiniz yerimde olsanız?

Meraktan soruyorum: yenge rahat vermez derken?
Zaten o sınırı koyacağım artık. Ama aniden kessem görüşmeyi anlamaz mı? O arar bir ara sonra niye aramıyorsun diye. Ona ne dersiniz yerimde olsanız?
Birden pat diye görüşmeyi kesmeniz daha çok dikkat çeker bence. 50 yaşında bir adamı ailesi üzerinden yönlendiremezsiniz. Herkes doğru söylüyor. İsteseydi zaten bu yaşına evlenmiş olurdu. Sizi isteseydi de belli ederdi. Bence yengeye normal davranın ama oğul konusunda konuşmayın artık. Önem vermemiş gibi yapın

Doğrudur. Ama hep kendi açar konusunu över över durur

Ya siz 40 o 50 yaşında koca insanlarsınız .O kadından neden medet umuyorsunuz.Adamın sosyal medyasını bulun ekleyin zaten sizi görmüştü.Merhaba der başlarsınız artık muhabbet nasıl şekilleniyorsa.Kadın ister ya da istemez sizi düşünür ya da düşünmez ne önemi var ? Önemli olan adam istiyor mu bunu ancak böyle anlarsınız. Bir adım atacağım zaman kafamda direk kar zarar ilişikisi kurarım ben.Şimdi sizin yerinize koyuyorum kendimi diyelim ekledim kabul etti ama konusma iyi gitmedi ilgisi yok.Kaybettiğim ne var? Hiçbirşey zaten hayatımda değildi gene değil.He ıyı gitti amacıma ulaştım kazançlıyım.Şimdi sizin yaptıgınızı dusunelım kendı kendıme dusunup hıcbır adım atmıyorum kazancım 0 kaybım koca bır zaman.İlerde yapmadıklarıma keşke demeyi hiç istemem ben şahsen.

Social medya kullanmıyor numarası da yok bende

O zaman eline telefon numaranızı ılıstırın.Olmaz yapamam dersenız ne oldu kahve ıcecektık senın oglanla dıye kadına takılın :) Bır sekılde gorusmenız lazım.İçinizde kalacak sızın bu.

Artık sonunda kadına oğluyla görüşmek istediğinizi söylemişsiniz dolaylı yoldan. O da sizi usulünce reddetmiş. Bundan daha açık olamazdı. Bazen insanlar kendilerine dışarıdan bakamıyor. Siz de bakamıyor olabilirsiniz. Dışarıdan görünen ne biliyor musunuz. Yaşı 40 olan ve umutsuzca koca arayan biri. Hatta karşısındaki istemediğini çok açık bir şekilde belli ettiği halde. Sizi anlıyorum. Evlenmenin zor olduğu bir dönemdeyiz. Siz de hazır etrafta biri varken olsun derdindesiniz. Ama inanın oyle olmuyor bu işler.
Evliliğin yaşı yok belki 45 belli 50 de evlenirsiniz.ama bu süreçte biraz güçlü durmak lazım. Kendi işinize gücünüze odaklanın. Kendi hayatınızı yaşayın. Evlilik dışında bir gündeminiz olsun. İmajınızo bu kadar sarsmaya değmez inanın.

Bundan en son 5 yıl önce evlenmek isteği vardı içimde. Ve uzun zaman kimseden hoşlanmadım ta ki Yavuzu görene kadar. Zaten inan ki işimde gücümdeyim. Aklımda bile yoktu birini beğeneceğim. Belki evlilik meraklısı gibi duruyorum ama öyle değil. İsteyenimde var ama içim almadı onları.

Anlıyorum. Ama bu durumda yapılacak bir şey kalmamış. Siz nasıl ki birçok kişiyi beğenmediniz bu adam da size karşı oyle. İstemediğiniz biri ısrarcı olsa çok itici olmaz mıydı. Bundan sonra bu mevzuyu kapatın. Kısmetin izi başka yerde arayın.

Zaten yaptığım birşey yok ki. Hep o anlattı. Geçen bana diyor: sizin yaşınızdakiler ancak mantık evliliği yapar. Baya bozuldum ama çaktırmadım. Sanki ömür boyu satranç kulübü üyeliğine alacakmişiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…