Ben 40 o ise 50 yasinda olur mu?

Çok heyecanlandım bütün yorumları okudum ama sona doğru biraz hayal kırıklıgına ugradım..Kadının bu kadar sana begendırmeye calısıyor gıbı oglunu övdükten sonra bir sekılde seni görmesi için bilerek ayarlanmıs eğer begenırse belkı gelecektı begenmedı de ılac almaya mı gıdıyorum dedi..Bence kadın senı beğenıyor ogluna ıstıyor ama adam bu yastan sonra evlılık zor dedıgıne gore ya evlenmeyı ıstemıyor ya da tarzı farklı.Bu arada sakın burda gaza gelip ilk adımı sen atma,karsı taraftan sana bır adım gelseydı cocuktan yana,o zaman atabılırdın ama daha bır kere göz göze geldiğin bir adam için ki arada aracı da varken senin sosyal medya hesaplarını bulman ordan eklemen karşı tarafta farklı bır algı yaratabılır.Zaten yokmuş.Cuma günü özen göster kendine en güzel halinle git göz makyajı fln yap :) Bak bakalım noluyor o gün eğer karsılasma fırsatınız olursa hissedersin herhalde..

Sevginin yaşi olmuyor yawww

yanlıs mesaj

Yaşınız kaçtı ?Adam kaç yaşında.Bence çokda guzel olur .Nasıl yapılırkı ?Bırının bunu annesının aklına sokması gerek .Ama bunu sız yapmayın bence .

Yaşınız kaçtı ?Adam kaç yaşında.Bence çokda guzel olur .Nasıl yapılırkı ?Bırının bunu annesının aklına sokması gerek .Ama bunu sız yapmayın bence .
Yapabilen yok işte annem hayatta yapmaz kız annesi olarak. Baska bildigim de yok

Vallahı ben burdan aldım pozıtıf enerjıyı

Yapabilen yok işte annem hayatta yapmaz kız annesi olarak. Baska bildigim de yok
Cuma günü git bir bakalım canım belki planlı bırseydır belli olmaz,ama sen bariz bir adım atma sımdılık ama laf aralarında dogru kısı olursa evlenmeye acık oldugunu her zaman söyle..Şu yüzden ılk adımı atma diyorum cunku oglumu cok ısteyen aıleler oldu demıs zaten kadın palazlanmıs daha da costurma cevapları olumsuz olursa yüzyüze bakacaksın mahcup olma..Sen bekle eger bırsey varsa bır sekılde onlar adım atar babanı da hıc bahane etmesınler hıc mı cıddı bır adama denk gelmemısler bu ıs hayırlı ıs,baban ne yapacak sankı senı Allahın emrıyle ısteseler..Kotu ne varkı bunda cekınıyorlar

Muhtemelen beyefendiye sizi söylediler o gün de ilaç bahanesiyle görmeye geldi, istiyorsa adım atacaklardır. bence siz belli etmeyin çünkü evlenmek istediğinizi, ailenizin de destek olacağını söylemişsiniz gerisi beğeniye kalmış. Yaşlar normal onu takmayın.

Hayir, yenge sadece anlatir onu arada.
Bence umudu kesin önünüze bakin
Aklima.bir anım geldi
Komşum da eşinin akrabasindan begendigini söylediği ve bana yakıştırdığı biriyle tanıştırmak istedi
Ben 29-30dum aracı olan abla da bana adam 38-40 civarı senin icin uygun mudur dedi, ben de anlastiktan sonra olabilir önemli olan orta yolda bulusmak demiştim
Neyse adama söylemiş numarami vermis arayacakti, 1 hafta gecti 2 hafta gecti neyse ben arada soruyorum bu adam aramadi diye. Araci olan kisiye de adam basta tamam arayacağım demis, birkac kez sorduktan da "ben evlenmeyi düşünmüyorum " diye söylemiş. Üstelik adam da 45-46 yasinda çıktı düşünün.
Yani demem o ki, isteyen adam her türlü adım atar. Istemeyene ne yapsan nafile

Bir gelişme var mı acaba

Bugün tansiyon aleti biraktim yengeye. Ve oglan „tesadüfen“ erken geldi eve. Biraz konustuk yarinki randevuyla ilgili ve gitti. Gülümsedi biraz dahasi yok maalesef. Bakalim yarin ne olacak.

Bugün tansiyon aleti biraktim yengeye. Ve oglan „tesadüfen“ erken geldi eve. Biraz konustuk yarinki randevuyla ilgili ve gitti. Gülümsedi biraz dahasi yok maalesef. Bakalim yarin ne olacak.

Yani ben hevesinizi kırmak istemiyorum ama anlattığınız hiçbir şey bende adamın size ilgi duyduğu yönünde bir his oluşturmuyor. Tanımak, tanışmak, görüşmek isteyen biri olsa şimdiye kadar çoktan bir bahane uydurup adım atardı.

Başta çok olumlu enerji almıştım ama artık sanıyorum ki siz fazla anlam yüklüyorsunuz. Mesela eve erken gelmesi gerçekten tesadüf olabilir, bunca zamandır tanışıklığınız var e 20 yaşındakiler gibi ağırdan alacak, bakışlarla imalarla anlaşacak kadar zaman kaybetmek de gereksiz. 50 yaşında sizi gözüne kestiren biri ne olursa olsun size bunu yansıtırdı, bunu annesinin yapmasını bekliyorsa da o adamla değil annesiyle evlenmiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…