Çok heyecanlandım bütün yorumları okudum ama sona doğru biraz hayal kırıklıgına ugradım..Kadının bu kadar sana begendırmeye calısıyor gıbı oglunu övdükten sonra bir sekılde seni görmesi için bilerek ayarlanmıs eğer begenırse belkı gelecektı begenmedı de ılac almaya mı gıdıyorum dedi..Bence kadın senı beğenıyor ogluna ıstıyor ama adam bu yastan sonra evlılık zor dedıgıne gore ya evlenmeyı ıstemıyor ya da tarzı farklı.Bu arada sakın burda gaza gelip ilk adımı sen atma,karsı taraftan sana bır adım gelseydı cocuktan yana,o zaman atabılırdın ama daha bır kere göz göze geldiğin bir adam için ki arada aracı da varken senin sosyal medya hesaplarını bulman ordan eklemen karşı tarafta farklı bır algı yaratabılır.Zaten yokmuş.Cuma günü özen göster kendine en güzel halinle git göz makyajı fln yap :) Bak bakalım noluyor o gün eğer karsılasma fırsatınız olursa hissedersin herhalde..Merhaba canlar,
ben bura da sizden fikir almak için konu açmıştım, daha önceki konuda arkadaşlar çok yardımcı olmuşlardı sağolsunlar.
gelelim meseleye ben 40 yaşında bekar bir bayanım. Fazla sosyal değilim arkadaş çevremde baya küçüldü. Malum bir çoğu çoluk çocuğa karıştı.
bizim tanıdığımız bir yenge var. O yenge 50 yaşında oğlunu evlendirmek istiyor . Adam annesine “ bu yaştan sonra biraz zor diyormuş”. Benim yenge ile aram çok iyi. Kendisini çok severim o da beni. Kendisi de bana sürekli “ evlen diyor”. Bir kaç gün önce ben o adamı gördüm yakından. Ve bana gerçekten çekici geldi kendisi. Abisinin evinde idik. Yengesi, annesi ve ben. Bana kapıdan hoşgeldiniz dedi önüne bakıp gülümsedi ve annesine birazdan geleceğini söyledi. Gidiş o gidiş. Annesi bir kaç gün sonra bana “ sen rahatsız olma diye gitti” dedi.
bu kadın bekar olduğum halde bana hiç teklifte bulunmadı. Kendisi ailemden çok çekiniyor . Çoğu insanın babamdan çekindiği için “ belki ondan çekiniyorlar diye görücü gelmiyor dedi bir kaç kere” babam otoriter diye. Çok sever ailemi saygı değer ve çok güzel insanlar olduğunu sürekli söyler. öyleler de gerçekten. Şimdi ben adamla tanışmak isterim ama bunu nasıl yapicam? Bana erkek tarafına teklifte bulunmak çok zor ve itici geliyor.
Ve aramızda 10 yaş var o da hiç evlenmemiş.ne dersiniz bu duruma.
kızlar o duruşu ve gülüşü var ya aklımı aldı :)
Yaşınız kaçtı ?Adam kaç yaşında.Bence çokda guzel olur .Nasıl yapılırkı ?Bırının bunu annesının aklına sokması gerek .Ama bunu sız yapmayın bence .Merhaba canlar,
ben bura da sizden fikir almak için konu açmıştım, daha önceki konuda arkadaşlar çok yardımcı olmuşlardı sağolsunlar.
gelelim meseleye ben 40 yaşında bekar bir bayanım. Fazla sosyal değilim arkadaş çevremde baya küçüldü. Malum bir çoğu çoluk çocuğa karıştı.
bizim tanıdığımız bir yenge var. O yenge 50 yaşında oğlunu evlendirmek istiyor . Adam annesine “ bu yaştan sonra biraz zor diyormuş”. Benim yenge ile aram çok iyi. Kendisini çok severim o da beni. Kendisi de bana sürekli “ evlen diyor”. Bir kaç gün önce ben o adamı gördüm yakından. Ve bana gerçekten çekici geldi kendisi. Abisinin evinde idik. Yengesi, annesi ve ben. Bana kapıdan hoşgeldiniz dedi önüne bakıp gülümsedi ve annesine birazdan geleceğini söyledi. Gidiş o gidiş. Annesi bir kaç gün sonra bana “ sen rahatsız olma diye gitti” dedi.
bu kadın bekar olduğum halde bana hiç teklifte bulunmadı. Kendisi ailemden çok çekiniyor . Çoğu insanın babamdan çekindiği için “ belki ondan çekiniyorlar diye görücü gelmiyor dedi bir kaç kere” babam otoriter diye. Çok sever ailemi saygı değer ve çok güzel insanlar olduğunu sürekli söyler. öyleler de gerçekten. Şimdi ben adamla tanışmak isterim ama bunu nasıl yapicam? Bana erkek tarafına teklifte bulunmak çok zor ve itici geliyor.
Ve aramızda 10 yaş var o da hiç evlenmemiş.ne dersiniz bu duruma.
kızlar o duruşu ve gülüşü var ya aklımı aldı :)
Yapabilen yok işte annem hayatta yapmaz kız annesi olarak. Baska bildigim de yokYaşınız kaçtı ?Adam kaç yaşında.Bence çokda guzel olur .Nasıl yapılırkı ?Bırının bunu annesının aklına sokması gerek .Ama bunu sız yapmayın bence .
Bırınıgorevlemdırswnız bu konuda .Çokda guzel olursunuz ya.Yapabilen yok işte annem hayatta yapmaz kız annesi olarak. Baska bildigim de yok
Cuma günü git bir bakalım canım belki planlı bırseydır belli olmaz,ama sen bariz bir adım atma sımdılık ama laf aralarında dogru kısı olursa evlenmeye acık oldugunu her zaman söyle..Şu yüzden ılk adımı atma diyorum cunku oglumu cok ısteyen aıleler oldu demıs zaten kadın palazlanmıs daha da costurma cevapları olumsuz olursa yüzyüze bakacaksın mahcup olma..Sen bekle eger bırsey varsa bır sekılde onlar adım atar babanı da hıc bahane etmesınler hıc mı cıddı bır adama denk gelmemısler bu ıs hayırlı ıs,baban ne yapacak sankı senı Allahın emrıyle ısteseler..Kotu ne varkı bunda cekınıyorlarYapabilen yok işte annem hayatta yapmaz kız annesi olarak. Baska bildigim de yok
Hayir, yenge sadece anlatir onu arada.Yeni fark ettim konu açılalı yaklaşık 20 gün olmuş bir gelişme olmadı mı?
Bence umudu kesin önünüze bakinHayir, yenge sadece anlatir onu arada.
50 yaşındaki adama oğlan demenizBugün tansiyon aleti biraktim yengeye. Ve oglan „tesadüfen“ erken geldi eve. Biraz konustuk yarinki randevuyla ilgili ve gitti. Gülümsedi biraz dahasi yok maalesef. Bakalim yarin ne olacak.
Bugün tansiyon aleti biraktim yengeye. Ve oglan „tesadüfen“ erken geldi eve. Biraz konustuk yarinki randevuyla ilgili ve gitti. Gülümsedi biraz dahasi yok maalesef. Bakalim yarin ne olacak.
Annesi öyle diyor ondan kalmis. Tabiki oglan degil Adam50 yaşındaki adama oğlan demeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?