Ben 40 o ise 50 yasinda olur mu?

Canım yukarıda annesi egosunu tatmin ediyor ve reddet eğer onlar adım atarsa dedin. Bunu biraz açar misin?

annesi çok ister evlenmesini. O da istiyormuş ama hep yanlış insanlar çıkmış karşısına. Genç iken sözlenmiş ve sözlüsü Ex erkek arkadaşına kaçmış.

hepinize teşekkür ederim çok tatlı ve yardımcısınız

Ortak ve güvenilir bir tanıdığa söyleyin, sizin haberiniz yokmuş gibi karşı tarafın sizle ilgili fikrini sorsun. O da bekar sizin oğlan da, düşünsenize hoş kız desin sizden için. Bakalım ne diyecekler.

Adamın annesi çok saf bir kadın değilse konuyu oğluna getirmenizden azıcık da olsa imalarınızı anlamıştır bu zamana kadar.
Bence sizinle adamı uygun görmediği için tanıştırma çabasına girmedi, babanızdan çekinme olayı fasa fiso..
Boş yere çabalamayın, ilk adımı siz atmayın, olacaksa karşı taraftan gelsin ilk hamle.

Bir adamın 50 yaşına kadar bekar kalmış olması bende bir aile bağımlılığı hissi doğurdu ve inanın bu evlendikten sonra karakterli sağlam duruşlu kadınlar için bir handikap oluyor. Ailesi ile gönek bağını kesememiş adamlar evlenmesin. Evlenmemeli.

Klasik erkek annesi işte. Oğlunu dünyanın en yakışıklısı zannediyor. Çevredeki bütün bekar kizlar oğlu için olup bitiyor zannediyor. Valide Sultan sendromu yani. Normal koşullarda da sık sık görüştüğümüz biri değilse biraz soğutun arayı. Siz de o sırada başkalarına alıcı gozle bakın eğer evlenmek konusunda bu kadar istekliyseniz.

bu yorumu ben yazmadım nasıl bende alıntı gibi oluyor anlamadım
ponente yazmış onu teknik bir hata oldu sanırım )

bu yorumu ben yazmadım nasıl bende alıntı gibi oluyor anlamadım
ponente yazmış onu teknik bir hata oldu sanırım )

Evet ben de fark ettim ama anlamadım nasıl olmuş. Ben çocukken bazen sabit telefon hatları karışırdı, biriyle konuşurken başkasının sesi gelirdi, onun gibi bir şey olmuş.

Kizlar Koşun, cuma günü onlardayım, yeğenine bakmak için annesi bana rica etti. Çocukla iki saat tek kalacağım yengesi hastanede annesi de toruna bakıyor lakin onun da randevusu var “ benimkiyle “ gidecek bende torunla tek kalçam. Kızlar ne yapiim? Göze çarpmak layım ya

İlla ki karşılaşırsınız, doğal bir sohbet ortamı yaratın. Aslında yengeyi aradan çıkarmak için güzel bir fırsat.

Umut vaadeden bir durum gibi gelmedi bana

yasi cok buyuk oglu olan bazi erkekler anneleri ego tatmini icin boyle davranabiliyor. tanidigim birisi vardi, oglunu yasi cok buyuktu ve tavsiye edilen herkesi daha ogluna sormadan bir sekilde engelliyordu ama evlenmiyor diye de cok uzuluyormus gibi davraniyordu. bir yandan da bazi begendigi kizlara/annelere yakin davraniyordu ve o kizlar da bir umut kadinin cevresinde dolaniyordu, kadin da bir turlu lafi oraya getirmiyordu ama ilgilerinden de hoslaniyordu. nasil nasil insanlar var iste..

Sizi üzmek istemem ama bu iş olmaz. Anladığım kadarıyla bu aileyle bayağı samimisiniz. Eğer isteselerdi çoktan size bir şekilde söylerlerdi. O teyzenin oğlunu övüp durmasıda sizi ümitlendirmesin. Bazı anneler böyledir, çocuğuyla, eşiyle, eviyle vs övünmeyi sever.

Siz ne kadardır bu aileyle görüşüyorsunuz? Eviniz yakın mı? Senin ailenle samimiyetleri nedir?

Aranız bozulmasın diye çekiniyor da olamaz. Benim teyzem oğluyla evlenmemi istediğini gayet rahat yüzüme söyledi, reddettim, ne annemle nede benimle arası bozulmadı. Teyzem çekinmeden bunu söyleyebiliyorsa komşunuz hayli hayli söylerdi. Yada araya birini sokup, sizin ağzınızı arayabilirlerdi.

Hadi teyze söyleyemedi, oğlu bir şekilde açılırdı size. Siz onun hakkında bir şey bilmiyorsunuz ama oğlu annesinden sizin her şeyinizi öğrenip, iletişime geçebilirdi.

Umarım ben yanılıyorumdur ama fazla ümitlenmeyin derim.

Uzak kaliyoruz ve sık sık gitmiyorum. Dün gene baya anlattı oğlunu. Bakalım cuma günü görcem kendisini.

Bu konuya daha önce yorum yazacaktım ama moral bozmak istemedim vazgeçtim. 50 yaşına kadar hiç evlenmemiş erkek sorunludur, kadınlarda öyle değil yanlış anlaşılmasın. Kadının da oğlunu evlendirmeye niyeti yok, herkese mavi boncuk dağıtıyor. Çevrede böyle erkek anneleri çok var, örnek veren de olmuş yorumlarda.

ama bana umut vaadlerde bulunmuyor ki. Öyle kadınlar ışık yakmaz mı daha çok?

Adam 50sine kadar evlenmemis bu saatten sonra da annesinden ayrilip.da bir kadının ve evliliğin sorumluluğunu almak istemez bence
Normalde 40-50 yas gayet normal sonucta iki taraf da yetiskin belli bir olgunluga sahip insanlar
Bir de hala babanizin dusuncesine takilmaniz da garip.geldi
Evet insan ailesinin rizasini alarak evlenmek ister ama ailenin lafina cok takılıp da yillarini heba etmeye de gerek yok
Siz.hic adım atmayın, adım atmak isteyen adam bahane bulmazdi zaten

ama bana umut vaadlerde bulunmuyor ki. Öyle kadınlar ışık yakmaz mı daha çok?
Size ümit vermese böyle düşünmezdiniz. Yorumları okudum, aranızda aslında ciddi yaş farkı var, eğer yaşınızdan da küçük görünüyorsanız oğlunu beğenmezsiniz diye düşünüyor olabilir gibi geldi. İşten geldi o yüzden kıyafeti iyi değildi, takım elbise giyse farklı görünür gibi konuşması garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…