Canım yukarıda annesi egosunu tatmin ediyor ve reddet eğer onlar adım atarsa dedin. Bunu biraz açar misin?Siz acaba bu aralar biraz boşlukta olabilir misiniz? Adamla doğrudan iletişim kurmak istemiyorsunuz yapınız gereği, anneye açık açık evlenme niyetinizi söyleyemiyorsunuz konu açıldığı halde (hatta tam tersi, ben düşünmüyorum ama karşıma çıkarsa bakarız gibi isteksiz bir cümleniz var)...Zaten anladığımız kadarıyla anne de sizin üzerinizden oğluyla ilgili ego tatmini arayışında, kendini naza çektikçe çekiyor, 50 yaşına gelmiş adamı bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Bence daha fazla düşmeyin bu işin peşine. Gidip gelmeyi de durdurun. Bu sefer onlar size yanaşırsa da "ben 40 yaşındayım, senin oğlunun yaşı bana fazla, ben en fazla 45 düşünüyorum" deyin. Hiç tanımadığınız, yüzünü bir kere gördüğünüz bir adam için bu kadar çaba harcayacağınıza da imkanlar dahilinde etrafınıza bakın. Bütün gün evde oturmuyorsunuz sonuçta, çalışan kadınsınız, bir çevreniz var.
Canım yukarıda annesi egosunu tatmin ediyor ve reddet eğer onlar adım atarsa dedin. Bunu biraz açar misin?
annesi çok ister evlenmesini. O da istiyormuş ama hep yanlış insanlar çıkmış karşısına. Genç iken sözlenmiş ve sözlüsü Ex erkek arkadaşına kaçmış.
hepinize teşekkür ederim çok tatlı ve yardımcısınız
bu yorumu ben yazmadım nasıl bende alıntı gibi oluyor anlamadımCanım yukarıda annesi egosunu tatmin ediyor ve reddet eğer onlar adım atarsa dedin. Bunu biraz açar misin?
annesi çok ister evlenmesini. O da istiyormuş ama hep yanlış insanlar çıkmış karşısına. Genç iken sözlenmiş ve sözlüsü Ex erkek arkadaşına kaçmış.
hepinize teşekkür ederim çok tatlı ve yardımcısınız
bu yorumu ben yazmadım nasıl bende alıntı gibi oluyor anlamadım
ponente yazmış onu teknik bir hata oldu sanırım )
Umut vaadeden bir durum gibi gelmedi banaKizlar Koşun, cuma günü onlardayım, yeğenine bakmak için annesi bana rica etti. Çocukla iki saat tek kalacağım yengesi hastanede annesi de toruna bakıyor lakin onun da randevusu var “ benimkiyle “ gidecek bende torunla tek kalçam. Kızlar ne yapiim? Göze çarpmak layım ya
ama bana umut vaadlerde bulunmuyor ki. Öyle kadınlar ışık yakmaz mı daha çok?Bu konuya daha önce yorum yazacaktım ama moral bozmak istemedim vazgeçtim. 50 yaşına kadar hiç evlenmemiş erkek sorunludur, kadınlarda öyle değil yanlış anlaşılmasın. Kadının da oğlunu evlendirmeye niyeti yok, herkese mavi boncuk dağıtıyor. Çevrede böyle erkek anneleri çok var, örnek veren de olmuş yorumlarda.
Size ümit vermese böyle düşünmezdiniz. Yorumları okudum, aranızda aslında ciddi yaş farkı var, eğer yaşınızdan da küçük görünüyorsanız oğlunu beğenmezsiniz diye düşünüyor olabilir gibi geldi. İşten geldi o yüzden kıyafeti iyi değildi, takım elbise giyse farklı görünür gibi konuşması garip.ama bana umut vaadlerde bulunmuyor ki. Öyle kadınlar ışık yakmaz mı daha çok?
Bir sıcak bir soğuk yaparlar canım. Uyanık olmak gerek. Yine sen kibar davran ama bir yandan da gözlemle.ama bana umut vaadlerde bulunmuyor ki. Öyle kadınlar ışık yakmaz mı daha çok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?