Ben 40 o ise 50 yasinda olur mu?

Bu konuya çok yorum yazmıştım ama son gelişmelerden anlaşılıyor ki sizle ilgilendiği yok. Boşverin.

Sevgili kk üyeleri,

geçen yengeye bir ikimizinde uzaktan tanıdığı bir teyzenin, bana yengenin oğlu ile tanışsana dediğini söyledim ( biraz yalan konuşmuş oldum çünkü onlar bir araya gelmezler). Yenge de “ bir kahve için “ dedi. Ben herşeyi mahvettim. Çünkü adamla önce telefonda görüşmek isterdim. Zaten o olacaktı buluşmak için. Ben gerçekten o an neye kulluk ettiysem “ yok kahve olmaz” dedim. yenge de “ ben sizi evde görüştüremem ailenin kulağına giderse çok ayıp olur” dedi. Kızlar bir çuval inciri berbat ettim. Sonra da konuyu bir daha açmadı. Ben gerçekten kendime ne diyeceğimi bilmiyorum artık

Yenge ayıp olmasın diye kahve için demiş gibi geldi bana. Yine de umarım gönlünüze göre olur her şey
Evet, birde her defasında onu öyle anlatır ki kendiliğinden “ al onu “ dercesine.
Nedir bu ya?

50 yasinda birisine annenin sozu gecmez. Gecse zaten adam coktan evlendirilmis olurdu. Ben adamin evlilik dusundugunu de sanmiyorum. 50 yasindaki adam icin annesiyle konusmak komik olur. Cocuk degil ki koskoca adam. O yastaki adam kendi gelecegi ile ilgili kararlari kendi alabilir.
Siz adamin bir iki gunluk kinusmalarindan anlam cikarmaya calisiyorsunuz ama adamin niyeti olsa idi coktan bir sekilde niyetini belli ederdi. Bu adami bosverin. O bence evlenmeyi dusunmuyor. Beklenti icine sokmayin kendinizi.

Evet, birde her defasında onu öyle anlatır ki kendiliğinden “ al onu “ dercesine.
Nedir bu ya?
Sanırım yanlis ifade ettim ben. Sanıyorum sizin oğluna olan ilginizi farketmiş. Ve size ayıp olmasın diye kahve için demiş. Yani çok gönüllü değil gibi. Yoksa koca insanlarsiniz, " ben sizi evde görüştürmem" demesi çok mantıksız

Yukarıda ki yorum yapan arkadaşa katılıyorum yenge ayıp olmasın diye kahve için demiş bencede.

Siz bu aileyi yeni tanımıyorsunuz dur eğer sizinle ilgili bir görüşleri olsaydı şimdiye kadar sizinle ve ailenizle iletişime gecerlerdi .

Niye sen ergen misin de ailene ayıp olacak... aile rızası alacak yaşı geçtim ister evde görüşürüm ister otelde deseydin senin işin geleceği pek parlak değil, önündeki maçlara bak bana kalırsa

Niye sen ergen misin de ailene ayıp olacak... aile rızası alacak yaşı geçtim ister evde görüşürüm ister otelde deseydin senin işin geleceği pek parlak değil, önündeki maçlara bak bana kalırsa
Orası öyle de . Kalkıp o lafı konuşmak biraz ayıp ve yersiz kaçar.

Orası öyle de . Kalkıp o lafı konuşmak biraz ayıp ve yersiz kaçar.
Valla işte karşı taraf böyle yaptıkça bu oğlan evlenmez. Ona ayıp buna günah... bana haber getiren meslektaşım ablaya iftardan sonra gelsin bir çay içerim demiştim. Neee akşam mı, öyle olmaz hocam, uygun değil dedi. Ne yapacağız ramazan günü banklarda mı oturacağız dedim, uygunsuz bir şey yok. Nitekim eşim beni aradı, iftardan sonra ilçeden şehire geldi, oturup bir mekanda görüştük. Hatta ilerleyen zamanlarda yılbaşı partisine, şehirdışına gezmeye bile gittik. Ayıpla söylenmezle yürümüyor bu işler. Sen de aynı kafada değilsen böyle insanlara gelin de gitmemelisin

Bence o kadar istiyorsan ve şans vermek istiyorsan telefonunu alıp sen sor tanışmak istiyorum diye. En kötü ne olabilir ki? Normalde bu kadar uğraşmaya gerek yok ama aklında kalmasın
Teşekkür yorumun için. Ama ben galiba geri çekilsem daha iyi. Arkadaşlar dediği gibi onlar bir adım atardı eğer istekli olsalardı. Ben topu attım.

Teşekkür yorumun için. Ama ben galiba geri çekilsem daha iyi. Arkadaşlar dediği gibi onlar bir adım atardı eğer istekli olsalardı. Ben topu attım.
benim soylemek istedigim adama direk mesaj atmak. aklinizda kalmaz. cevresindekiler bu adami sevdigini dusunmuyorum, benim arkadasim ya da evladim bekar olsa ve birisi onunla gorusmeye hevesli olsa, cok mantikli gelmese bile gorustururdum yardimci olmak desteklemek icin

Numarası yok ki bende. Olsa bir bahane ile yazardım. Social medya da kullanmıyor. Aradım taradım bulamadım

Numarası yok ki bende. Olsa bir bahane ile yazardım. Social medya da kullanmıyor. Aradım taradım bulamadım
Ay yani bu saatten sonra adamın peşinden düşün bence. Ne annesi istiyor ne de adam, cooook bariz, isteyen anne de oğlu da neleeer yapmazdı. Kadını da arayıp sormayın artık onlar çoktan niyetinizi anlayıp, “ay oğlumu da kimler istiyor beğeniyor” dedikodusuna başlamışlardır bile

Bunu bir türlü düzeltmem lazım. İstemem hakkımda öyle düşünmelerini. Kötü kötü konuşmalarına

Bunu bir türlü düzeltmem lazım. İstemem hakkımda öyle düşünmelerini. Kötü kötü konuşmalarına
Düzeltme potansiyeliniz yok bence kendinizi geri çekin tamamen , yoksa iyice elinize gözünüze bulaştırıp rezil olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…