- 30 Kasım 2019
- 12.748
- 40.974
- 598
Çok biliyorsun maşallah deseydin. Ancak demiş birde...Zaten yaptığım birşey yok ki. Hep o anlattı. Geçen bana diyor: sizin yaşınızdakiler ancak mantık evliliği yapar. Baya bozuldum ama çaktırmadım. Sanki ömür boyu satranç kulübü üyeliğine alacakmişiz gibi
Sanmıyorum ama bilememBu yaşa kadar evlenmemiş , gay olmasın ?
ben size katilmiyorum, acik acik konusulmamis ki. sadece imalar var.Artık sonunda kadına oğluyla görüşmek istediğinizi söylemişsiniz dolaylı yoldan. O da sizi usulünce reddetmiş. Bundan daha açık olamazdı. Bazen insanlar kendilerine dışarıdan bakamıyor. Siz de bakamıyor olabilirsiniz. Dışarıdan görünen ne biliyor musunuz. Yaşı 40 olan ve umutsuzca koca arayan biri. Hatta karşısındaki istemediğini çok açık bir şekilde belli ettiği halde. Sizi anlıyorum. Evlenmenin zor olduğu bir dönemdeyiz. Siz de hazır etrafta biri varken olsun derdindesiniz. Ama inanın oyle olmuyor bu işler.
Evliliğin yaşı yok belki 45 belli 50 de evlenirsiniz.ama bu süreçte biraz güçlü durmak lazım. Kendi işinize gücünüze odaklanın. Kendi hayatınızı yaşayın. Evlilik dışında bir gündeminiz olsun. İmajınızo bu kadar sarsmaya değmez inanın.
bence sizin aklinizda kalacak, araya kimseyi sokmadan direk sorun o kisiye. tabi ki sevgili olalim demenize gerek yok, bir ara kahve icelim deyin eline de telefonunuzu verin. bunlar ayip seyler degil.Bundan en son 5 yıl önce evlenmek isteği vardı içimde. Ve uzun zaman kimseden hoşlanmadım ta ki Yavuzu görene kadar. Zaten inan ki işimde gücümdeyim. Aklımda bile yoktu birini beğeneceğim. Belki evlilik meraklısı gibi duruyorum ama öyle değil. İsteyenimde var ama içim almadı onları.
Artık gitmek istemiyorum oraya. Hem onu kaç kere gittim belki 15 kere ve onu 2 kere görebildim. Bu işin rezil olması da var. Tek yengeyle diyalogdayım o da burada denildiği gibi atağa geçmedi.bence sizin aklinizda kalacak, araya kimseyi sokmadan direk sorun o kisiye. tabi ki sevgili olalim demenize gerek yok, bir ara kahve icelim deyin eline de telefonunuzu verin. bunlar ayip seyler degil.
ona ne soylendigini bilmiyorsunuz ki. belki dogru durust soylemediler bile.Artık gitmek istemiyorum oraya. Hem onu kaç kere gittim belki 15 kere ve onu 2 kere görebildim. Bu işin rezil olması da var. Tek yengeyle diyalogdayım o da burada denildiği gibi atağa geçmedi.
Maalesef yok başka iletişim yoluona ne soylendigini bilmiyorsunuz ki. belki dogru durust soylemediler bile.
baska turlu iletisim kurma ihtimaliniz yok mu?
bunu soylememin sebebi hoslandiginizi soylemeniz. kucucuk kizlar bile artik ne kadar atak oluyorlar. kizlar oglanlarin annelerine gidip beni oglunla evlendirsene bile diyorlar :) ayip degil gunah degil.
bunu soylememin sebebi dedigim gibi sizin hoslanmis olmaniz. ben de esimle blind date ile tanistim, bir tanidigim cok israr etti cok uygunsunuz diye, salliyor yae dedim, 10 dk kahve icerim kalkarim diyordum, 3 saat konustuk ilk bulusmamizda. denemeden bilemiyor insan.Maalesef yok başka iletişim yolu
Saygı duyarım, ama şahsen ben bir erkeğe direk teklifte bulunmaya taraftar değilim. Çok teşekkür ederim, konuma güzel yorumlar bıraktığınız için.Devamını da beklerim
Çok güzel adınıza çok sevindim.bunu soylememin sebebi dedigim gibi sizin hoslanmis olmaniz. ben de esimle blind date ile tanistim, bir tanidigim cok israr etti cok uygunsunuz diye, salliyor yae dedim, 10 dk kahve icerim kalkarim diyordum, 3 saat konustuk ilk bulusmamizda. denemeden bilemiyor insan.
Kadına biri bana senin oğlunla görüşeyim dedi gibi birşey söylemiş. Yani başkasının ağzından teklif ediliyor. Bu konularda bu kadar açık olmasına gerek yok en ufak ima ile bile anlaşılır. Çocuk bile anlar niyetini.ben size katilmiyorum, acik acik konusulmamis ki. sadece imalar var.
Herkes size ayni seyi soyluyor: “bu is olmaz birakin bu isin pesini”. İsrar dedigim oldurmaya calisma israriniz. Yok soyle bakti, boyle dedi vs vs her seyden anlam cikartmanizNe ısrarı? Buraya fikir almaya geldik. Bayanların bir çoğu da da ğolsun mantıklı yorum yaptı. Israrmiş
Rahat vermez derken hissettiğim aslında şu. Kadın sizi sürekli huzursuz edecek. Bence kadın oğlunun evlenmesini de pek istemiyor. Ove öve bitiremiyor ama yarin bir gün oğlunun hayatına siz ya da bir başkası girse kıskanacak eminim.Meraktan soruyorum: yenge rahat vermez derken?
Zaten o sınırı koyacağım artık. Ama aniden kessem görüşmeyi anlamaz mı? O arar bir ara sonra niye aramıyorsun diye. Ona ne dersiniz yerimde olsanız?
Kucucuk kizlar bile gidip neler diyor demissiniz. Diyorlardir belki ama bu hos bir sey mi peki?ona ne soylendigini bilmiyorsunuz ki. belki dogru durust soylemediler bile.
baska turlu iletisim kurma ihtimaliniz yok mu?
bunu soylememin sebebi hoslandiginizi soylemeniz. kucucuk kizlar bile artik ne kadar atak oluyorlar. kizlar oglanlarin annelerine gidip beni oglunla evlendirsene bile diyorlar :) ayip degil gunah degil.
Bir de, hemen olmaz tabi ki ama sönümleyerek iletişimi kesiniz. Hemen keserseniz bence de olmaz. Sorarsa da, işlerinizin yoğun olduğunu söyleyin cok da detay vermeyin..Meraktan soruyorum: yenge rahat vermez derken?
Zaten o sınırı koyacağım artık. Ama aniden kessem görüşmeyi anlamaz mı? O arar bir ara sonra niye aramıyorsun diye. Ona ne dersiniz yerimde olsanız?
Bişey söyleyeceğim de yanlış anlamayın veya bana kızmayın lütfenÇok güzel adınıza çok sevindim.
Vallahi onu bana gönderen olsa gidip yakından tanımak isterdim. Sorun o işte yenge kımıldamıyor o da pasif veya ilgisiz.
Olabilir tabi ki. Ama Ben 35 yasindan kücük olsam tercihim 50 yasinda bir Adam olamazdi. Arada neredeyse nesil farki var.Bişey söyleyeceğim de yanlış anlamayın veya bana kızmayın lütfen
Benim görümcem evleneceği adama yaşını söylemedi (kimliğim yanlış dedi) adam,çocuğu olmaz da evlenmez diye sakladı.
Görümcem 39 du (görüncem regl olmamaya başlamıştı artık o kadar ki yumurta rezervi ve hormonları dengesiz durumdaydı onun deyimiyle doktorlar öyle demişti) adam 32 evlendiler
Evleneli 1 yıl oldu çocukları olmuyor doktorlara götürmeye başladı adam ve doktorlar yaşından kaynaklı demeye başlayınca itiraf etmek zorunda kaldı,adam da bilsem senle evlenmezdim demiş.
Hani belki bahsettiğiniz bey de çocuk istiyorsa o sebeple yanaşmıyordur.Doğurganlık yaşı epeyce yükseldi elbette olur sizin de ama ya adam böyle bir riske girmemek için yanaşmıyorsa.
Genelde erkekler baba olmak için evlenir ya.
Oldurmaya da çalışmıyorum. Öyle olsa farklı davranırdım mesela arardım giderdim yengeye.Herkes size ayni seyi soyluyor: “bu is olmaz birakin bu isin pesini”. İsrar dedigim oldurmaya calisma israriniz. Yok soyle bakti, boyle dedi vs vs her seyden anlam cikartmaniz
Oldurmaya da çalışmıyorum. Öyle olsa farklı davranırdım mesela arardım giderdim yengeye.
Burada derdimi paylaşıyorum. Bundan sonra benim rezil olmadan yapabileceğim birşey yok bunun farkındayım. O yüzden elimi eteğimi çekiyorum. beklemiyorum da olursa olur olmazsa nasibim de yokmuş.
beni yoran tek şey, kadın oğlunu tepelerden indirmemesi. Her görüştüğümüzde Yavuz böyle iyi böyle güzel. Ben konuyu hiç açmıyordum. Belki ondan saf saf ümitlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?