Erkekler kac yasinda olursa olsun genc buluyorlar. Kimse bakmaz dersin 25-30 yaslarinda kiz bulur evlenir. Cok ayrintili dusunmussun ama o is oyle olmuyor. Bir de 50 yasinda zorlasa torun torba sahibi olacak yasta adam beklentileri az cok netlesmistir. Evlilik istegi yok demekki yoksa kolay kolay annelerin evlen baskisindan kurtulamazlar. Bosver bence cok umut gorunmuyor. Bir de o kadinin oglunu ovup durmasina cok onem verme kendini tatmin ediyot her halde. Gencken neysede o yasta adami ovecek cevresi kalmamistir cokOlabilir tabi ki. Ama Ben 35 yasindan kücük olsam tercihim 50 yasinda bir Adam olamazdi. Arada neredeyse nesil farki var.
ha Bioloji yönden bakarsak 50 yaşında bir erkeğin spermleri de genç bir adamın ki gibi sağlıklı olmuyormuş. Hatta 55 yaşında baba olanların çocuklarında Bazen bir nesil atlayan veya direk çocukta oluşan hastalıklar meydana geliyormuş. Allah evlerden uzak etsin şizofreni , down sendromu , cüce kalma ve daha çoğu.
Haklısınız. Lakin çevrem de küçük. Kalbimi hoplatacak insanlarla nadir karşılaşıyorum.Yengeyle de adamın annesiyle de aranıza mesafe koyun. Mümkün olduğunca seyreltin gidip gelmeleri. Zaten iş güç sahibi kadınsınız. Yoğunum dersiniz, işim çok dersiniz. Evlenme konusunda da ümitsizliğe kapılmayın. Enerjinizi olmayacak kişiler yerine olabilecek kişilere yöneltince eminim gönlünüze göre biri çıkacaktır.
İste umitlenmenizi bastirmaniz lazim. Oyle bir niyeti olsaydi adamin gelir kendi konusurdu, baskasina citlatmazdi. Oyle yapsa biri bana, kazik kadar adamin medenu cesareti yok diyip zaten elerdimOldurmaya da çalışmıyorum. Öyle olsa farklı davranırdım mesela arardım giderdim yengeye.
Burada derdimi paylaşıyorum. Bundan sonra benim rezil olmadan yapabileceğim birşey yok bunun farkındayım. O yüzden elimi eteğimi çekiyorum. beklemiyorum da olursa olur olmazsa nasibim de yokmuş.
beni yoran tek şey, kadın oğlunu tepelerden indirmemesi. Her görüştüğümüzde Yavuz böyle iyi böyle güzel. Ben konuyu hiç açmıyordum. Belki ondan saf saf ümitlendim.
Haklısınız. Lakin çevrem de küçük. Kalbimi hoplatacak insanlarla nadir karşılaşıyorum.
İnan ki bu dönem böyle bir dönem. Çevre büyük de olsa kalbini hoplatacak insanlarla karşılaşmak küçük bir ihtimal. 20’li yaşlardaki gibi pır pır kalbimizin atacağı yaşları geçtik. Güvenmek ve ilişkiye başlamak bizim için artık ekstra zor.Haklısınız. Lakin çevrem de küçük. Kalbimi hoplatacak insanlarla nadir karşılaşıyorum.
Ben Hollanda da yaşıyorum. Ve burada hemen maskara olurum. Burada ki hemşerilerimiz bazen çok garip.İmkanları biraz zorlayın. Pandemi olduğu için deliler gibi sosyalleşin diyemiyorum ama karşınıza çıkan imkanları değerlendirin. "Arkadaşın arkadaşı" faktörü önemli. Sevdiğiniz güvendiğiniz insanlara niyetinizi açık edin. Uygun biri varsa tanışmak istediğinizi söyleyin.
Bişey söyleyeceğim de yanlış anlamayın veya bana kızmayın lütfen
Benim görümcem evleneceği adama yaşını söylemedi (kimliğim yanlış dedi) adam,çocuğu olmaz da evlenmez diye sakladı.
Görümcem 39 du (görüncem regl olmamaya başlamıştı artık o kadar ki yumurta rezervi ve hormonları dengesiz durumdaydı onun deyimiyle doktorlar öyle demişti) adam 32 evlendiler
Evleneli 1 yıl oldu çocukları olmuyor doktorlara götürmeye başladı adam ve doktorlar yaşından kaynaklı demeye başlayınca itiraf etmek zorunda kaldı,adam da bilsem senle evlenmezdim demiş.
Hani belki bahsettiğiniz bey de çocuk istiyorsa o sebeple yanaşmıyordur.Doğurganlık yaşı epeyce yükseldi elbette olur sizin de ama ya adam böyle bir riske girmemek için yanaşmıyorsa.
Genelde erkekler baba olmak için evlenir ya.
Erkekler kac yasinda olursa olsun genc buluyorlar. Kimse bakmaz dersin 25-30 yaslarinda kiz bulur evlenir. Cok ayrintili dusunmussun ama o is oyle olmuyor. Bir de 50 yasinda zorlasa torun torba sahibi olacak yasta adam beklentileri az cok netlesmistir. Evlilik istegi yok demekki yoksa kolay kolay annelerin evlen baskisindan kurtulamazlar. Bosver bence cok umut gorunmuyor. Bir de o kadinin oglunu ovup durmasina cok onem verme kendini tatmin ediyot her halde. Gencken neysede o yasta adami ovecek cevresi kalmamistir cok
Bence gitmemesi lazim.Adam 50 yasinda cocuk sahibi olma derdi olsaydi zaten bu saate kadar olurdu. ne olacak yani, 30luk kadin 50lik adama gider mi sizce?
Valla hic oyle demiyorlar. Biraz sartlari durumu iyiyse evleniyot. Veya baba sevgisi almamis olanlarda olabiliyor guvenme istegi filan ya da evlenip kurtulayim seklinde dusunenler oluyor.30luk 25lik kadın ne yapsın babası yaşındaki adamı Allah aşkına? Düşünemiyorum bile
Valla hic oyle demiyorlar. Biraz sartlari durumu iyiyse evleniyot. Veya baba sevgisi almamis olanlarda olabiliyor guvenme istegi filan ya da evlenip kurtulayim seklinde dusunenler oluyor.
E o adam da onun zaafından faydalanacak ise sonuçlarına da katlanacak. Özür dileyerek yazıyorum: Mesela paylaşmayı sevecek, dünya tek onun isteklerinin karşılığını vermiyor.Valla hic oyle demiyorlar. Biraz sartlari durumu iyiyse evleniyot. Veya baba sevgisi almamis olanlarda olabiliyor guvenme istegi filan ya da evlenip kurtulayim seklinde dusunenler oluyor.
Ben Hollanda da yaşıyorum. Ve burada hemen maskara olurum. Burada ki hemşerilerimiz bazen çok garip.
İş arkadaşlarımın patronum türk çevresi geniş ama hepsi erkek ve evliler tek kadın benim orada 5 erkek arasında. Onlar isterse çabuk insanlarla tanışırım. Ama diyemem ki “ koca meraklısı” damgası yerim.Ben sizi Türkiye'de küçük bir şehirde yaşıyor zannediyordum. Dil engeliniz yoksa hemşehri çemberinden çıkın bence. İş arkadaşlarınızla sosyalleşin. Açık hava etkinliklerini takip edin.
İş arkadaşlarımın patronum türk çevresi geniş ama hepsi erkek ve evliler tek kadın benim orada 5 erkek arasında. Onlar isterse çabuk insanlarla tanışırım. Ama diyemem ki “ koca meraklısı” damgası yerim.
Eşim türk olsun istiyorum.
40 yaşında konu sahibi.Adam 50 yasinda cocuk sahibi olma derdi olsaydi zaten bu saate kadar olurdu. ne olacak yani, 30luk kadin 50lik adama gider mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?