Ben 40 o ise 50 yasinda olur mu?

Erkekler kac yasinda olursa olsun genc buluyorlar. Kimse bakmaz dersin 25-30 yaslarinda kiz bulur evlenir. Cok ayrintili dusunmussun ama o is oyle olmuyor. Bir de 50 yasinda zorlasa torun torba sahibi olacak yasta adam beklentileri az cok netlesmistir. Evlilik istegi yok demekki yoksa kolay kolay annelerin evlen baskisindan kurtulamazlar. Bosver bence cok umut gorunmuyor. Bir de o kadinin oglunu ovup durmasina cok onem verme kendini tatmin ediyot her halde. Gencken neysede o yasta adami ovecek cevresi kalmamistir cok

Haklısınız. Lakin çevrem de küçük. Kalbimi hoplatacak insanlarla nadir karşılaşıyorum.

İste umitlenmenizi bastirmaniz lazim. Oyle bir niyeti olsaydi adamin gelir kendi konusurdu, baskasina citlatmazdi. Oyle yapsa biri bana, kazik kadar adamin medenu cesareti yok diyip zaten elerdim

Haklısınız. Lakin çevrem de küçük. Kalbimi hoplatacak insanlarla nadir karşılaşıyorum.

İmkanları biraz zorlayın. Pandemi olduğu için deliler gibi sosyalleşin diyemiyorum ama karşınıza çıkan imkanları değerlendirin. "Arkadaşın arkadaşı" faktörü önemli. Sevdiğiniz güvendiğiniz insanlara niyetinizi açık edin. Uygun biri varsa tanışmak istediğinizi söyleyin.

İnan ki bu dönem böyle bir dönem. Çevre büyük de olsa kalbini hoplatacak insanlarla karşılaşmak küçük bir ihtimal. 20’li yaşlardaki gibi pır pır kalbimizin atacağı yaşları geçtik. Güvenmek ve ilişkiye başlamak bizim için artık ekstra zor.

Ben Hollanda da yaşıyorum. Ve burada hemen maskara olurum. Burada ki hemşerilerimiz bazen çok garip.

Adam 50 yasinda cocuk sahibi olma derdi olsaydi zaten bu saate kadar olurdu. ne olacak yani, 30luk kadin 50lik adama gider mi sizce?

30luk 25lik kadın ne yapsın babası yaşındaki adamı Allah aşkına? Düşünemiyorum bile

Adam 50 yasinda cocuk sahibi olma derdi olsaydi zaten bu saate kadar olurdu. ne olacak yani, 30luk kadin 50lik adama gider mi sizce?
Bence gitmemesi lazim.

giderse sevgi değil ya zoraki yada maddiyat yüzünden. Yazık olur ikisine de

Yani öyle yazmışlar ki adam sanki delikanlı, adam 50 yaşında yahu ne çocuğu ... adamın çocuk isteği olsa zaten evlenirdi bu vakte kadar.

Bence adam ya eşcinsel ya da bağlanma korkusu olan, bağlanmak istemeyen tiplerden ya da özgür takılan amcalardan. O adam evlenmez konu sahibesi seninle bir ilgisi yok boşuna uğraşma bence.

30luk 25lik kadın ne yapsın babası yaşındaki adamı Allah aşkına? Düşünemiyorum bile
Valla hic oyle demiyorlar. Biraz sartlari durumu iyiyse evleniyot. Veya baba sevgisi almamis olanlarda olabiliyor guvenme istegi filan ya da evlenip kurtulayim seklinde dusunenler oluyor.

Valla hic oyle demiyorlar. Biraz sartlari durumu iyiyse evleniyot. Veya baba sevgisi almamis olanlarda olabiliyor guvenme istegi filan ya da evlenip kurtulayim seklinde dusunenler oluyor.

Bu evlilik mi sizce , para verip mal satın alıyorsun diğer taraf da parayla kendini satıyor. Sonuçları TVde görüyorsunuz sonra aldatılan kocalar TVde ağlıyor Parasını veririm alırım zihniyetinde biriyle zaten aşk olmaz. Ancak mal takası olur.

E o adam da onun zaafından faydalanacak ise sonuçlarına da katlanacak. Özür dileyerek yazıyorum: Mesela paylaşmayı sevecek, dünya tek onun isteklerinin karşılığını vermiyor.

Ben Hollanda da yaşıyorum. Ve burada hemen maskara olurum. Burada ki hemşerilerimiz bazen çok garip.

Ben sizi Türkiye'de küçük bir şehirde yaşıyor zannediyordum. Dil engeliniz yoksa hemşehri çemberinden çıkın bence. İş arkadaşlarınızla sosyalleşin. Açık hava etkinliklerini takip edin.

Ben sizi Türkiye'de küçük bir şehirde yaşıyor zannediyordum. Dil engeliniz yoksa hemşehri çemberinden çıkın bence. İş arkadaşlarınızla sosyalleşin. Açık hava etkinliklerini takip edin.
İş arkadaşlarımın patronum türk çevresi geniş ama hepsi erkek ve evliler tek kadın benim orada 5 erkek arasında. Onlar isterse çabuk insanlarla tanışırım. Ama diyemem ki “ koca meraklısı” damgası yerim.
Eşim türk olsun istiyorum.

Yani yani bence Türkleri toptan geçinBu kadar yazıyorum. Hollandalı erkeklerin membaaına gidip de Türk erkeği bakmak cidden yanlış

Canlar ben almiim Hollandalı

40 yaşında konu sahibi.
30 luk kadın ile 50 lik adam arasında 20 yaş var gitmez gitmemeli bnce
Ama 40-50 arasında ben kafa olarak da pek fark olduğunu düşünmüyorum

Bazen insanlar vakit geçtikten sonra farkına varır yalnızlığının bizim görümcenin olayı gibi o yalnız kalacam korkusuyla eşine yaşını söylememeyi tercih etti zaten o sebeple onu örnek verdim.
Bu herkes için böyledir anlamı taşımaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…