Konu çok pozitif geldi bana. Karsilastigin zaman selam ver laf at ortaya. Eğer adamin ilgisi varsa zaten devamı gelir. Yaş farkı bana çok normal geldi. Bizim yedi yaş var aramızda. Sıkıntı yok.Merhaba canlar,
ben bura da sizden fikir almak için konu açmıştım, daha önceki konuda arkadaşlar çok yardımcı olmuşlardı sağolsunlar.
gelelim meseleye ben 40 yaşında bekar bir bayanım. Fazla sosyal değilim arkadaş çevremde baya küçüldü. Malum bir çoğu çoluk çocuğa karıştı.
bizim tanıdığımız bir yenge var. O yenge 50 yaşında oğlunu evlendirmek istiyor . Adam annesine “ bu yaştan sonra biraz zor diyormuş”. Benim yenge ile aram çok iyi. Kendisini çok severim o da beni. Kendisi de bana sürekli “ evlen diyor”. Bir kaç gün önce ben o adamı gördüm yakından. Ve bana gerçekten çekici geldi kendisi. Abisinin evinde idik. Yengesi, annesi ve ben. Bana kapıdan hoşgeldiniz dedi önüne bakıp gülümsedi ve annesine birazdan geleceğini söyledi. Gidiş o gidiş. Annesi bir kaç gün sonra bana “ sen rahatsız olma diye gitti” dedi.
bu kadın bekar olduğum halde bana hiç teklifte bulunmadı. Kendisi ailemden çok çekiniyor . Çoğu insanın babamdan çekindiği için “ belki ondan çekiniyorlar diye görücü gelmiyor dedi bir kaç kere” babam otoriter diye. Çok sever ailemi saygı değer ve çok güzel insanlar olduğunu sürekli söyler. öyleler de gerçekten. Şimdi ben adamla tanışmak isterim ama bunu nasıl yapicam? Bana erkek tarafına teklifte bulunmak çok zor ve itici geliyor.
Ve aramızda 10 yaş var o da hiç evlenmemiş.ne dersiniz bu duruma.
kızlar o duruşu ve gülüşü var ya aklımı aldı :)
İnşallahZaten böyle de hoş görünüyordu. Evlenmeyi düşünüyor mu oğlunuz? deseydiniz sonra da gülümseyip sussaydınız. Şimdi biz değil onlar konuşuyor olsalardı "kız beğenmiş aslında, oğlum sen he de ben açayım konuyu kıza" diye.
Hiç görmüyorum ki adamı. İkinci karşılaşmam oldu. Evi de uzak bana. Yani normal şartlarda gezemeyeceğim bir yerde. İssiz bir yer abisine yakınAy kesinlikle annesine imalı filan konuşmayın. Çocuğa da duygularınızı belli etmeyin. Başka şekilde karşılaşmaya çalışın. Eğer bir şey hiss ederse ilk adımı o atar.
Peki iş yeri? Sosyal medyada ailesinden, etrafından ortak arkadaşlar var mı? Ya da onun işiyle ilgili bir şey isteyebilir misiniz meselaHiç görmüyorum ki adamı. İkinci karşılaşmam oldu. Evi de uzak bana. Yani normal şartlarda gezemeyeceğim bir yerde. İssiz bir yer abisine yakın
Oğlu da düşünüyormuş ama umutsuzmuş. Belki bana çocuk yüzünden açılmıyorlar. Yaşım da gelmiş diye. Bana ama hep “ birini bul evlen” der yengeZaten böyle de hoş görünüyordu. Evlenmeyi düşünüyor mu oğlunuz? deseydiniz sonra da gülümseyip sussaydınız. Şimdi biz değil onlar konuşuyor olsalardı "kız beğenmiş aslında, oğlum sen he de ben açayım konuyu kıza" diye.
O da olmuyor. Çünkü uçakla hiç alakam yok. Şimdi birşey sorsam tuhaf gelebilir/anlaşılır hemen. Sosyal medyası yok aradım tarafım yok. Tanıdık yok ortak annesi hariçPeki iş yeri? Sosyal medyada ailesinden, etrafından ortak arkadaşlar var mı? Ya da onun işiyle ilgili bir şey isteyebilir misiniz mesela
Bir arkadaşınız adına annesine sorun mesela hostes olmak istiyor sınava girecek şöyle böyle. Yani onun işiyle ilgili guya bir yardım gerek. Ya da ne bileyim, yurtdışı uçuşlarıyla ilgili bir şey. Ama alttan sorun kendisiyle ilgilendiğiniz belli etmedenO da olmuyor. Çünkü uçakla hiç alakam yok. Şimdi birşey sorsam tuhaf gelebilir/anlaşılır hemen. Sosyal medyası yok aradım tarafım yok. Tanıdık yok ortak annesi hariç
Sanmıyorum haftata 1-2 kere konuşuruz telefonda yengeyle aram iyidir. Kendi de yanlızSiz geçen gün kadını aramışsınız ya arayıp ne dediniz yani kadın birşeyler anlamadı mı acaba
Hımm. Sizin aranız baya iyiymiş. Sizi üzmek istemem ama öyle bir durum olsa şimdiye kadar gündeme gelirdi. İrtibatınız varmış. Boşver in bence.Sanmıyorum haftata 1-2 kere konuşuruz telefonda yengeyle aram iyidir. Kendi de yanlız
Bir kaç kere insanlar babandan çekiniyor demişti. Nasıl görüyorsa artık babamı.Hımm. Sizin aranız baya iyiymiş. Sizi üzmek istemem ama öyle bir durum olsa şimdiye kadar gündeme gelirdi. İrtibatınız varmış. Boşver in bence.
Siz niyetinizi belli etmişsiniz. Artık top onlarda. Annesini arada arayıp konuşmanız bile çok önemli adımlar. Kadın da düşünüyor sizi belki ama adamda iş yok. Ben ışık görmedim.Bir kaç kere insanlar babandan çekiniyor demişti. Nasıl görüyorsa artık babamı.
Niye kadının teklifte bulunması itici olsunki eşime ben tanışalım demiştim ilk adımı ben atmıştım bence 40 ve 50 olabilir etkilenmissinizde tanisirsaniz eğer ona gorede degerlendirirsinMerhaba canlar,
ben bura da sizden fikir almak için konu açmıştım, daha önceki konuda arkadaşlar çok yardımcı olmuşlardı sağolsunlar.
gelelim meseleye ben 40 yaşında bekar bir bayanım. Fazla sosyal değilim arkadaş çevremde baya küçüldü. Malum bir çoğu çoluk çocuğa karıştı.
bizim tanıdığımız bir yenge var. O yenge 50 yaşında oğlunu evlendirmek istiyor . Adam annesine “ bu yaştan sonra biraz zor diyormuş”. Benim yenge ile aram çok iyi. Kendisini çok severim o da beni. Kendisi de bana sürekli “ evlen diyor”. Bir kaç gün önce ben o adamı gördüm yakından. Ve bana gerçekten çekici geldi kendisi. Abisinin evinde idik. Yengesi, annesi ve ben. Bana kapıdan hoşgeldiniz dedi önüne bakıp gülümsedi ve annesine birazdan geleceğini söyledi. Gidiş o gidiş. Annesi bir kaç gün sonra bana “ sen rahatsız olma diye gitti” dedi.
bu kadın bekar olduğum halde bana hiç teklifte bulunmadı. Kendisi ailemden çok çekiniyor . Çoğu insanın babamdan çekindiği için “ belki ondan çekiniyorlar diye görücü gelmiyor dedi bir kaç kere” babam otoriter diye. Çok sever ailemi saygı değer ve çok güzel insanlar olduğunu sürekli söyler. öyleler de gerçekten. Şimdi ben adamla tanışmak isterim ama bunu nasıl yapicam? Bana erkek tarafına teklifte bulunmak çok zor ve itici geliyor.
Ve aramızda 10 yaş var o da hiç evlenmemiş.ne dersiniz bu duruma.
kızlar o duruşu ve gülüşü var ya aklımı aldı :)
Orada sorun bende kendimi aşip yenge oğlun yakışıklıymış diyemiyorumNiye kadının teklifte bulunması itici olsunki eşime ben tanışalım demiştim ilk adımı ben atmıştım bence 40 ve 50 olabilir etkilenmissinizde tanisirsaniz eğer ona gorede degerlendirirsin
E höh öyle demeyin zaten. Konuyu oraya götürün yenge bence evlenir ya eli yüzü düzgün gayet efendi neden umutsuz düşünüyor ki falan diyin, mesajı alırOrada sorun bende kendimi aşip yenge oğlun yakışıklıymış diyemiyorum
Anladım o kısımlarını da işte yine de iki ihtimal var. Ya Anne öyle söylese de adam ikna olmuyor evliliğe. Ya da gerçekten sizin isteyip istemeyeceğiniz hakkında şüpheliler. Siz anneyle arayı iyi tutun. Abartmadan da hep olumlu ve açık kapı bırakın. Oğlundan bahsettiğinde ilgili olun, sorular sorun... İnşAllah olur diyorumOğlu da düşünüyormuş ama umutsuzmuş. Belki bana çocuk yüzünden açılmıyorlar. Yaşım da gelmiş diye. Bana ama hep “ birini bul evlen” der yenge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?