Ben 40 o ise 50 yasinda olur mu?

Bence hayat gelip geçiyor keşke dememek için ve çok etkilendiyseniz bu durumun üzerine gitmelisiniz sanırım her konuşmanızda yenge oğluna lafı getiriyor zaten bir şekilde. Hem bu kadar samimiyseniz sizi tanıyor ve yanlış anlamayacaktır. Ağzını ararsınız yengenin Bildiğim bir şey varsa o da yaptıklarımızdan değil, yapmadıklarımızdan pişman olduğumuzdur. Sevgiler

Annesinin durup dururken "isten geldigi icin kiyafeti iyi degildi" minvalinde yorum yapmasi size oglunu begendirmeye calistigini dusundurdu. Ama adamin evlenmeye niyeti var mi anlayamadim.

Annesinin durup dururken "isten geldigi icin kiyafeti iyi degildi" minvalinde yorum yapmasi size oglunu begendirmeye calistigini dusundurdu. Ama adamin evlenmeye niyeti var mi anlayamadim.
Bana bir kac defa dert yandi annesi „oglum evlenmedi, birkac kiz gösterdim istemedi kiminin boyunu veya meselegini begenmedi“ diye. Bende „ yenge akisina bırak belki adam hiç evlenmek istemiyor “ dedim . O da bana “ istiyor ama bulamadık” dedi

Orada sorun bende kendimi aşip yenge oğlun yakışıklıymış diyemiyorum

Oğlun da erik gibiymiş, kütür kütür deyin oldu olacak

Ben daha önce de yazdım. Adamı biraz da çevreden araştırmadan bence bu işi girişmeyin.

Çevreden araştırdınız ve devam etmek istiyorsunuz. Araya neden yengeyi koyuyorsunuz? Doğrudan adama bir kahve içmek isteyip istemediğini sorun. Hayır derse önünüzdeki maçlara bakın.

Çevresini tanımıyorum. Sadece yenge ve annesini.

Çevresini tanımıyorum. Sadece yenge ve annesini.

Yani bu soruşturma işleri pratikte nasıl oluyor ben bilmiyorum. Ama burada açılan konulardan bazen görüyorum, "çevreden sorduk şöyle şöyle anlattılar" diye. Bunun gibi bir şey kastetmiştim. Mesela adam memnundur hayatından ve evlilikle hiç alakası olmayabilir, şu anda görüştüğü birisi olabilir, hatta adamın kadınlara bile ilgisi olmayabilir.

Rutin sohbet ediyorsunuz madem arayın. Bakalım gene konuyu oğluna getirecek mi?
Yaşlar, meslekler uygun.. oluru var yani

Çevre açıkcası çok berbat huyu olursa yorum yapabilir. Lakin gizli saklı hayatını kimse bilemez

Kiz sen aşik olmuşsun 10 yaş bence sorun edilecek kadar buyuk fark değil onemli olan hissettiğindir ve sen de çok guzel duygular beslemişsin. Teklif nasil olur bilemem doğrusu ama annesiyle konuşurken konuyu oralara getirip senin de gonlun var gibi yapa bilirsin mesela

Çevre açıkcası çok berbat huyu olursa yorum yapabilir. Lakin gizli saklı hayatını kimse bilemez

Gizli saklı hayat sandığınız kadar gizli saklı bir şey değil. Kimden soruşturacağınızı bilirseniz anlatırlar huyunu suyunu, varsa geçmişini. Siz de ona göre adım atıp atmamaya karar verirsiniz.

Öte yandan bence bu iş zor, çünkü annesi yengesi sizi tanıyor, evlenmek istediğinizi biliyor, evde 50 yaşında bekar adam var ama hiçbir adım atmıyorlar bu işin olması için. Üstelik koskoca adam sizi gördüğü bildiği halde kendisi de bir adım atmıyor. Sizin yanınızda oğlunu övmesinden anlam çıkarmışsınız ama benim gördüğüm kadarıyla bu zaten erkek annelerinde yaş kaç olursa olsun sabit bir özellik.

Ayrıca kendi ayakları üzerinde duran, meslek sahibi bir kadınsın. 50 yaşında anne-yenge iteklemesiyle evlendirilmeye çalışılan adam sana kurban olsun.

Bayanlar, dün yenge ile görüstüm. Gene oglunu övdü övdü durdu. Bende kendisine “ oğlan yaşını hiç göstermiyor” dedim. O da “yakından görmediğindendir” dedi. Konuyu bir türlü kendime çekemedim. Başka konular geçtik . Yenge de bir başkası için“ o kız da evlenmek istiyor arıyor dedi “ dedi. “ o da” dediği için ben hemen kendi üstüme çekmişim ki, hemen “ yenge ben koca aramıyorum karşıma çıkarsa olur ama illa olsun demiyorum” dedim. O da bana “ sen ararsan ben sana bulurum gibi birşey” dedi. Lafı bir türlü oğluna çeviremedim. beceriksiz ben

Konunun akıbetini merak ediyordum. Inşallah olur. Sizin için dua ettim..

hayırlısı olsun inşallah olur tabi neden olmasın :)
Kendinizi çok belli etmeden hafifçe hissettirin

Biraz çaba gösterin oturduğunuz yerden olmuyor bu işler maalesef .Adamla karşılaşabileceğiniz yerlere takılın ama ne yapıp edip ev dışında karşılaşın ayak üstü konuşursunuz. Ama annesine yenge oğluna talibim demek de olmaz bana göre. Hakkınızda hayırlısı olsun sonunu merak ediyorum

Bana da olur gibi geldi
Adamin huyunu suyunu bir ogrenin hele..
Yaslarda sorun yok..
Hadi hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…