Ben 40 o ise 50 yasinda olur mu?

Ben neden yengeler anneler üstünden ilerlemeye çalıştığınızı anlamıyorum. Ikiniz de yetişkin insanlarsiniz. Açıkça arayın adamı, bir akşamüstü kahve içmek isteyip istemediğini sorun. Evet derse buradan devam edip tanımaya çalışırsın. Hayır derse adamın niyeti yokmuş deriz, sen de başkalarına bakarsın.

Bizim doğu erkekleri biraz tuhaf bu konuda. Girmezler içeri içerde yabancı kadın olunca
Valla biz Karadenizliyiz bizde de içeride yabancı kadın varsa Bi hoşgeldiin diyip çıkılır. Rahatsız olmasın diye içeri girilmez. Adamın yaptığında anormal bir durum yok yani. Hakkınızda hayırlısı olsun, bence yaş farklı da gayet normal

Olur olur ballı kaymak yaşlar müsait. Sonucta ikinizde yaşınızı almış olgun insanlarsınız yürü yürü Allah utandırmasın. Olgun insanlarsınız büyüklere gerek yok ilk zamanlar şimdilik bi kahve sohbet fln başlayın bakalım

Yaşlarınız iyi, gayet güzel olur. Bence yenge böyle bir şey olsun ister, sizden iyisini mi bulacaklar? Yengeyle samimiymişsiniz, kadının aklında böyle bir şey varsa, sizi daha çok bir araya getirmeye çalışması gerekirdi ama. Şimdiye kadar 1 kez karşılaşmışsınız. Sizin yapacağınız bir şey yok, ben olsam hiçbir şey diyemezdim, karşı taraftan beklerdim.

yaş çok aşırı değil
Ama gösteriyor mu ?
Kimisi var brad pit mesela 60 yasında ama hala taş
Kimisi var 25 inde 40 gösteriyor
Tip olarak genç bi tip mi ?
Bir de yanlış anlamayın ama 50 yasa kadar niye hiç evlenmemiş ?
Beğendiyseniz söyleyin bence annesine evlilik düşünüyorum vs deyin ya da gidiş gelişi arttırın
İnşallah güzel olur

Bence olur bu iş
Şimdi ara yengeyi instagramı falan var mı nasıl kızlardan hoşlanır ben bi arkadaşlarıma falan göstereyim gibi
Bu arada yakışıklı bulduğunu söyle
Hatta keşke benim de senin gibi kayınvalidem olsa falan da dersin
Burda hep sorun okudukça üzülüyoruz
Senin güzel haberlerin gelir inşallah

Bana yenge oğluna sizi düşünüyor olsa bu konunun üzerine giderdi gibi geldi. Sanki size başkasını bulacakmış gibi konuşmuş. Sebep belki oğlu da olabilir, evlenmek istemiyordur. Keşke varsa bildiğin biri tanıştır deseydiniz ama bunlar da ince çizgiler, eski nesil insanlar sonra çok hevesliydi vs. diye laf söz de ederler. Yenge ile olan yakınlığınız sebebiyle karşılıklı oturup sohbet etmeden ben şahsen adım atmazdım. Herhangi biri olsa olurdu.
Umarım gönlünüze göre olur ve çok mutlu olursunuz.

O kiz dedigi kim?
Yani bu yenge garip davraniyor biraz. Mantikli dusununce ogluna sizi dusunse size illa bir sekilde soylerdi.
Diger yandan da durmadan oglunu ovuyor falan. Bilemedim cidden..
Belki kadin istiyordur ama oglu evlenmek istemiyor diye soyleyemiyordur. Aileler var neticede arada. Olumsuz bir durum olursa iliskilere yansiyabilir.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

Bizim doğu erkekleri biraz tuhaf bu konuda. Girmezler içeri içerde yabancı kadın olunca
50 yasına gelmiş. Hala bir nasılsın demiyor
Yabancı dediğiniz siz de artık komşu.
İlgilense adım atardı.
Annesi ona muhakkak söz etmiştir sizden
Bu durumda ya evlilik düşünmüyor ya da siz tarzı değilsiniz.
Belki ilaç bahaneydi sizi gördü tarzı değilsiniz ona karar verdi.

Yanlış anlamayın herkes evlenecek diye birşey yok ama 50 yaşına kadar evlenmediyse başka bir durum olabilir mi?bu annesi illa birilerini bulmuştur ama evlenmemiş neden acaba ?

Kesinlikle katılıyorum
Erkek 50 bile olsa 30 yasından yukarısını istemiyor.
Benim etrafımda da var. Suan yası 40 küsur. Yıllardır 20 25 yas arası kızlara bakıyorlar.

Benim ailem karışmaz çünkü benim hayatım ve kız tarafının ara yapmasını da uygun görmüyorlar. Ben onlara çekmişim
Ucak mühendisi Demissin. Ekonomiden krizden gir, ucaklar da ucmuyor pilotlari hostesleri isten cikarmislar, senin oglanda ucak mühendisiydi dimi, onlarin sirektte durumlar nasilmis gibi mi sorsan

fazla bi fark değil bu yaşlar için araya büyükleri sokun tanışma için

Bu konuşmaya göre karşı tarafta sizinle ilgili bir düşünce olmadığı anlaşılıyor. Sizin konuyu oğluna ve evliliğe getirmenizden çoktan anlamıştır kadın niyetinizi daha önce de yazmıştım. Burdan bişey çıkmaz. Kadınla evlilik meselesini açmayın. Çok istekli gibi görünmeyin.adım atarsa onlar atsın artık. Geçen gün oğlunun siz oedayken gelmesi planlıydı. Eğer olumlu düşünseydi size adım atacakları. Kadın oğluna sizi gösterdi. Ama olumsuz maalesef. Olmayacak işleri kafaya takarak zaman ve moral kaybedilir maalesef. Kısmetinizi başka yerde arayın.

Siz acaba bu aralar biraz boşlukta olabilir misiniz? Adamla doğrudan iletişim kurmak istemiyorsunuz yapınız gereği, anneye açık açık evlenme niyetinizi söyleyemiyorsunuz konu açıldığı halde (hatta tam tersi, ben düşünmüyorum ama karşıma çıkarsa bakarız gibi isteksiz bir cümleniz var)...Zaten anladığımız kadarıyla anne de sizin üzerinizden oğluyla ilgili ego tatmini arayışında, kendini naza çektikçe çekiyor, 50 yaşına gelmiş adamı bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Bence daha fazla düşmeyin bu işin peşine. Gidip gelmeyi de durdurun. Bu sefer onlar size yanaşırsa da "ben 40 yaşındayım, senin oğlunun yaşı bana fazla, ben en fazla 45 düşünüyorum" deyin. Hiç tanımadığınız, yüzünü bir kere gördüğünüz bir adam için bu kadar çaba harcayacağınıza da imkanlar dahilinde etrafınıza bakın. Bütün gün evde oturmuyorsunuz sonuçta, çalışan kadınsınız, bir çevreniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…