Bayanlar, dün yenge ile görüstüm. Gene oglunu övdü övdü durdu. Bende kendisine “ oğlan yaşını hiç göstermiyor” dedim. O da “yakından görmediğindendir” dedi. Konuyu bir türlü kendime çekemedim. Başka konular geçtik . Yenge de bir başkası için“ o kız da evlenmek istiyor arıyor dedi “ dedi. “ o da” dediği için ben hemen kendi üstüme çekmişim ki, hemen “ yenge ben koca aramıyorum karşıma çıkarsa olur ama illa olsun demiyorum” dedim. O da bana “ sen ararsan ben sana bulurum gibi birşey” dedi. Lafı bir türlü oğluna çeviremedim.beceriksiz ben
Valla biz Karadenizliyiz bizde de içeride yabancı kadın varsa Bi hoşgeldiin diyip çıkılır. Rahatsız olmasın diye içeri girilmez. Adamın yaptığında anormal bir durum yok yani. Hakkınızda hayırlısı olsun, bence yaş farklı da gayet normalBizim doğu erkekleri biraz tuhaf bu konuda. Girmezler içeri içerde yabancı kadın olunca
Bana yenge oğluna sizi düşünüyor olsa bu konunun üzerine giderdi gibi geldi. Sanki size başkasını bulacakmış gibi konuşmuş. Sebep belki oğlu da olabilir, evlenmek istemiyordur. Keşke varsa bildiğin biri tanıştır deseydiniz ama bunlar da ince çizgiler, eski nesil insanlar sonra çok hevesliydi vs. diye laf söz de ederler. Yenge ile olan yakınlığınız sebebiyle karşılıklı oturup sohbet etmeden ben şahsen adım atmazdım. Herhangi biri olsa olurdu.Bayanlar, dün yenge ile görüstüm. Gene oglunu övdü övdü durdu. Bende kendisine “ oğlan yaşını hiç göstermiyor” dedim. O da “yakından görmediğindendir” dedi. Konuyu bir türlü kendime çekemedim. Başka konular geçtik . Yenge de bir başkası için“ o kız da evlenmek istiyor arıyor dedi “ dedi. “ o da” dediği için ben hemen kendi üstüme çekmişim ki, hemen “ yenge ben koca aramıyorum karşıma çıkarsa olur ama illa olsun demiyorum” dedim. O da bana “ sen ararsan ben sana bulurum gibi birşey” dedi. Lafı bir türlü oğluna çeviremedim.beceriksiz ben
Övmene gerek yok farkettim zaten yengecimGene oglunu övdü övdü durdu.
Doğrudur, bir gün tanıştırırsan yakından görürüm ben deyakından görmediğindendir
Ben aramıyorum ama doğru biri karşıma çıkarsa isterim tabii kio kız da evlenmek istiyor arıyor sen ararsan ben sana bulurum
50 yasına gelmiş. Hala bir nasılsın demiyorBizim doğu erkekleri biraz tuhaf bu konuda. Girmezler içeri içerde yabancı kadın olunca
Üff klasikSorun orada işte. Ben yapım gereği teklifte bulunmayı doğru bulmuyorum.
yenge kendisi bana “ benim oğlanlara şimdiye kadar hep teklif geldi ailelerden” diyip duruyor. Ama ben yapamıyorum işte
Kesinlikle katılıyorumBeğendiğiniz adamın annesi sizin evlenmek istediğinizi bildiği halde bu zamana kadar size oğlu ile tanışmanız konusunda öneride bulunmadıysa muhtemelen 50 yaşındaki oğluna 30-35 yaş aralığında gelin istiyordur.
Ucak mühendisi Demissin. Ekonomiden krizden gir, ucaklar da ucmuyor pilotlari hostesleri isten cikarmislar, senin oglanda ucak mühendisiydi dimi, onlarin sirektte durumlar nasilmis gibi mi sorsanBenim ailem karışmaz çünkü benim hayatım ve kız tarafının ara yapmasını da uygun görmüyorlar. Ben onlara çekmişim
fazla bi fark değil bu yaşlar için araya büyükleri sokun tanışma içinMerhaba canlar,
ben bura da sizden fikir almak için konu açmıştım, daha önceki konuda arkadaşlar çok yardımcı olmuşlardı sağolsunlar.
gelelim meseleye ben 40 yaşında bekar bir bayanım. Fazla sosyal değilim arkadaş çevremde baya küçüldü. Malum bir çoğu çoluk çocuğa karıştı.
bizim tanıdığımız bir yenge var. O yenge 50 yaşında oğlunu evlendirmek istiyor . Adam annesine “ bu yaştan sonra biraz zor diyormuş”. Benim yenge ile aram çok iyi. Kendisini çok severim o da beni. Kendisi de bana sürekli “ evlen diyor”. Bir kaç gün önce ben o adamı gördüm yakından. Ve bana gerçekten çekici geldi kendisi. Abisinin evinde idik. Yengesi, annesi ve ben. Bana kapıdan hoşgeldiniz dedi önüne bakıp gülümsedi ve annesine birazdan geleceğini söyledi. Gidiş o gidiş. Annesi bir kaç gün sonra bana “ sen rahatsız olma diye gitti” dedi.
bu kadın bekar olduğum halde bana hiç teklifte bulunmadı. Kendisi ailemden çok çekiniyor . Çoğu insanın babamdan çekindiği için “ belki ondan çekiniyorlar diye görücü gelmiyor dedi bir kaç kere” babam otoriter diye. Çok sever ailemi saygı değer ve çok güzel insanlar olduğunu sürekli söyler. öyleler de gerçekten. Şimdi ben adamla tanışmak isterim ama bunu nasıl yapicam? Bana erkek tarafına teklifte bulunmak çok zor ve itici geliyor.
Ve aramızda 10 yaş var o da hiç evlenmemiş.ne dersiniz bu duruma.
kızlar o duruşu ve gülüşü var ya aklımı aldı :)
Bu konuşmaya göre karşı tarafta sizinle ilgili bir düşünce olmadığı anlaşılıyor. Sizin konuyu oğluna ve evliliğe getirmenizden çoktan anlamıştır kadın niyetinizi daha önce de yazmıştım. Burdan bişey çıkmaz. Kadınla evlilik meselesini açmayın. Çok istekli gibi görünmeyin.adım atarsa onlar atsın artık. Geçen gün oğlunun siz oedayken gelmesi planlıydı. Eğer olumlu düşünseydi size adım atacakları. Kadın oğluna sizi gösterdi. Ama olumsuz maalesef. Olmayacak işleri kafaya takarak zaman ve moral kaybedilir maalesef. Kısmetinizi başka yerde arayın.Bayanlar, dün yenge ile görüstüm. Gene oglunu övdü övdü durdu. Bende kendisine “ oğlan yaşını hiç göstermiyor” dedim. O da “yakından görmediğindendir” dedi. Konuyu bir türlü kendime çekemedim. Başka konular geçtik . Yenge de bir başkası için“ o kız da evlenmek istiyor arıyor dedi “ dedi. “ o da” dediği için ben hemen kendi üstüme çekmişim ki, hemen “ yenge ben koca aramıyorum karşıma çıkarsa olur ama illa olsun demiyorum” dedim. O da bana “ sen ararsan ben sana bulurum gibi birşey” dedi. Lafı bir türlü oğluna çeviremedim.beceriksiz ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?