Ben regliyim diye belirtip duş alma gerektiği aklıma geldi şeklinde yazdığınıza göre suratınızın düşme sebebi eşinizin kendini tarmin etmesi ve gusülsüz olduğunu düşünmenizden ötürü. Sorgulamanız beni bile irite etti. Burada adam haklı bu yaz sıcağında duş almadan dışarı mı çıkılır bunun için hesap mı verilir?Eşim gece nöbetteydi.
Sabah geldi.uyudu dinlendi.neyse az önce
Dışarı çıkacak tık.
Ben hazırım bir tek ayakkabı giyecegim kızımda öyle hazır .
Biz hazırız sende hazırlan dedim.
Daha atletle uzanıyor du.
Ay benim duş almam lazım dedi
Bende sabahtan beri alsaydın neden bu dk kayı bekledin dedim.
Aklıma yeni geldi dedi .
Ne geldi dedim duş almam gerektiği dedi ne geldi ki aklına dedim çok terliymiş.
Kaç gündür duş almıyormus.
Bende regl liyim zaten.
İster istemez yüzüm düştü tabi.
Başladı hemen aklına fesatlık gelmesin duş bile alamiyacakmiyim ki hiç bir şey demedim sadec yüzüm düşmüş esti gürledi. O kadar bıktım ağzımı bile açmadım konuştu konuştu sustu.
Ben neyi abartıyorum Allah aşkına ya artık çekilmiyor bu adam
O konuda evet benimki öyle yapsa çocuğu alır giderim beklemem ama yani hanım ablanın aklı nerelere gitmiş adam alt tarafı duş demişBence karısı duş başlığıyla boğsa haklı. Düşün sen koştur koştur hazırlanıyorsun, çocuğu hazırlıyorsun. Adam malak gibi yatıyor atletle. Hava da sıcak. Her şey hazır çıkılacak adam bon doş olocom diyor. Cinnetlik
Demekki şüphelendiği konular var yoksa normal değilaşırı yorucu bir insansınız. çıkmadan önce duş almam gerektiği aklıma geldi demesinin altında ne arıyorsunuz?
Heh ben tam olarak böyle algıladım, hazırlan hazırlan adam yatsın yatsın yatsın evde fır dönsün kadın toparlasın giyinsin çocuğu giydirsin tam çıkılacak, e ben duş alcam. Kalk al be adam ben hazırlanırken der insanBence karısı duş başlığıyla boğsa haklı. Düşün sen koştur koştur hazırlanıyorsun, çocuğu hazırlıyorsun. Adam malak gibi yatıyor atletle. Hava da sıcak. Her şey hazır çıkılacak adam bon doş olocom diyor. Cinnetlik
yani şüphelendiği konuları yazsın kendisne hak verelim o zaman şu durumda haksız gibi görünüyo. hadi çıkıyoruz dememiş kendi kendine hazırlanmış adam da fark edince oho ben daha duş alacaktım demişDemekki şüphelendiği konular var yoksa normal değil
Adam haklı. Yaz günü işten gelmiş, dışarı çıkacak. Neden altında sebep arıyorsunuz.Eşim gece nöbetteydi.
Dışarı çıkacak tık.
Aklıma yeni geldi dedi .
Bende regl liyim zaten.
Başladı hemen aklına fesatlık gelmesin duş bile alamiyacakmiyim ki hiç bir şey demedim sadec yüzüm düşmüş esti gürledi. O kadar bıktım ağzımı bile açmadım konuştu konuştu sustu.
Sorun o değil.
Duş almam gerektiği aklıma geldi dedi bende neden ne aklına geldiki diye sordum o hataymis niye sormusum
Bunun altında ima var ben bile anladım burdan. Gece bi münasebeti oldu ve duş alması gerektiğini hatırladı minvalinde yaklaşmışsınız adama.Sorun o değil.
Duş almam gerektiği aklıma geldi dedi bende neden ne aklına geldiki diye sordum o hataymis niye sormusum
Ay bazen erkekler kadar gamsız olabilseydik keşke derim ya rahatlığa bakYani tuhaf değil mi.
Aklıma duş almam gerektiği geldi diyor neden dedim diye neden neden diye soruyor sun diyor
Yaptığın yoruma ya ahahahahaEşin duşa girip duş başlığını boynuna dolayıp intihar etmeye kalkışsa bile haklı.
Allah yardımcısı olsun, eşinizin…
Bacım erkekler tembeldir, fazla takılmaEşim gece nöbetteydi.
Dışarı çıkacak tık.
Aklıma yeni geldi dedi .
Bende regl liyim zaten.
Kız erkeğin duşu 5 dk değil mi neden boşa olay çıkardın kiEşim gece nöbetteydi.
Dışarı çıkacak tık.
Aklıma yeni geldi dedi .
Bende regl liyim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?