Ben abartıyormusum .ben ne yapacağım bu adamla bilmiyorum

Vala eşim de bana neden duş alıyorsun dese sinir olurum. Ne demek neden? Canım istedi alıyorum.

Ama mevzu evden çıkma konusu ise bende bekletilmekten hoşlanmam.
Ben 2 günde bir girmeme rağmen evdekiler sürekli duş alıyorsun diye başımı yiyorlar gerçekten şu duş mevzusuna kafayı takanlar aşırı sinirimi bozuyor. Biyolojik gereklilik işte, siz haftada bir giriyorsanız bu sizin sorununuz.

Abart Feriha, şaka bir yana siz hazırlamaya başlarken ona da kalk hazırlan diyebilirsiniz. O lafa da Ben olsam kızımıda alır çıkarım sen gelirsin arkamızdan derim ladjapo

Fındık kabuğunu doldurmayacak bir durum gerçekten daha önemli derdin tasan yok mu ya bu kadar irdelenmesi çok aşırı derecede mantıklı değil

Evet ima ettiği o, eşi de o yüzden kızmış. Neden daha önce duş almadın diye söylense haklı ama neden duş alman gerekiyor diye sorarsa adam haklı.

Kız alsın duşunu işte temiz temiz gelsin sanki ne kadar sürecek 5 dk da alırdı gece nöbetteydi madem dinlenmiş vs anca kendine gelmiştir

Abartıyorsunuz yuh yani nöbetten gelmiş adam. Benim eşim gelir gelmez girer, giremeyecek kadar yorgunsa uyanınca girer hep. Sürekli böyle gereksiz suçlamalar yaparsanız eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsünüz yalnız.

Derdi o değil ki kadının. Ne diye duş alman gerektiği aklına geldi, abdestin mi yok demeye çalışmış adama

Bizim milletteki dus algisi niye bu kadar les gibi ter kokan bir toplum oldugumuzu kanitliyor. Kimisi reglim kesiliyor diye dus almaz, pis pis kokar. Kimisi cenabet sanacaklar diye dus almaz. Agustos sicaginda niye dus alabilir bir insan disari cikarken Allah askina?!

Su faturası fazla geliyor diye mi?

Ay banada saçma geliyor. Duş almaya özellikle kışın çok üşenerim ama biri neden dese sinir olurum

Günde iki kez duş alan biri olarak sizinle ömür geçmez. Hava 45 milyon derece !

Ama hanımefendi ona takılmamış ki ? Reglken adam neden duş aliyormus ona takılmış! Yani cenabet değilse duş alamaz.

Valla sabah uyanınca duş alma alışkanlığım yok, hiç de sevmem. Ama yaz başından beri su gibi uyanıyorum sabahları mecbur kalktığım gibi duş alıyorum. İnşallah beyim yarın sabah rüyalandın mı iması yapmaz dinimiz amin

Evet ,sen abartıyorsun; ne yapacak bu adam seninle.

Yani tuhaf değil mi.
Aklıma duş almam gerektiği geldi diyor neden dedim diye neden neden diye soruyor sun diyor
Yoo tuhaf değil. Tek hatası siz çıkmaya yakın duşa girmek istemesi. Onun dışında bir insan gece nobetinden gelmiş, ki evde otursa bile terliyorsun duş almak istemesi kadar normal ne var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…