- 6 Kasım 2020
- 10
- 14
- 1
- 26
- Konu Sahibi suslukokana
-
ne güzel demişsiniz kesinlikle kendi gelişimimi tamamlayamadım. Ayrılmayı becerebilsem keşke ama kendim olmayı başarıcam inşallah artıkCocuk yasta beraber oldugunuz icin siz kendi hayatiniz kendi kisisel gelisimiziniz yasayamamissiniz. Bence madem iyice suyu cikti olayin. Ayrilin, kendinizi kesfedin, yalniz olabilmeyi becerin ve hayatinizi ona odaklamayin. Daha cok gencsiniz.
profesyonel bir yardım alsam çok iyi olacak sanırımHayatınızın odağı yapmışsınız, ve sanırım takıntı haline gelmiş durumunuz. Arkadaşlarınızla ayrı planlar yapın, gezin. Yazdıklarınız kadarıyla sevgilinizi de fazlasıyla sıktığınızı düşündüm, birbirinize nefes olmanız lazım şu an tam tersi söz konusu.
araştırmaya başladım bile çok teşekkürler :)Ona olan bağımlılığınızın normal olmadığını bilmeniz bile büyük bir şey. İyi bir psikolog yardımıyla üstesinden gelebilirsiniz
Kesinlikle iyi bir psikolog şart.profesyonel bir yardım alsam çok iyi olacak sanırım
yazdıklarınızı gözlerim dolarak okudum ne çok elimin tersiyle ittiğim şey var bu hayatta çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz içinSizi seven bir aile, mutlu bir arkadaş çevresi, özgür ve okul hayatında başarılı bir genç kız. Diğer taraftaki ise yıllar geçtiği için sadece alışkanlığınız olmuş olan bir erkek, suyu çıkmış bir ilişki, ve belli ki gereksiz kavgalar ile sizi üzen bir karakter. Bence değmez. Değmeyenlerin hikayesi olmayın. Size sunulan aile ve çevrenizin değerini bilin, kendinize değer verin ve sizi üzen ne varsa hayatınızdan çıkartın. Buna bu ilişkiniz de dahil. Belli ki artık sıkılmış ve kurtulmak istiyorsunuz ama bir yandan da alışkanlığınızı aşamadığınız için sıkışmışsınız. Kendinizi ancak siz kurtarabilirsiniz, zaten istediğiniz gibi üniversite okuyamamışsınız bari bundan sonra yapabileceklerinizi heba etmeyin.
belkide doğru diyorsunuzGaziantep li erkekler genelde çok tutucu olurlar sizi sıkarak üzerinizde psikolojik bir baskı oluşturmuş olabilir ve buda zamanla alışkanlığa dönüşmüş olabilir
çok haklısınız kendime kızıyorumKesinlikle iyi bir psikolog şart.
Ben de ilerde kızımın böyle bir çocuğun peşine takılıp eğitim hayatını mahvetmesini istemem (hatta en büyük korkum bu olur)
çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz için artık çok daha hayatımın kıymetini bileceğimBağımlılık bu.
Siz o değer verince değil her zaman değerisiniz.
Siz o hayatınızda olmasa da yaşarsınız.
Siz ona muhtaç değilsiniz.
Seviyorsunuz ve sevdiğiniz bir insanla yaşamak istiyorsunuz. Güzellikleri beraber paylaşmak..
Ama kimse kimseye muhtaç değildir.
O olmazsa yapamam..
Öyle bir yaparsınız ki.
Sadece bunu zor yoldan degil; güzellikle, telkinle, kendinizi severek kendinize dikte edin.
kesinlikle hiçbir şeyden fedakarlık etmedi hatta kendi hayallerinin peşinde gitmekten hiç vazgeçmedi ama ben.. Burda hata yapan benim kendime değer vermeyerek ama artık bu durumu halledicem kesinlikleBirlikte büyümüş gibisiniz.
Böyle ilişkilerde farklı bir bağımlılık oluyor.
Aileden biriymiş gibi bir his..
Yani sizi hayal kırıklığını uğratmayan biri ise fedakarlığın bir derecesi iyi hoş diyebilirdim.
Ama büyük hayallerden vazgecmeye değmez kimse için.
O neden vazgeçti mesela?
Muhtemelen hiç bir şey..
Farkındaligınız yüksek düzelmeniz daha kolay bu durumda.
Şimdiden alıştırın onu hayallerinize ve secim yapmak gerekirse artık hayallerinizi sececeginizi soyleyin bilsin.
yazdıklarınızı gözlerim dolarak okudum ne çok elimin tersiyle ittiğim şey var bu hayatta çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz için
Kesinlikle hayatta bizden değerli hiçbir şey yok :)Bağımlılık, alışkanlık, acıma duygusu, bırakırsam çok üzülür hissi. Benim gözlemlediğime göre kadınlar genellikle bu sebeplerden dolayı kendileri olmaktan vazgeçiyorlar, bile bile mutsuz oluyorlar, ilişkilerini bitiremiyorlar. Halbuki karşıdaki hiç böyle düşünmüyor. Nasıl olsa beni çok seviyor, bırakmaz diye avucunun içinde zannediyor. Genceciksiniz daha lütfen kendinize değer verin. Zararın neresinden dönülürse kardır. Benim eski erkek arkadaşım da hiçbir şeyle mutlu olmazdı. İlk başlarda böyle değildi ama zamanla mezuniyet, işsizlik, askerlik derken bunalıma girdi gibi bir şey oldu. Son bir yılımızda hep mutsuz, karamsar, hiçbir şeyden zevk almayan, arkadaşlarının her şeyine takılıp alınan bir insan oldu. Ben de ilk başta ayrılıp ayrılmama konusunda kararsız kaldım üzüldüm acıdım ama dayanamadım ayrıldım. Aldığım en doğru kararlardan biriydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?