Ben akıllanmaz bir kızım lütfen beni aydınlatın

Bir ilişkiyi sağlıklı şekilde yürütebilmek için önce kendine ve kendi hayatına değer vermelisin Sen mutlu olamazsan karşındaki kişiyle birlikte de mutlu olamazsın Kendin olmaktan kendine bakmaktan kendini sevmekten asla vazgeçme Ne yapmak istiyorsan neyi yaşamak istiyorsan (bu şeyler de kimseye zarar verecek şeyler değilse) onları yap gitsin Kendin olamamak şu kısacık hayatta belli bir süre sonra seni boğabilir Kalbinle ve mantığınla karar vermelisin Eğer sen tamamen kendin olup kendine odaklandığında sevgilin memnuniyetsiz ve hayat enerjini çekip alan bir tipse ayrılmayı düsünebilirsin Birde birbirinizi çok kısıtlamayın, arkadaşlıklarınıza ne yediğinize ne giydiğinize karışmayın, plan yaparken ikinizin de hoşuna gidecek şeylere odaklanın Birbirinize itiraz edip fikir belirtmekten de çekinmeyin
Onun dışında eğer ilişkinizde sevgi saygı ve güven varsa zamanla heyecanın azalması çok normal, her ilişkide tempo sabit kalmıyor, bazen düşüyor bazense ilk günkinden bile fazla oluyor Yaşadığımız hayata ruh halimize göre değişiyor haliyle

5 yıl flört için uzun bir süre. Muhtemelen erkek arkadaşınızın da ilk ilişkilerinden birisiniz. Belki üniversite son sınıf veya ileri dönemde karşılaşsanız, şartlarınız olgunlaşıp daha ciddi adımlar atacağınız noktalarda yollarınız kesişse bu senaryo çok farklı olabilirdi. Olumlu olumsuz yorum yapıp yönlendirme yapmak istemiyorum. Tek söyleyebileceğim, yaşadıklarınızda yalnız değilsiniz. Bu süreci pek çok kimse geçiriyor. Bir yere varmadan bu kadar uzayan iliski sogumus bir cay kadar tad veriyor maalesef. Yıpranıyor haliyle ve aliskanliklar olusuyor. Evlilikte yıpranmıyor mu diyeceksiniz, orada en azindan baslangic itibariyle çiftler birbirlerine bir sadakat sözü veriyorlar, bir ömrü beraber gecirmeye birbirlerini deger goruyorlar. Farklı kısaca. Önerim, kendiniz için bir plan yapmanız ve bu plan içinde arkadaşınızı nereye koymak istediğinizi düşünün. Ne ona ne kendinize haksızlık etmeyin.

Liseden beri sevgili mi olunur? Aşırı ve gereksiz uzun
Ben bu kadar bağımlı olduğunu görünce ilişkiye girdiğinizi düşündüm

Ba

Bak kardeşim sen önce kendini sev kendine değer ver. Konfor alanın dişina çıkmaktan korkma. Bak ne güzel demişsin ekonomik özgürlüğüm var diye yurt dışı olayım var diye . Yeni kaliteli insanlar yeni hayatlar tanı. Alışkanligin var sadece ama gün gelicek bir gün başka biri giricek hayatına ve onada alışacaksın. Unuttun mu o da bir zamanlar sana yabancıydı herkes gibi. Tanidin ve alıştın . Kimseyi kovalama.herkes kalmak istediği kadar ya da senin kalmasını istediğin kadar hayatında . Herkese verdiği sevgi kadar sevgi ve değer ver. Akisa birak giderse de gider hayatın sonu değil bu yeni bir başlangıç yeni bir heyecan . Hayata 1 kere geliyorsun her zaman her zaman ama herzaman olumlu düşün

İplerı elıne vermısın.Bıraz sakınles bence .Bu kadar sevgını bellı etme .Hep bu yuzden burunları kalkıo

kesinlikle hiçbir şeyden fedakarlık etmedi hatta kendi hayallerinin peşinde gitmekten hiç vazgeçmedi ama ben.. Burda hata yapan benim kendime değer vermeyerek ama artık bu durumu halledicem kesinlikle
Aynı durumu bende yaşıyorum.22 yaşındayım ve geleceğe dair planlar bile kuramıyorum çünkü o kendi hayallerinin peşinden gitmeyi tercih ediyor sanki ben hayatında yokmuşçasına planlar..

Hayatinizi asla bir kişinin vicdanına, sözüne, davranışlarına birakmayin. Ben esimle lise donemimde tanıştım. O yurtdisinda yaşıyordu benimde orda okuma sansim vardi ama hayalimde öyle birsey yoktu. En sevdigim kankamla gideceğimiz okul belliydi bu benim cocukluk hayalimdi. Asla geleceginizi bir kisi ugruna harcamayin. Zor zamanlarinda destek olun, onu sevin ama eger birbirinize yetmiyorsaniz ve bir tarafin sevgisi bitmisse, icindeki o sicaklik bitmisse zorla bir iliski yürümez. Herseyin bitecegini bilerek yaşayın. 10 senenin sonunda evlendik ve an gelir evliligim bitebilir. Hayat bu nelerle karşılaşacağız. Kendinizi heba etmeyin. Hayat cok kısa. Kendi mesleginizi alin, sevgiliniz biraz daha olgunlassin bi durum analizi yapin sartlariniza bakin. Hayatta sizden bir tane daha yok kendinizin kiymetini bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…