Ben birine şans verdim fakat tek eksisi var o da biraz BÜYÜK bir eksi...:(

Teşekkür ederim :) Yani ateistim demedi, inancım yok dedi. O yüzden böyle düşündüm ben de.

Belki de RABBİM tam anlamıyla istediğim gibi vermiştir onu bana :) Kalbin ALLAH vardır ama dilinde yoktur. Küstür ona. Ben sanırım o konuda biraz yanlış dua ettim canım :/

Ben de kesinlikle bir imtihan oldugunu dusunuyorum.Her seyiyle mukemmel birini verdim ama kalbinde bana dair inanc yok.Bakalim neyi tercih edeceksin diye.Cidden cok manidar bir olay.Sonucta kalbinde Allah inanci olan birisini nasip et demissin.Buna karsilik diger ozellikleri mi tercih edecek yoksa bana olan inancina karsilik gibisinden.Ben olsam sanirim devam etmezdim.Ama senin dusuncen tabi ki.Istihareye filan mi yatsan acaba :)

Şuan belli bir niyetimiz yok canım ama bu bile çok kötü kadın evlenemez ama erkek evlenir. Böyle din olmaz ya kadını ezen :S

Belki de RABBİM tam anlamıyla istediğim gibi vermiştir onu bana :) Kalbin ALLAH vardır ama dilinde yoktur. Küstür ona. Ben sanırım o konuda biraz yanlış dua ettim canım :/

Aynen canm bak o allah sevgisi belkide zamanla cikicak bu senin elindee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok dindar olup her kotulugu barindirmasindansa benim icin arti bile sayilabilir.

Valla istihareyi ben de düşündüm ama ondan etkilenirim ben :S

Bak ben şöyle de düşünüyorum. Kalbinde sen olan dedim. Belki de kalbinde var ve kimseye söylemiyor. Bunu da benim bulmamı istedi ALLAH .

Aynen arkadasim demek istedigimi sen anlamssnn :) yada ona yardmci olup allahi bulmasoni saglamali bnce sewiyosa eger..

Aynen arkadasim demek istedigimi sen anlamssnn :) yada ona yardmci olup allahi bulmasoni saglamali bnce sewiyosa eger..

Ona ilerde karar vericez canım inşallah :)

Teşekkür ederim :) Yani ateistim demedi, inancım yok dedi. O yüzden böyle düşündüm ben de.
Ateist olabilir. Siz inançlı biriyle beraber olmak istiyorsanız bu işe baştan başlamayın. Yok efendim ben ona Allah'ı anlatırım da onu imana getiririm de falan komik duruma düşmeyin. İnancı yoksa yoktur, zorlamanın alemi yok.

Son düzenleme:
Şuan belli bir niyetimiz yok canım ama bu bile çok kötü kadın evlenemez ama erkek evlenir. Böyle din olmaz ya kadını ezen :S
hiç o açıdan bakmamıştım tatlım ama burdaki kitabi dedikleri saptırılmamış hristiyanlık filan diye duymuştum. yani hristiyanlık ilk İsa Peygambere nasıl indiyse şimdi de hiç değişmeden inanan kadınları kastediyor. (bunun da bir hikmeti vardır :44: ) yoksa yine müslüman bir erkek, ateist, budist, hristiyan vs. dinlerine mensuplarla evlenemiyorlar.
neyse, iş evlilik noktasına geldiğinde düşünürsün bunları o zaman :) şimdilik anı yaşa

Din konusunda, eski ateist olarak şunu söyleyebilirim. Kimi insanların hayatında bir boşluk dönemi olur, herşeye inançlarını kaybederler. Siz ne kadar dayatırsanız dayatın, güzellikle veya zorla, sözde kabul etse bile insan kalbinde yine bildiğine inanır. Olacağı varsa, zamanla olur, büyüdükçe/olgunlaştıkça/belli tecrübeleri edindikçe vs.
Ha, bütün kalbiyle ateist olanlar vardır bir şey diyemem, ama insanlar değişir, fikirleri görüşleri de.

Kimse istemedikten sonra ona bir şeyi kabul ettiremezsin. Ve bir gün biri isterse istediği şeyi kabul eder zaten :) Buna inanıyorum ben.

Zor, sıkıntılı bir durum. Ben hiç kolay olcağını ya da hiç önemsenmicek bir durum olduğunu sanmıyorum.

Ben de 1 ay önce antidepresanlara başlamasaydım resmen inkara gidiyorum :/ Çok sorguladım çok küstüm.

kesinlikle katılıyorum. ben inançlı bi ailede yetişmiş olmama rağmen zaman zaman şüphe konusunda sınıra geliyorum. kendimi ne kadar diğer tarafa çekmeye çalışsam da acaba demekten kendimi alamıyorum

Zor, sıkıntılı bir durum. Ben hiç kolay olcağını ya da hiç önemsenmicek bir durum olduğunu sanmıyorum.

Kimse istemedikten sonra ona bir şeyi kabul ettiremezsin. Ve bir gün biri isterse istediği şeyi kabul eder zaten :) Buna inanıyorum ben.

İnsanlar birbirlerinden etkilenir.. onun senden etkilenme ihtimali olduğu kadar senin de ondan etkilenme ihtimalin var.. bence çok zor bir sınava atıyorsun kendini.. kendinden ne kadar eminsin ki? Sen müslüman olduğun için söylüyorum, herşeyden önemlidir iman, bence bu ilişkiye başlamamalısın.. kötü müslümanları örnek olarak düşünerek seçim yapma...

Ben öyle dua ettim, Rabbim böyle verdi diyorsun.. belki de herşeyiyle dört dörtlük olup, imanı olmayan bu adamı reddederek kazanacaksın sınavını, belli mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…