- 15 Aralık 2017
- 651
- 475
- 103
- 37
- Konu Sahibi Galaxyeliz61
-
Ben lisede öğretmenlik yapıyorum. Öğrencilerimizin geneli böyle. Kurallara uymak istemiyorlar.kirmadan üzmeden yanında olun.Arkadaşlar ben yanlış anlaşıldım galiba almam ,vermem demiyorum hani okul kuralları vardır uygun bir dille uysun isterim, sevdiği grup falan hadi onu geçiyorum, telefon konusu evdeki yedek teli kullanıyor ihtiyaç halinde ama bu sene lgs ye girdiği içinzamanını iyi degerlendirsin istedik... çok daha iyi bir okulda devam edebilirdi ama en iyi arkadaşından ayrılmak istemediği için sağlık meslek lisesi tercih etti... İtiraf edeyim farklı zevkleri vardır hayvanseverdir kediler köpekler besliyor hergun ... mama sponsorları buldu dedesi, dayısı komsular falan...tavukları var 3 adet ... çiçekler dikiyor tohumlar ekiyor ,en son semizotu ekti mesela..arkadaş ortamı gidip hamburger pizza yemek ve dolaşıp eve gelmek...
Asla üzmek istemiyorum onu zaten....netten herseyi alıyor genelde ama bana danışmadan almaz...
Yok yok alacağınızı biliyoruzArkadaşlar ben yanlış anlaşıldım galiba almam ,vermem demiyorum hani okul kuralları vardır uygun bir dille uysun isterim, sevdiği grup falan hadi onu geçiyorum, telefon konusu evdeki yedek teli kullanıyor ihtiyaç halinde ama bu sene lgs ye girdiği içinzamanını iyi degerlendirsin istedik... çok daha iyi bir okulda devam edebilirdi ama en iyi arkadaşından ayrılmak istemediği için sağlık meslek lisesi tercih etti... İtiraf edeyim farklı zevkleri vardır hayvanseverdir kediler köpekler besliyor hergun ... mama sponsorları buldu dedesi, dayısı komsular falan...tavukları var 3 adet ... çiçekler dikiyor tohumlar ekiyor ,en son semizotu ekti mesela..arkadaş ortamı gidip hamburger pizza yemek ve dolaşıp eve gelmek...
Asla üzmek istemiyorum onu zaten....netten herseyi alıyor genelde ama bana danışmadan almaz...
Zaten ona bı haller oldu sonradan, önceden daha mı iyiydi neIy aynen oyle bencede
Ben anlamadım meselaSizden boomer anne vibe'ı alıyorum diyeceğim, beni de anlamayacaksınız?
Boomer'ı da mı bilmiyorsun bebekli? En baştan mı anlatayim, nereden başlayayım?Ben anlamadım mesela
Forever CemreCemre mi daha güzel Eren mi diye tartışmalarımız dekskkenekskf
Inanamiyorum, nasil oluyordu tüm Türkiye ergen kızları olarak aynı şeyleri yapiyorduk birbirimizden habersiz?Gülçin'i kimse tutmazdı bizde sizde de öyle miydiniz ya? Böyle sınıftaki birkaç tiki kız koreografi falan hazırlamışız ama Gülçin olacak olanı bulamıyoduk
Tokio Hotel de gördüm yukarıda bizde de vardı. Ben Tom'cuydum gerçi Team Tom ForeverInanamiyorum, nasil oluyordu tüm Türkiye ergen kızları olarak aynı şeyleri yapiyorduk birbirimizden habersiz?
Ben kapali bir kültürde büyüdüm. Üyelerinden birinin ojeli, marjinal tarzı hoş karşılanmazdı. Duvara bir erkek posteri astım diye bile din elden gideyah oldu.Tokio Hotel de gördüm yukarıda bizde de vardı. Ben Tom'cuydum gerçi Team Tom Forever
Çocuğunuza liseye geçene kadar telefon almamanız bana daha ilginç geldi. Kız kendi arkadaşlarına uyum sağlamak özgürce istediklerini almak istiyor. Baskı yapmayın.14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Forma alttan pantolon dar paça olsa nolurmuş
Çanta bilmem hangi memlekette BTS grup varmış kalemlik suluk dahil bts olsunmuş (Bi bakayım dedim gruba sözde hepsi erkek ayy hepsi kıza benziyor fazla güzel adamlar tabi bebek gibi suratlar)
Çanta en fazla 2 gözlü olacakmış bu arada liseye gidenler fazla kitap defter götürmüyormuş...(bu kısım beni benden alıyor zaten)
Telefon sorunumuz var ki bu zamana kadar almadık gerek yok dedik ama aldığı telde eğer Bi arkadaşında bulunacaksa olmazmış ( nerelere gideyim)...
Anlayan varsa anlatsın bana birileri gözünüzü seveyim... şuan seyirci konumundayım...susma hakkımı kullanıyorum..
Google'dan okudumBoomer'ı da mı bilmiyorsun bebekli? En baştan mı anlatayim, nereden başlayayım?
Tayta izin veren hiö görmedim. Ama çoğu okulda dar paçaya izin veriliyor. Genelde okul eteği seçeneği de oluyor.Müdür izin veriyor mu peki dar paçaya? Vermiyorsa tabi sıkıntı er geç hoca yenisini aldırtır bizde de kısa etek uzun etek muhabbetiyle yenisini aldırtırlardıYa da maddi açıdan zorlamazsa sizi şuan fiyatları en durumda hiç bilmiyorum genişin yanında dar alırsınız arada giymesi için. Bu arada etek giymiyorlar mı? Bi ara şort etekli formalar görmüştüm bi okulda çok güzeldi gerçekten ne eteğin kalkma durumu var ne pantolonla kızlar sıkılıyordu ben gayet başarılı bulmuştum o formaları.
Lisede 13 yıldır öğretmenlik yapıyorum. Tek verebileceğim tavsiye siz ona neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğretin insanlık ve ahlaki olarak ve hayata dair bir bakış açısı geliştirmesine yardımcı olun.. sizin yazdiklarinzi geçici istekler. Bir kısmını yaparak onuda kusturmeyerek bu süreci atlatmaya çalışın. Zira size dedigim bakış açısını kazanan cocuk süreci daha sağlıklı atlatiyor. Kendini tanıyanve kendine guvenen genç kişi bir süre sonra baska kişilere bağımlı olmuyor. Kabul edilmek için diğer öğrencilerin istedigi saçma ve yanlış istekleri kabul etmiyor.14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Forma alttan pantolon dar paça olsa nolurmuş
Çanta bilmem hangi memlekette BTS grup varmış kalemlik suluk dahil bts olsunmuş (Bi bakayım dedim gruba sözde hepsi erkek ayy hepsi kıza benziyor fazla güzel adamlar tabi bebek gibi suratlar)
Çanta en fazla 2 gözlü olacakmış bu arada liseye gidenler fazla kitap defter götürmüyormuş...(bu kısım beni benden alıyor zaten)
Telefon sorunumuz var ki bu zamana kadar almadık gerek yok dedik ama aldığı telde eğer Bi arkadaşında bulunacaksa olmazmış ( nerelere gideyim)...
Anlayan varsa anlatsın bana birileri gözünüzü seveyim... şuan seyirci konumundayım...susma hakkımı kullanıyorum..
Cunku bizim zamanimizda sosyal medya yoktu. Dunyada ne olup bitiyor ruhumuz duymazdi. Istedigi seyler zararli seyler degil bence. Sonucta buyuyor ve istekleri olabilir.Çok şükür almakta sorunumuz yok .. ben geride kaldım... canım annemle aramızda hiç böyle durumlar yaşamadık ,iletişimde sıkıntı yok ama İstekler şelale...
simdikiler 5 yasindan 15 yasina kadar aynı ya.Çok şükür almakta sorunumuz yok .. ben geride kaldım... canım annemle aramızda hiç böyle durumlar yaşamadık ,iletişimde sıkıntı yok ama İstekler şelale...
Biz de ilkokulda spice girls olurduk saclarim kabarik diye beni mel b yaparlardi cok uzulurdum #irkciligahayirdeAy Justin Bieber filan diyenler var. Kendim de Spice Girls, Backstreet boys diyerek ne kadar yasli oldugunu Fark ettirdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?