- 3 Eylül 2014
- 126
- 54
- 38
- Konu Sahibi catlak1992
-
çok sert bu
Ha şöyle gittiğin yere ayak uydurBilemedimki keşke 1 hafta güzellik merkezinden çıkmasaydım beni çok güzel bulsalardı ama huyum 5 para etmeseydi
Bu nasil muhabbet yahu, valla cok ayip etmislerPazar gunu aileler tanisti isteme degil otrdular tanisma oldu biraz soguk bi tanismaydi hatta biraz degil baya soguk bizden hic laf acmadilar gittiler sevgilime sordum ne dusunuyolar diye biraz balik etliyim babasi kilo versin demis benimkide ben onu oyle seviyorum demis annesine sormus anneside cildi guzelmis puruzsuz demis bi kiz icin begendim veya begenmedim denir cildi puruzsuzms denrmi
Acaba sevgilin zayıflamanı istiyor da babası söylemiş gibi mi iletmiş sana. Yok yani nasıl bir baba böyle yorum yapar ki?
Ne bileyim anne kadın olarak yorum yapar normalde baba garipöyle olcağını sanmıyorum ben dedim yanında kilolu durmak istemiyorum oda sen verme ben alcam dedi öylede oldu babasına dicek bişey bulamıyorum zaten
He bu arada sevgilin arada laf tasimasin, benden tavsiye...
Ne bileyim anne kadın olarak yorum yapar normalde baba garip
Kesinlikle öyle :) zayıflamak istiyorsan onlar için değil kendin için yaparsın. Densiz de geç, takma kafana.Bu kadar kişi tanımadığı halde bu kadar şaşırdı bide beni düşünün gülsemmi ağlasammı ama ben güliyim çünkü ben buyum kabullencek mecbur
müstakbel nişanlınız olumsuz yorumlardan etkilenmez umarımBi erkeğin hele ki yaşlı başlı adamın gelin kızın kilosuna bakıp kilo versin demesi çok kırıcı ben de balıketindeyim böyle bişey duysam çok kırılırdım
Babasının olumsuz yorumunu size kesinlikle söylememeliydi bence. Size söylediğine göre ya kendisi çok patavatsız birisi (ilerde aranızda sıkıntı olursa bir denge kuramayacak anlamına gelir) ya da o da kilonuzla ilgili babası gibi düşünüyor. Hangisi daha kötü bilemedim
Çok ilginc. ..... bir babaya düşer mi ya kilo versin demek falan çok saçma bir tanışma ortamı olmuş. .. garip aklım almadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?