Ben çalışırken bebeğime görümcem ve kayınvalidem bakacak ama..

Ya lütfen bilmeden böyle yorum yapmayın. Siz benim neler çektiğimi bilemezsiniz değil mi ? Bu kadar kırıcı olmaya gerek yok. Kimseye bişey de sormadım zaten sadece kendim fikşr ğretmeye çalılıyorum

Çok teşekkür ediyorum. Bazı arkadaşlar maddiyatçı olduğumu vurgulamaya çalışıyor aöa öyle değil tabiki. Kızım için en iyisi neyse onu yapıcam bu yüzden fikir alıyorum

Valla ne uyanıklar var hem çocuga baktır hem rahat edemiycem.Yapmasaydiniz borclarınız bitene kadar.Bir de fedakarlık yapıcam denmesi yok mu .

Valla ne uyanıklar var hem çocuga baktır hem rahat edemiycem.Yapmasaydiniz borclarınız bitene kadar.Bir de fedakarlık yapıcam denmesi yok mu .
Yaa Allah aşkına ne diyosunuz siz?

Gayet anlaşılır yazdım , bakıcı tutun diyorum kimse dogurdugunuza bakmak zorunda degil.

Ya lütfen bilmeden böyle yorum yapmayın. Siz benim neler çektiğimi bilemezsiniz değil mi ? Bu kadar kırıcı olmaya gerek yok. Kimseye bişey de sormadım zaten sadece kendim fikşr ğretmeye çalılıyorum

Ne yazdıysanız onu biliyorum.

Maddiyat tan dem vuruyorsunuz, elbette maddiyatçı gibi algılanacaksınız.

Evet ama çok rhat insanlar onlar. Kızımı hasta ederler ilgilenmezler diye düşünüyorum hep. Aslında üstüne düşüyolAr tAbiki ama benim içim rahat etmiyor ona nasıl çare bulurum bilmiyorum
sonuçta kocanı öldürmeden büyüttüklerine göre senin çocuğuna da gayet iyi bakarlar.
hep söylerim en kötü kv en iyi bakıcıdan iyidir die(çok ekstrem kötü kv.leri ayırıorm). sonuçta kendi kanına canına bakcak..
benim oğluma 1 sene olcak kv bakıyor inan akşama kadar ne yaptınız die aramıorm ki rahatsız olmasın peşine düşüomuşum gibi olmasın da kafası rahat baksın die.
ben de kendisinden çok hazzettiğimden değil ama temiz ve güvenilir bakıldığından, yediği şeylerin sağlıklı olduğundan emin olduğumdan gözüm arkada kalmıyor.
ya çalışmayacağız kesip sesimizi çocuklarımıza kendimiz bakcaz ya da bakan kv.lere ses çıkarmicaz..

Ben kayınvalidenizin yerinde olsam gelmezdim de bakmazdim da
Simdiden 3 ün 5 in hesabını yapan bi insanın evinde nasıl durulur bilemedim
Bakıcı ya ayda bin bin verin de görün siz faturayı
Bu arada ekimde doğum yapmışsınız haziran da iş başı ? Ne iş ?

Devlet memuruyum

Şuan çalışmadığım için büyüttüm belki de maddi boyutunu,kusura bakmasın kimse. Yoksa bebeğimden daha önemli hiçbir şey olamaz. Eşimle kv ile konuşup karşılıklı anlaşıcaz

Teşekkür ederim doğru diyosunuz

Ayyy kaç kaç kaç olmaz o iş ne tasarruf yapabilirsin nede huzur bulabilirsin git uzak olsun bırak çocuğunu yada Nasıl olsa yarım gün çalışacaksın birini bul bence az insan çok huzur kafan rahat

Şuan çalışmadığım için büyüttüm belki de maddi boyutunu,kusura bakmasın kimse. Yoksa bebeğimden daha önemli hiçbir şey olamaz. Eşimle kv ile konuşup karşılıklı anlaşıcaz

Biraz üstünüze gidildi
Aslında bakıcı fikri çok kötü bi fikir değil gerçekten insan annesiyle bile anlaşamiyor bazen
Ben bir de bu konuda şöyle düşünüyorum neticede bu sizin dogurdugunuz çocuk bakmak ya da parasıyla baktirmak tamamen anne babanın sorumluluğu
Ya oturup evde biz bakicaz onlara ya da parasını verip baktircaz kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil
Ve onlar evdeyken gerçekten hem daha fazla yoruruluyoruz hem de çok masraf ediyoruz sonuçta da ben senin çocuğuna baktım lafını işitebiliyoruz o yüzden yol yakınken bence bu işten vazgeçin yarı zamanlı bi bakıcı ile bu işi halledin

Bu kadar kısa sürede bulabilir miyim bilmiyorum ki

Benim valide acaba zamanında böyle takmışmıdır kafasına yaşlı kayınvalidesine bırakmış gitmiş işe 25 sene kadında gam yok sıfır sıkıntı umurunda değil. Valla valideniz iyi bakacaksa görümcenizde bilinçli bakacaksa bırakın baksınlar sonra yarın bi gün çocuğunuz evlenmeye kalktığında nikah için röntgen çektirdiğinde serçe kemiği gibi kalmış kemikleriyle karşılaşmasın, yeterki iyi ve güzel bakılsın aklınız kalmasın.

Mesafe sıkıntı. Hayirlisi olsun. Bir de şu 'bilen bilir' sozunu neden kullaniyorsunuz ki? Bilen bilir, bilmeyen ne yapsin? Ölsün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…