Ya lütfen bilmeden böyle yorum yapmayın. Siz benim neler çektiğimi bilemezsiniz değil mi ? Bu kadar kırıcı olmaya gerek yok. Kimseye bişey de sormadım zaten sadece kendim fikşr ğretmeye çalılıyorumKayınvalideniz bu düşüncelerinizi bilse bakmak ister mi acaba?
Arkalarında at tut, fatura parası düşün, ama çocuğuna baktır.
Bu ne ikiyüzlülük?
Bu kadar problem edeceğinize izin kullanın biraz daha veya kreş bulun.
Ama para gider değil mi?
Çok teşekkür ediyorum. Bazı arkadaşlar maddiyatçı olduğumu vurgulamaya çalışıyor aöa öyle değil tabiki. Kızım için en iyisi neyse onu yapıcam bu yüzden fikir alıyorumEşinle ortak karar verin.
Eğer kv. bize güveniyorsanız bakıcı tutun , yoksa tabiki elden iyi bakar insan kanına ( Herkes aynı değil tabi ki , bazen tam tersi. )
Bunun dışında , zaten bakıcıya vereceğiniz parayı gözden çıkarıyorsunuz. Onların evinizde yiyip içmesi masraf olmamalı gözünüzde.
Emek verecekler, evlerinden duzenlerinden olacaklar.
Evladiniz için evinizde bakılması en doğrusu .
Kurallarınız olsun evladinizla ilgili.Çekinmeden konuşun.
Yaa Allah aşkına ne diyosunuz siz?Valla ne uyanıklar var hem çocuga baktır hem rahat edemiycem.Yapmasaydiniz borclarınız bitene kadar.Bir de fedakarlık yapıcam denmesi yok mu .
Olur hanımefendiGayet anlaşılır yazdım , bakıcı tutun diyorum kimse dogurdugunuza bakmak zorunda degil.
Ya lütfen bilmeden böyle yorum yapmayın. Siz benim neler çektiğimi bilemezsiniz değil mi ? Bu kadar kırıcı olmaya gerek yok. Kimseye bişey de sormadım zaten sadece kendim fikşr ğretmeye çalılıyorum
sonuçta kocanı öldürmeden büyüttüklerine göre senin çocuğuna da gayet iyi bakarlar.Evet ama çok rhat insanlar onlar. Kızımı hasta ederler ilgilenmezler diye düşünüyorum hep. Aslında üstüne düşüyolAr tAbiki ama benim içim rahat etmiyor ona nasıl çare bulurum bilmiyorum
Devlet memuruyumBen kayınvalidenizin yerinde olsam gelmezdim de bakmazdim da
Simdiden 3 ün 5 in hesabını yapan bi insanın evinde nasıl durulur bilemedim
Bakıcı ya ayda bin bin verin de görün siz faturayı
Bu arada ekimde doğum yapmışsınız haziran da iş başı ? Ne iş ?
Teşekkür ederim doğru diyosunuzsonuçta kocanı öldürmeden büyüttüklerine göre senin çocuğuna da gayet iyi bakarlar.
hep söylerim en kötü kv en iyi bakıcıdan iyidir die(çok ekstrem kötü kv.leri ayırıorm). sonuçta kendi kanına canına bakcak..
benim oğluma 1 sene olcak kv bakıyor inan akşama kadar ne yaptınız die aramıorm ki rahatsız olmasın peşine düşüomuşum gibi olmasın da kafası rahat baksın die.
ben de kendisinden çok hazzettiğimden değil ama temiz ve güvenilir bakıldığından, yediği şeylerin sağlıklı olduğundan emin olduğumdan gözüm arkada kalmıyor.
ya çalışmayacağız kesip sesimizi çocuklarımıza kendimiz bakcaz ya da bakan kv.lere ses çıkarmicaz..
İşin aslı öyle değil o yüzden fazla girmeyelim bence ayrıntıya. Sağ olun yine deNe yazdıysanız onu biliyorum.
Maddiyat tan dem vuruyorsunuz, elbette maddiyatçı gibi algılanacaksınız.
Ayyy kaç kaç kaç olmaz o iş ne tasarruf yapabilirsin nede huzur bulabilirsin git uzak olsun bırak çocuğunu yada Nasıl olsa yarım gün çalışacaksın birini bul bence az insan çok huzur kafan rahatKızlar merhaba,konuyu hiç aklımda yokken açmaya karar verdim. Öncelikle ben devlet okulunda çalışan bir öğretmenim. Ekim ayında doğum yaptım bir kızım var. İzinler falan fişman derken artık son ayımdayım. 15 haziranda okula dönmek zorundayım. 3 gün öğlen gidicem okula,sonraki 2 haftada sabahtan öğlene kadar gidicem seminerler vs bilen bilir.
Benim kv ile aram düğüne yakın bozuktu,arada tartışmalar vs olmuştu. Düğün yaklaştıkça stres filan derken. Her neyse öyle böyle bir şekilde geçirdik.
İşe başlayacağım için kızıma kv ile görümce bakıcak ama nasıl olacak bu iş bilmiyorum. Oturdukları ev bize uzak. Kendi arabamızla bile 30-40 dk oluyo gidene kadar.
Haftaiçi gelip 1 hafta kalırlar diyorum ama sürekli sürekli çok rahatsız olucam eminim rahat olamam. Pek hoşlanmam kv den. Görümcem benden 1 yaş büyük sıkıntı yok ama çok bilmiştir o da.
Neyse,düşünsenize her hafta 5gün bizimle olcaklar. Kredi ödüyoruz eşimle,düğün için çekmiştik.daha 2 senemiz var. Benim maaşım krediye gidiyo diyebilirim geriye 400-500 anca kalıyo. Eşim de benim kadar alamıyo maaş olarak. Şimdi bunlar gelince ikisi birden geliyo malum. Yemektir faturalardır artacak büyük ihtimalle. 1 hafta onlar gelse 1 hafta biz gitsek diyorum bi yandan da. Ulaşım sıkıntı olucak okuluma ama katlanıcam artık. Öğlenci olmayı düşünüyorum, sabah erken olmayınca gidişi hallederim. Akşam dönüşler zor olur sadece.
Velhasılı kelam,kızlar sizce başka ne tür çözümler bulabilirim yardım edin bana. 1 ay kaldı işe başlamama,daha kv ile konuşmadık bu konuları. Sizden fikir alıp ona göre konuşmak istiyorum.
Şuan çalışmadığım için büyüttüm belki de maddi boyutunu,kusura bakmasın kimse. Yoksa bebeğimden daha önemli hiçbir şey olamaz. Eşimle kv ile konuşup karşılıklı anlaşıcaz
Bu kadar kısa sürede bulabilir miyim bilmiyorum kiBiraz üstünüze gidildi
Aslında bakıcı fikri çok kötü bi fikir değil gerçekten insan annesiyle bile anlaşamiyor bazen
Ben bir de bu konuda şöyle düşünüyorum neticede bu sizin dogurdugunuz çocuk bakmak ya da parasıyla baktirmak tamamen anne babanın sorumluluğu
Ya oturup evde biz bakicaz onlara ya da parasını verip baktircaz kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil
Ve onlar evdeyken gerçekten hem daha fazla yoruruluyoruz hem de çok masraf ediyoruz sonuçta da ben senin çocuğuna baktım lafını işitebiliyoruz o yüzden yol yakınken bence bu işten vazgeçin yarı zamanlı bi bakıcı ile bu işi halledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?