Ben de ayrılanlar kervanına katıldım ama acaba dogru mu yaptım??

Gercekten beni çok iyi anladığını düşüyorum. Çalışıp yapamasa sorun olmazdı. fedakarlık sadece bnm aileme onu kabul ettirmemle olmuyor onun da çabası gerekir.. bnm de o evden güzellikle çıkmam varken neden olmasın ki..

Butun sayfalari okudum biraz once. Sen kesinlikle akilli bir kadinsin. Ve verdigin karar cok cok dogru. Ortada caba yok. Sen bakma "senin paran var, gul gibi gecinir gidersiniz." diyenlere. Denklik gayet onemli. Ve bir yerde yazmissin. Asgari ucret aliyormus sanirim. Hic denk degilsiniz. Senin tek hatan sana denk olmayan, ailenin sorun edecegi biriyle iliskiye baslaman. Biraz gec fark etmissin. Ama iste buna sevgi diyelim. Bir yere kadar mantikli dusunmeni engellemis. Olabilir. Sen elinden geleni yapip onu desteklemissin. Ders bile calistirmissin. Isinden ayrilmayi kabul eden adam hele de 29 yasindaki bir adam ders calismamak icin bahane uretemez. Hele de bu sene calismadim ama ikinci senemde calisacagim diyemez. Demesi gereken "calistim ama elendim." olmaliydi. Kararinin arkasinda dur gonul rahatligiyla.

İçimi çok rahatlattın teşekkür ederim :) dilerim Rabbim herkese en hayırlısını nasip eder..

ben yapmazdım sevgilinizin yaptığını...bir insan kendi hayatı için çalışmalı okumalı...bunu siz istediniz diye yapıyorsa ya çok sevmiştir...yada ince hesaplar peşinde...sizin aileniizn sınavları dersleri bitmez hangi birinden geçer not alsın .....kendini olduğu gibi kabul eden biriyle daha rahat edecektir...sizde o da...
hayırlısı olmuş... o da kurtulmuş sizde...

Son düzenleme:
Reactions: twe
Ortada bir sevgi varsa eğer savaşmaya değer diyorum ben ama.
Kızdığım şu; sizden onu beklemenizi istiyor ama kendisi bir an evvel kavuşmak için kendisini
zorlamıyor. Yılları çar çur ediyor.

Ne var yani 1 yıl gezmeyiversin çok.
Az uyusun ne olur?
Atandıktan sonra mutlu mesut acısını çıkarır hepsinin diye düşünüyorum.
Emeksiz ekmek yok, kas kafa erkekler ancak zaman dilenmeyi biliyorlar.

Kız ne durumda, kızın ailesi kafasının etini yiyordur diye düşünmek yok.
Uyku ve keyif peşinde bir adam..
İnsanı hep böyle mi olur diye korkutuyor açıkçası..

Reactions: twe
Bence hata sizde. Ailenizin ve kendinizin meslek, iş kariyer takıntısı varsa, neden bu ilişkiye başladınız? Ben insanları değiştirmeye çalışmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Ha benim de meslek ( daha çok kültürel ve çalışkanlık düzeyinde) takıntım var, ben de çok hoş insanlarla tanışıyorum, bana deli gibi ilgi gösteren, mesleğini yadırgıyorum, başlamıyorum. Şehir takıntım var, daha geçenlerde başka şehirden biriyle tanıştım, hoşlandım da, ama onun şehir değiştiremeye niyeti olmadığını öğrenince vazgeçtim. Üzüldüm de ama sonradan üzülmekten daha iyi böylesi.

Bence kararlarınızı baştan alın, o yolda ilerleyin. Sonradan kimseyi bu sebeple üzmeyin, kendinizi de.

Not: Mutluluğun meslekle ilgisi yok tabii. Her meslekten borçlu, kadın parası yiyen, alkolik, küfürbaz, kaba saba mutsuzluk üreticisi erkekler var. Hepsi evlerden ırak

bende ayni durumdan muzdaribim. bende doktorum.sevgilim cevre muhendisi. henuz ise girmemis uniyi gec kazandigi icin yeni mezun oldu sayilir.

annem bunu duyar duymaz aynen seninki gibi kiyametleri.kopardi. koskoca doktorsun nasil kabul ettin isi gucu yok sen mi bakicaksin ona diyor. her gun basimi etini yiyor. ben sevgilime guveniyorum. is bulucak. is bulduktan sonra yumusar gibi geliyor

sen sevgiline soyledin mi ailenin tepkisini? bi de yasini merak ettim asistan misi pratisyen mi?

Pratisyenim ben. Açıkçası ben sevgilime hemen söyledim bu durumu. O da bi yolunu bulucam dedi. Ağladı ayrılmak istemedi falan filan. Benim annemin tek kaygısı ileride benim ona bakmam. Yani onun bna güvenip çal8şmaması. Bu nedenle devlet işi olursa birşey demez diye düşünmüştm.. çok zor zamanlar geçirdim ben arkada§ım. Senin annen devam ettiğinizi biliyor mu?

Gercekten beni de anlayın. Bu istedigim onun da iyiliği içindi.. yemin ederim kaç gece ağladım bi ben biliyorum..
Onun için, ilişkiniz için en iyisini istemekle hata yapmıyorsunuz. Doğru bir ilişkide, taraflar birbirlerinin limitlerini yükseltirler...Tekbaşlarına olacaklarından daha mutlu, başarılı olurlar. Eğer ilişki, tek bir kişinin hayalleriyle ilerliyorsa, o ilişkinin ömrü, hayalleri kuranın enerjisiyle sınırlıdır.
Ben erkek olsaydım. Sevdiğim kadının iyi bir mesleği, kariyeri olsaydı, ben de kendi adıma onunla hayatı paylaşabilmek için elimden geleni yapardım, hem de iteklenmeden... Artık aynı durumdaki kadınlar bile, evde çocuk büyütmelerine rağmen, eşlerinin arkasına saklanmakla suçlanıp, hor görülüyorlar. Kendi ayakları üzerinde durabilen insanlar, ilişkiye güç katarlar.

Yemin ederim gözlerim dolarak okudum.. oyle mantıklı yazmışsınız ki.. teşekkür ederim yorumunuz için..

Aynen oyle hep boyle olmasından korkuyorum. Sadece kendisini düşünüyor. Çalışamadığı için mahcup olmadığı gbi benim uyumaya ihtiyacm var gezmeye ihtiyacm var diyip duruyo. Hyatını kısıtlamak istemiyor. Olmuyorsa söyle diyince de kızıyor.. ben de yoruldm artık.. böyle olmasını istemezdim ama inanın başka bir yol kalmadı..

bende pratisyenim yeni mezun oldum. evet annem biliyo devam ettigimizi. ama hergun laf vuruyor ayrilmami istiyo besbelli. ben sevgilime soylemedim eger annemin dediklerinden bi tanesini soylesem o benden ayrilir. cok gururlu biri. benim ondan once ise girmemi cok takiyor zaten. askerligimi yapiyim cabucak isimi gucumu kuruyim bende diyo. kurslara yazildi sertifikalr alicak daha iyi
olmak icin.

annem isi olmamasina cok takiliyo. devlet memuru olsa diyo. sevgilim belediyeyle de konustu askerden sonra gel demisler. bakalim bizim onumuzde askerlik var simdilik.

ozelden daha detayli konusmak isterim sende istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…