Dediklerinde kesinlikle haklısın. Çok zengin olup da serveti üstünde başkasının elbisesi gibi duran insanlar var. Ya da çok prestijli bir işi olup kendi çabalarıyla okumuş, ancak ailesel olarak nazikliği öğrenememiş insanlar var.Avukat, doktor, ögretmen olunca karisinin elini sicak sudan soguk suya sokmuyor, aldatmiyor, dövmiyor, musmutlu bi hayatlari oluyor dimi? Bu nasil bi zihniyet anlamiyorum, tabii ki meslek sahibi olsa iyi ama niye neden olmamis hangi sartlarda yasamis okumus yada okuyamamis bunlarda önemli, eger calisiryorsa kimseye muhtac degilse iyi bir insansa sirf annenizin istedigi vasiba sahib olmadigi icinmi evlenilmiyor, iliskinin arkasinda durulmuyor? Iyi etmissiniz ayrilmakla, oda bari ona deger veren birini bulur sirf meslegi yok diye dislayan biriyle ve ailesiyle olmak zorunda olmaz, sizde bidaha tanisirken biriyle annenizin kabul edecegi bi meslegi varsa ilerletin bence iliskinizi...
Dediklerinde kesinlikle haklısın. Çok zengin olup da serveti üstünde başkasının elbisesi gibi duran insanlar var. Ya da çok prestijli bir işi olup kendi çabalarıyla okumuş, ancak ailesel olarak nazikliği öğrenememiş insanlar var.
Bu konuda bir mesleğinin olup olmaması şimdiki tercih değil baştaki tercih sebebi olmalıydı.
Ben her zaman seviye olarak birbirine yakın evliliklerin daha mantıklı olduğunu düşünmüşümdür. Kaba ama davulun denkliği gibi. Bu da %100 mutlu son değil ama bence belli bir oranda çok önemli.
Ben konu sahibinin yerinde olsaydım en başından başlamazdım bu ilişkiye, şimdi çark etmek yanlış sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?