Ben de çeyizlerimi fotagraflı olarak paylaşıyorum..i

yeni cicilerin çok tatlııı! güle güle kullan canım ohh ne güzel esse mudo indirimler fln. ist da oturuyodun di mi, şanslısın benim yaşadığım yerde yok böyle yerlerr.

evet canım istanbulda oturuyorum...valla denk geldi iyi oldu uzun zamandır almayı planladığım şeyleri aldım çok şükür...canım essenin ve mudonun online alışverişi va.takip et istersen...

evet canım istanbulda oturuyorum...valla denk geldi iyi oldu uzun zamandır almayı planladığım şeyleri aldım çok şükür...canım essenin ve mudonun online alışverişi va.takip et istersen...

mudonunkini gördüm canım da karışık geldi biraz ve fiyatlar uçuktu. esseye de bakiim o zaman.

yeniden bi inceledim eksiklerimi bulmak için
aldıklarını güle güle kullan inşallah uğramışken yazıyım dedim

canım bayagı tamamlamışşsın bir ara yoktun buralarda son dönem daha aktif goruyorum sen ceyiz işlerinde ..:)
dügün ne zaman bakem?

canım bayagı tamamlamışşsın bir ara yoktun buralarda son dönem daha aktif goruyorum sen ceyiz işlerinde ..:)
dügün ne zaman bakem?

tamamlamaya çalışıyorum canım yaa...indirimler,kampanyalar oldukça hoşuma giden bişeyler gördükçe alıyorum...söz nişan v.s. yok ama biz eylülde nikah yapıcaz bütün planlarımız bu yönde...hayırlısı olursa inşallah...

Benim nişanlım odun bana almam gerekenleri söylüyor şunu çok kullanırım bunu çok kullanırım diye:):)

:):)
canım yaaa görmemiş mesajını gece gece güldürdün beni...
benim erkek arkadaşım çok ilgili bu konularda saolsun...benimle mağaza mağaza gezer,neyin kaliteli,neyin kullanışlı olduğunu hemen söyler,fikir verir,yönlendirir...Allahtan çokta uyuşuyor zevklerimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…