Ben de çeyizlerimi fotagraflı olarak paylaşıyorum..i

cnm valla bana o kadar uzak ki gidip alma şansım yok nişanlıma söylemiştim o da gittiği yerde 3 tane kaldı demişti.kalmamıştır artık

bende alsam mı ki.. bunun birde bardagı tabagı vs var takım olur dimi :)
güle güle kullan canım benim

bende alsam mı ki.. bunun birde bardagı tabagı vs var takım olur dimi :)
güle güle kullan canım benim

saol canım...bende sonbahar14 gibi çok beğendim kalitesini canım...bu aralar çok baktım tepsi almak için ama yaa çok pahalı yada çok kalitesiz oludukları için alamamıştım...günlük kullanım için gayet iyiler...evet tabak,kase ve kupalarını bende görmüştüm kaliteliydi ama fiyatları hatırlamıyorum.

microfiber yorgan 40 tlye almıştım taçtan 2 tane

taçtan aldığım çift kişilik yorgan
birtane de beyaz aldım kaz tüyü

Son düzenleme:
Canım güle güle kullan .. inşallah mışıl mışıl uyursunuz eşinle ..:)
taç yorganları cok güzel dendi bende aldım.. bakalım nasıl olcak deneyip görcez..:107:

Canım güle güle kullan .. inşallah mışıl mışıl uyursunuz eşinle ..:)
taç yorganları cok güzel dendi bende aldım.. bakalım nasıl olcak deneyip görcez..:107:

valla genelde hep taçtan aldım nevresim,pike,havlu,bornoz falan eski çalıştığım şirketle anlaşması vardı %20 indirimliydi ve bize özel kampanyalar vardı...inşallah iyi çıkar kalitesi canım...

Güle güle kullan canım mor renk süper görünüyor gerçekten :)
bu arada taç yorgan hepsiburadada indirime girmiş tam bakarken gördüm 46,90 tl çift kişilik çok ince geldi bana ama? kullanıcı yorumları iyimiş güle güle kullan sen de :)

evet canım desenli yorganlar ince ve hafif...sonbaharda,çok soguk olmayan kış günlerinde kullanılır...ama ağır yorgan artık pek yok...ısıtmazsa diğer aldıklarımı kullanırım artık :)

evet canım desenli yorganlar ince ve hafif...sonbaharda,çok soguk olmayan kış günlerinde kullanılır...ama ağır yorgan artık pek yok...ısıtmazsa diğer aldıklarımı kullanırım artık :)

Ağır kullanılmaz zaten canım :) güle güle kullan :)
bu arada bu mor set pilastik galiba? baktım şimdi bende

Ağır kullanılmaz zaten canım :) güle güle kullan :)
bu arada bu mor set pilastik galiba? baktım şimdi bende

evet canım gondolun ürünü plastik...ahşap ve çelik tercih edicem mutfaktaki işlerimde ama bi tane de bundan olsun istedim...sadece teflon tencere tavada pişirilen yemekleri servis ederken kullanmayı düşünüyorum...zaten piyasadaki çoğu teflon servis setleri silikon densede plastik bunu anlamak aslında çokta zor deilmiş gerçek silikon şeffaf olurmuş diye okumuştum...

güle güle kulan canım aldıklarını seninde eksilerin bitmek üzere neredeyse:)hadi evlenelim deyince herşeyin hazır olcak ne güzel :)

güle güle kulan canım aldıklarını seninde eksilerin bitmek üzere neredeyse:)hadi evlenelim deyince herşeyin hazır olcak ne güzel :)

ayy canımm valla bende öyle olması için uğraşıyorum ama baya eksik var...beyaz eşya ve mobilyaları birlikte alıcaz erkek arkadaşımla halılar ve perdeleri de beraber alıcaz...bunlar için birikmiş param var...ben şimdi ıvız zıvırları alayım bitincede para biriktirmeye devam ederim diye düşünüyorum...

ama örneğin düdüklü tencere,çay seti,ütü ve masası,elektrik süpürgesi gibi alınması gereken daha büyük şeyler var...onlarıda kafamda belirledim ne alıcam hangi marka model olucak biliyorum...ama onlar için biraz daha fazla paramın olması gerekiyor...inşallah zamanla alıp bitiricez...

bende aynen ıvır zıvır alıyorum bu aralar kendimi hazırlıyorum düğün için:)) pek bişey alamıyorum çeyizimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…