saol canım seninkinin aynısı :))
evet cnm fiyatına göre çok kaliteliler.ben görmedim nişanlıma aldırdım. bilseydim iyi olduğunu 2 tane aldırırdım.
canım 3 senedir birlikteyiz biz...nişan söz olmadı ama eylülde nikah olucak inşallah...nişan söz durumlarını fazla uzatmak istemediğimiz için hepsini kısa aralıklarla yapmayı düşünüyoruz...
bende alsam mı ki.. bunun birde bardagı tabagı vs var takım olur dimi :)
güle güle kullan canım benim
Canım güle güle kullan .. inşallah mışıl mışıl uyursunuz eşinle ..:)
taç yorganları cok güzel dendi bende aldım.. bakalım nasıl olcak deneyip görcez..:107:
güle güle kullan canım.. mor rengini cok seviyorum cok tatlılar..:)
Güle güle kullan canım mor renk süper görünüyor gerçekten :)
bu arada taç yorgan hepsiburadada indirime girmiş tam bakarken gördüm 46,90 tl çift kişilik çok ince geldi bana ama? kullanıcı yorumları iyimiş güle güle kullan sen de :)
evet canım desenli yorganlar ince ve hafif...sonbaharda,çok soguk olmayan kış günlerinde kullanılır...ama ağır yorgan artık pek yok...ısıtmazsa diğer aldıklarımı kullanırım artık :)
Ağır kullanılmaz zaten canım :) güle güle kullan :)
bu arada bu mor set pilastik galiba? baktım şimdi bende
güle güle kulan canım aldıklarını seninde eksilerin bitmek üzere neredeyse:)hadi evlenelim deyince herşeyin hazır olcak ne güzel :)
ayy canımm valla bende öyle olması için uğraşıyorum ama baya eksik var...beyaz eşya ve mobilyaları birlikte alıcaz erkek arkadaşımla halılar ve perdeleri de beraber alıcaz...bunlar için birikmiş param var...ben şimdi ıvız zıvırları alayım bitincede para biriktirmeye devam ederim diye düşünüyorum...
ama örneğin düdüklü tencere,çay seti,ütü ve masası,elektrik süpürgesi gibi alınması gereken daha büyük şeyler var...onlarıda kafamda belirledim ne alıcam hangi marka model olucak biliyorum...ama onlar için biraz daha fazla paramın olması gerekiyor...inşallah zamanla alıp bitiricez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?