plastik almak istemiyorum bende ama sen serviste kullanıcakmışın sorun yok o zamanevet canım gondolun ürünü plastik...ahşap ve çelik tercih edicem mutfaktaki işlerimde ama bi tane de bundan olsun istedim...sadece teflon tencere tavada pişirilen yemekleri servis ederken kullanmayı düşünüyorum...zaten piyasadaki çoğu teflon servis setleri silikon densede plastik bunu anlamak aslında çokta zor deilmiş gerçek silikon şeffaf olurmuş diye okumuştum...
ayy canımm valla bende öyle olması için uğraşıyorum ama baya eksik var...beyaz eşya ve mobilyaları birlikte alıcaz erkek arkadaşımla halılar ve perdeleri de beraber alıcaz...bunlar için birikmiş param var...ben şimdi ıvız zıvırları alayım bitincede para biriktirmeye devam ederim diye düşünüyorum...
ama örneğin düdüklü tencere,çay seti,ütü ve masası,elektrik süpürgesi gibi alınması gereken daha büyük şeyler var...onlarıda kafamda belirledim ne alıcam hangi marka model olucak biliyorum...ama onlar için biraz daha fazla paramın olması gerekiyor...inşallah zamanla alıp bitiricez...
plastik almak istemiyorum bende ama sen serviste kullanıcakmışın sorun yok o zaman
işin sağlık kısmına da dikkat etmek lazım ama poffffff nasıl alcaz güvencez bilmiom zaten herşey çinde yapılıo
oooo sen kafanda karar verdiysen sorun yok benimde almam gereken şeyler var hala karar veremdim
çaycı alıcam ama hangi markanın? beyaz eşyalar daha sonra alıncak
blender alıcam ama ne?
pofff sen ne almayı planlıyorsun ?
eylemcimmm nerden aldın eesede böyle bir indirim yok yardım eder misin :84:
ben ütümü gc 4860 aldım canım ama henüz denemedim
süpürgemide arnica bora aldım denedim memnun kaldım :)
braun alıcam sanırım blenderıda :) bakalım
uygun fiyatlı iyi ürünler alalım inşallah :)
güle güle kulan tatlım ..
lastikli çarşafta lazım yazdım bunuda kenara .. :26:
Eki Görüntüle 115721
kesmece,doğramaca,küp yapmaca...food cutter mışşş adıda...annem yıllar evvel almış...güzel ve pratik bişeye benziyor...
aaa bu çok şeker bende bundan almak istiyorum ama gerçekten ne derece işe yarıyor bilmiyorum, güle güle kullan cnm iyi günlerde inş. :79:
canım aynısından ablamda kullanıyor o memnun ama tabi kullanmadan net bişeyde söyliyemicem...
canım yeni aldıklarını güle güle kullan ama son eklediğin mesajdaki resimler açılmıo
linkler hatalı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?