Ben de çeyizlerimi fotagraflı olarak paylaşıyorum..i

plastik almak istemiyorum bende ama sen serviste kullanıcakmışın sorun yok o zaman
işin sağlık kısmına da dikkat etmek lazım ama poffffff nasıl alcaz güvencez bilmiom zaten herşey çinde yapılıo

oooo sen kafanda karar verdiysen sorun yok benimde almam gereken şeyler var hala karar veremdim
çaycı alıcam ama hangi markanın? beyaz eşyalar daha sonra alıncak
blender alıcam ama ne?
pofff sen ne almayı planlıyorsun ?

canım gondol markasının ürünleri türk malı ve sağlık standartlarında üretildiğini okudum...ne kadar doğru tabi bilemem...çin malı almıcam diyorum ama en iyi mağazalar(esse,mudo,bernardo,biev)en uygun fiyatlı mağazalar,marketler(ne alırsan 1 milyoncular)bile çin malı satıyor...ama biev mağazasında görevli bana yurtdışından gelen ürünlerin ankarada kontrolden geçtiğini ve onaylanan ürünlerin satışının yapıldığını söylemişti...umarım doğrudur...

oooo sen kafanda karar verdiysen sorun yok benimde almam gereken şeyler var hala karar veremdim
çaycı alıcam ama hangi markanın? beyaz eşyalar daha sonra alıncak
blender alıcam ama ne?
pofff sen ne almayı planlıyorsun ?[/QUOTE]

canım çay setim nehir olacak inci veya nokta modeli
elektrik süpürgem rowentanın sessiz ve torbasız olan süpürgesi olacak
ütüm philips azur serisinden olacak
blender aldım zaten braun(hamur yoğuran modeli)
ekmek kızartma makinem var philips (iş yeriden hediye olarak kazanmıştım)
tost makinesi almıcam ilk etapta...
teyzem king kullanıyor çaycı olarak memnun bir arkadaşım felixkullanıyor oda çok menun olduğunu söylüyor.ama çaycı hakkındabenim bi fikrim yok açıkcası...

eylemcimmm nerden aldın eesede böyle bir indirim yok yardım eder misin :84:

canım istanbul optimumdaki esseden aldım pazar günü...bütün ürünlerde %50 elektronik ürünlerde %30 indirim vardı etiket üzerinden...sanırım her mağaza aynı anda indirim yapmıyor.açıkcası devam edip etmediğini bilmiyorum canım...

canım aradım esse optimumu sadece pazar günü o mağazaya özel bir indirimmiş ama bitmiş malesef...%30 indirim varmış devam eden...yakınsan ara öğren detayları istersen...

Son düzenleme:
ben ütümü gc 4860 aldım canım ama henüz denemedim
süpürgemide arnica bora aldım denedim memnun kaldım :)
braun alıcam sanırım blenderıda :) bakalım
uygun fiyatlı iyi ürünler alalım inşallah :)

philipsinde yeni çıkan blender seti güzel canım...
inşallah...en önemlisi huzurla mutlukla kullanalım:)

güle güle kulan tatlım ..
lastikli çarşafta lazım yazdım bunuda kenara .. :26:

kesmece,doğramaca,küp yapmaca...food cutter mışşş adıda...annem yıllar evvel almış...güzel ve pratik bişeye benziyor...

Eki Görüntüle 115721

kesmece,doğramaca,küp yapmaca...food cutter mışşş adıda...annem yıllar evvel almış...güzel ve pratik bişeye benziyor...

aaa bu çok şeker bende bundan almak istiyorum ama gerçekten ne derece işe yarıyor bilmiyorum, güle güle kullan cnm iyi günlerde inş. :79:

canım yeni aldıklarını güle güle kullan ama son eklediğin mesajdaki resimler açılmıo
linkler hatalı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…