Bende sürünürüm ama. Ben eşimi istemiyorum. Boşanmak istiyorum. Oğlumla hayatım olsun istiyorum.Mahkemede boşanmak istemediğinizi, eşinizi sevdiğinizi söylerseniz hakim sizi boşamaz. Onların saadetlerini izleyip kahrolacağınıza, onlar mahkemenin kararıyla kahrolsunlar. Verme nikahını sürünsün pislikler.
senin bu adamın aldattığına dair elinde 1 milyon kanıt yok mu? Al velayeti,hafta sonu 2saat göster çocuğunu,sürünsün.Elimden birşey gelmiyor. Şimdi der ama iki gün sonra dermi bilemem
Kanıtım var ama yalancı şahit çıkardılar. Çok gezdiğim filan söylendi. Eşit kusurlu sayılıyorum. Sorumsuz anneyim yanisenin bu adamın aldattığına dair elinde 1 milyon kanıt yok mu? Al velayeti,hafta sonu 2saat göster çocuğunu,sürünsün.
O zaman lütfen kanıt topla. İyi bir tazminatla boşan.Bende sürünürüm ama. Ben eşimi istemiyorum. Boşanmak istiyorum. Oğlumla hayatım olsun istiyorum.
Nedense seni eşimin sevgilisi olarak düşündüm:). Kimin hayatını zorlaştırıyorum acaba? Kendi çocuklarına rağmen para için kendi yuvasını yıkan bir kadından bahsediyoruz. İşin iç yüzünü biliyor musun? Küstahlıksa öyle algıla. Ben psikolojik bir yöntem unutmak için nasıl bir yol izlerim diye soru sordum. İlk mesajı okusaydın keşke! İnsanlar sadece konuşmak için konuşuyor. Keşke beynin olsaydı da biraz empati yapabilseydin.Herkes tek taraflı düşünmüş beddualar etmiş. Ama işin öbür tarafıda var söz konusu koca bu evlilikten soğumuş, konu sahibesi istenmeyen gelin imiş. Zor bi evlilik tedaviyle gelen bebek üstüne gelen birde organ kaybı.
Eşiniz hayatına yeni bir sayfa açmaya çalışıyor, siz ona da engel oluyorsunuz kendinizi de bitiriyorsunuz. Bu evlilik sizi anne yaptı buna şükredin belki bu evliliğin size hayrı budur. Insanları rahat bırak hayatlarına devam etsinler zaten kimsenin hayatı mükemmel değil sen de yeni bir sayfa aç yaşamaya başla.
içimden çok ağır küfrettim. düzgün birini bul hemen.Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
iyice huzursuz eder böyle şeyler amaAllah yardimciniz olsun.Elinizden geleni ardiniza koymayin derim.Cocugunuzun babasina hersey mustehak. Gordugunuzde videoya alin. Ararsa konusmasini saglayin. Ses kaydi alin. Ne kadar cok kanit o kadar iyi.
Zaten suanda da huzursuz etmiyor mu diger seyler? En azindan mahkeme onunde kanittir.Konu sahibi de cocuguyla kafasi daha rahat yasar.iyice huzursuz eder böyle şeyler ama
Iyi o zaman bir beynin varsa başının çaresine bakarsın.. Elinden geleni ardına koyma eski eşini de süründürdür ne yaşa ne de yaşat.Nedense seni eşimin sevgilisi olarak düşündüm:). Kimin hayatını zorlaştırıyorum acaba? Kendi çocuklarına rağmen para için kendi yuvasını yıkan bir kadından bahsediyoruz. İşin iç yüzünü biliyor musun? Küstahlıksa öyle algıla. Ben psikolojik bir yöntem unutmak için nasıl bir yol izlerim diye soru sordum. İlk mesajı okusaydın keşke! İnsanlar sadece konuşmak için konuşuyor. Keşke beynin olsaydı da biraz empati yapabilseydin.
Herkes tek taraflı düşünmüş beddualar etmiş. Ama işin öbür tarafıda var söz konusu koca bu evlilikten soğumuş, konu sahibesi istenmeyen gelin imiş. Zor bi evlilik tedaviyle gelen bebek üstüne gelen birde organ kaybı.
Eşiniz hayatına yeni bir sayfa açmaya çalışıyor, siz ona da engel oluyorsunuz kendinizi de bitiriyorsunuz. Bu evlilik sizi anne yaptı buna şükredin belki bu evliliğin size hayrı budur. Insanları rahat bırak hayatlarına devam etsinler zaten kimsenin hayatı mükemmel değil sen de yeni bir sayfa aç yaşamaya başla.
Adam kadını boşamış başkasıyla evlenecek, gizli kapaklı aldatma gibi bişey göremedim. Böyle bi adam var ortada siz ne önerirsiniz beddua seansları mı yapalım onlar için toplanıp... Adam kendine yeni bi hayat kurmaya çalışıyor kadın da kendi hayatına baksın diyorum bu kadar. İçinde nefret büyüten insanın zararı sırfkendisinedir. Onlar kötü olacak bende gülücem diye bakarsınız kendi hayatınızda geçer gider, ne kendinize ne de çocuğunuza bi faydanız olur. Yaşanılan herşeyi arkada bırakmak gerekir.Yanı aldatılmayı hak etmıs ve suclu olan bu kadın öyle mı?Ya evlı degılsın ya da cocugun yok..Sen bunu anlayamazsın..Bir de aradan cık dıyorsun ..aradakı kım acaba?Anne yaptıgı ıcın esıne para da versın ıstersen daha ıyı olur senın mantıgınla?
Adam kadını boşamış başkasıyla evlenecek, gizli kapaklı aldatma gibi bişey göremedim. Böyle bi adam var ortada siz ne önerirsiniz beddua seansları mı yapalım onlar için toplanıp... Adam kendine yeni bi hayat kurmaya çalışıyor kadın da kendi hayatına baksın diyorum bu kadar. İçinde nefret büyüten insanın zararı sırfkendisinedir. Onlar kötü olacak bende gülücem diye bakarsınız kendi hayatınızda geçer gider, ne kendinize ne de çocuğunuza bi faydanız olur. Yaşanılan herşeyi arkada bırakmak gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?