detayları okumadan burada yorum yapmayın kadıncağız çocuğuna anne olarak tanıtılan bir metresle mücadele ediyor. babasıymış.. iskele babası..
Yanlis anlama ama konuyu gercekten okuyarak mi yazdin? Yada oyle gelisi guzel mi? Benim yazdiklarimin neresinden cikardin o adama sirtimi dayadigimi? Ben suan da nafaka yada kendi ailemin katkisi olmadan yasiyorum. Nasil, ne sartlarda yasadigimi biliyor musun? Yada beraber mi zorluklara gogus gerdik? Nasil bu kadar kolay ahkam kesebiliyorsun? Lutfen konuyu dikkatli oku. Ben psikolojik cokusumun ustesinden nasil gelmem gerektigi hakkinda yardim almak istiyorum.
Konu sahibinden neden bu kadar acırcasına bahsediyorsunuz acaba? Neden bir kadın diğer kadına "kadıncağız" der ki?? Ben yanlış birşey söylemedim, ortada bir ihanet var, ortada bir çocuk var. Bir kadın neden kendini bu kadar acınası hale getirir ki? Erkek nasıl hayatına bakıyorsa, kadında baksın diyorum. Çalışsın, dimdik ayakları üzerinde dursun evladına baksın. Sırası gelince çok atıp tutuyoruz "annelik zor, anne olacağına taş ol, annelik şöyle annelik böyle" diye. Zor zamanda annelik işte, sarılacak evladına, hayatına bakacak. Bunu söylediğim için neden tepki alıyorum anlamadım.
Ayrıca evet siz kabul etseniz de etmeseniz de o kişi o çocuğun babasıdır. Mahkemede "ikimizin ortak çocuğu bakımı için nafaka "demesini biliyorsa bir kişi, yada çocuğun masraflarına ortak olacak tabi , babası değil mi deniyorsa o zaman bunu da kabul edecekseniz. Ayrıca hiç bir çocukta, kendi annesinin varlığının bilincindeyken, kalkıp başka kadına anne demez. Olayı dramatize etmeyin bence. Daha 3 günlük bebek annesinin kokusunu tanırken, hiç bir çocuk başka kadına anne demez.
Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
Gerekcelerim var simdilik yerimden kipirdayamam. Zaman cok yavas akiyorilacı zaman..ilacı onlardan uzak durmak..ilacı mümkünse semt,il değştirmek..ortak arkadaş eş dosttan uzak durmak..
ama gececek emin olun..sizde mutlu olacaksınız..acınızı unutacaksınız..Allaha sığının dua edin..neden ben demeyi bırakın.
hayatta herşey bizim için..Allah sabrınızı arttırsın.
Onceliklerim var. Onceliklerimi halletmem lazimBaşkasına fırsat ver yeni bir hayat kur kendine..
Nasıl yaniii ??Onceliklerim var. Onceliklerimi halletmem lazim
Benim yeni hayatim cocugum demek istedim. Tek onceligim onun hayatini duzene sokmam lazimNasıl yaniii ??
Tamam ondan sonra yapacağın şey hayatına birini sokmak olsun,Benim yeni hayatim cocugum demek istedim. Tek onceligim onun hayatini duzene sokmam lazim
Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
Dogru. Zaman ne gosterecek bakalimneden mutlu olamıyorum diye sormuşsun
ÇÜNKİ HAKSIZLIĞA UĞRAMIŞSIN
bunu bu yaşanaları kimse kabullenmez ki
üstelik gözünün önünde mutluluğu yaşayanların arkasındaki enkazda yaşıyorsan
gerçekten çok üzüldüm
neyseki evladın var
bazen insan en kötü anlarında bile tutanacak birşeyler aralarlar
bak bu konu da şanslısın
senin tutnacağın harika bir nedenin var
ayrıca lütfen şunu düşün
henüz cicim zamanları
bakalım gelecek kime ne göstericek
ümitlerini kaybetme
ve dilerim
sen çok daha mutlu bir birliktelik yaşarsın ilerde
Cok uzun zamandir suruyor dava. O kadar bunaldim ki. Bitse de kurtulsamcanım gerçekten ne söyleyeceğimi bilemedim umarım en kısa zamanda atlatırsın..zamanında aldatılmış biri olarak hislerini çok iyi anlıyorum ,çocuğunu kayınvalidene falan gönderme yarın ayrıldığınızda yine seni suçlu görecekler oğulları kıymetli olacak görmek isteyen evine gelsin görsün çocuğu..aynı şey kocan içinde geçerli,zorluk çıkaracak olursa da tavrını koy onun 1 tane annesi var öyle kalacak dersin..ayrıca sessiz sedasız boşanmayı kabul etme bence bir sürü kanıtın var ikisine de tazminat davası aç bence...
Cok uzun zamandir suruyor dava. O kadar bunaldim ki. Bitse de kurtulsam
Rabb'im görüyor. Yavrumla düzenim olsun istiyorum. Şuan yatagımda bile eğreti yatıyorum. Çok dua ettim bugün. Allah'ım beni de görecektir..Tek cevap "ALLAH buyuk"
Rabb'im görüyor. Yavrumla düzenim olsun istiyorum. Şuan yatagımda bile eğreti yatıyorum. Çok dua ettim bugün. Allah'ım beni de görecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?