- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
Aynen öyle....Boşver be üzülme YARADAN yardır
Sanmaki zalimin ettiği kardır
mazlumun ahı indirir şahı
Herşeyin bir vakti vardır ...
Rabbim yardimcin olsunnnn coookkkk mutlu ol insallahKafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
Çok sağol canımRabbim yardimcin olsunnnn coookkkk mutlu ol insallah
Bu konuyu açtıktan sonra iki duruşma geçti. Sona yaklaştık çok şükür. Eylül de ne kadar mutsuzmuşumAllah yardimcin olsun canim benim.. İcindeki ates suanda yanicak, yeri gelicek takmiyor gibi hissedeceksin yeri gelicek gozyaslarini tutamayacaksin. Belki kendinle karsidakiyle kiyaslamaya bile sokacaksin benim ondan eksigim ne gibi.. Ama zamanla alisicaksin insallah. Bir sure sonra sen degil o yanacak cunku ilahi adaletini bulmus olacak. Uzdugun kadar uzulursun lafini burda anlayacaksin senden daha cok uzulecek yanip kavrulacak.. Allah kimsenin ahini kimsede birakmaz.. İnsallah guzel gunler gorecegiz
bir kadının yaşayabileceği en ağır acıyı yaşamışsınız...Bu konuyu açtıktan sonra iki duruşma geçti. Sona yaklaştık çok şükür. Eylül de ne kadar mutsuzmuşum. Şimdi daha iyiyim gibi gibi:). Atlatacağıma inanıyorum. Aralığın başında bir duruşma daha var. Bitse de rahat etsem:)
Güçlendim ama. Ahhh işe girsem birde:). Boşanmış olmamdan daha büyük sorun benim için:)hayatta en güzeller karşınıza çıksın inşallah..
bir kadının yaşayabileceği en ağır acıyı yaşamışsınız...
Esiniz sizi arayip soruyormu.veya pismanim falan dedimi hic?Güçlendim ama. Ahhh işe girsem birde:). Boşanmış olmamdan daha büyük sorun benim için:)
Asla. Pişmanlığı da yok gayet mutluEsiniz sizi arayip soruyormu.veya pismanim falan dedimi hic?
Benimki çok erken ayrılık, sanırım bu konuda şanslıyım:). 20 yıl ne demek yaa..Konunun ilk cumlelerini okudugumda ne kadar tanidik dedim . Sizin yasadiklarinizin bir benzerini bir arkadasin yasadi. Neredeyse 20 yillik evliligin ustune. Ustedik obur kadinda evli ve cocukluydu. Bosandilar. Arksdasim evi, arabayi ve yuklu bir tazminati alarak ayrildi. Simdi gezip keyfine bakiyor.
Çocuğu kaçırıyor tatlım:). Alsın parasını başına çalsın. Gerçi onun o kadar parası da yok. Aylık 10 bin alıyor. Hepsini bana verse bile bana borçlu kalıyorO parayı çatır çatır alıcaksın arkadaşım. Ne demek tenezzül etmiyorum. Senin hakkın olan o ki hakim o kararı vermiş. Bunu şunun için söylüyorum aynı durumda olup da tenezzül edip almayanlar çok pişman oluyorlar.
Aminnnnn. İş istiyorum işşşş:). İyi ki ona güvenip okulu bırakmadım (çok baskı almıştım bu konuda zamanında:)). En azından iyi bir eğitimim var. Şimdi kpss dersanesine yazıldım. sonum iyi olur inşallah:)yorumlardan anladım ki güçlü bir kadınsınız, bu kadar kısa zamanda kendinizi toplamış olmanız çok sevindirici. Rabbim size huzur verecek bir iş kapısı açsın inşallah, zamanla daha da iyi olacaksınız inanıyorum :)
canı gönülden dua ediyorum Rabbim işlerin en iyisini nasip etsin... onları da sürüm sürüm süründürsüüün inşallahAminnnnn. İş istiyorum işşşş:). İyi ki ona güvenip okulu bırakmadım (çok baskı almıştım bu konuda zamanında:)). En azından iyi bir eğitimim var. Şimdi kpss dersanesine yazıldım. sonum iyi olur inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?