Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

dusunuyorum da kendı cocugunu bırakan adama da bak baskasının cocuguna babalık yapıyor utanmadan cok sorumsuzca ..ıstedıgını yapsın onlar konu sahıbı hak ettıgı mutlulugu yasayacak onlar da yıktıkları yuvanın bedelını odeyecek ıkı yuva yıkılmıs ıkı cocuk ortada yazık ya ask mı bu tabı kı degıl bu ıgrenclık vıcdansızlık sorunsuzluk ...

Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Ben daha boşanmadım. Seni boşamış kendine bir hayat çizmiş gibi bir olay yok ortada. Ben onları yakaladığım güne kadar çocugumun babası bana sarılıp yatıyordu. Kandırıldım onca zaman. Tabiki içimin acıması normal. O adamın yakasındaymışım gibi yazanlar var. Yakasında olmayı isteseydim iş aramazdım kpss ye girmezdim. Bana 10bin üstü bir rakam nafaka bağlandı. İcraya verdiğimde alabiliyorum(alıyor muyum? Tenezzül etmiyorum). Yakasında olsaydım her ay icraya verir catır catır sevgili yapar gezerdim. Bilmem anlatabildim mi? Benim kimsenin hayatına müdahale etme, yada nasıl süründürürüm gibi bir amacım yok. Belki deşifre olurum diye yazamadığım milyonlarca olay var. Ben onları nasıl unuturum çabasındayım. Bana belki bir uğraş önerisi olan olur diye yazdım. Konuyu saptırmaya meraklı bu kadar insan olduğunu bilseydim yazmazdım. 2007den beri kk üyesiyim (kendi ismimle olduğu için ordan yazamadım). Evlenirken, daha önceki sorunlarımda, yada mutlu günlerimde de yanımda olan kk üyelerini çok çok teşekkür ederim. Bir iki boş laf duydum diye sizden yardım almayı kesmeyeceğim.

Rabbim yardimcin olsunnnn coookkkk mutlu ol insallah

Allah yardimcin olsun canim benim.. İcindeki ates suanda yanicak, yeri gelicek takmiyor gibi hissedeceksin yeri gelicek gozyaslarini tutamayacaksin. Belki kendinle karsidakiyle kiyaslamaya bile sokacaksin benim ondan eksigim ne gibi.. Ama zamanla alisicaksin insallah. Bir sure sonra sen degil o yanacak cunku ilahi adaletini bulmus olacak. Uzdugun kadar uzulursun lafini burda anlayacaksin senden daha cok uzulecek yanip kavrulacak.. Allah kimsenin ahini kimsede birakmaz.. İnsallah guzel gunler gorecegiz

Bu konuyu açtıktan sonra iki duruşma geçti. Sona yaklaştık çok şükür. Eylül de ne kadar mutsuzmuşum. Şimdi daha iyiyim gibi gibi:). Atlatacağıma inanıyorum. Aralığın başında bir duruşma daha var. Bitse de rahat etsem:)

hayatta en güzeller karşınıza çıksın inşallah..
bir kadının yaşayabileceği en ağır acıyı yaşamışsınız...

hayatta en güzeller karşınıza çıksın inşallah..

bir kadının yaşayabileceği en ağır acıyı yaşamışsınız...
Güçlendim ama. Ahhh işe girsem birde:). Boşanmış olmamdan daha büyük sorun benim için:)

Konunun ilk cumlelerini okudugumda ne kadar tanidik dedim . Sizin yasadiklarinizin bir benzerini bir arkadasin yasadi. Neredeyse 20 yillik evliligin ustune. Ustedik obur kadinda evli ve cocukluydu. Bosandilar. Arksdasim evi, arabayi ve yuklu bir tazminati alarak ayrildi. Simdi gezip keyfine bakiyor.

O parayı çatır çatır alıcaksın arkadaşım. Ne demek tenezzül etmiyorum. Senin hakkın olan o ki hakim o kararı vermiş. Bunu şunun için söylüyorum aynı durumda olup da tenezzül edip almayanlar çok pişman oluyorlar.

Benimki çok erken ayrılık, sanırım bu konuda şanslıyım:). 20 yıl ne demek yaa..

yorumlardan anladım ki güçlü bir kadınsınız, bu kadar kısa zamanda kendinizi toplamış olmanız çok sevindirici. Rabbim size huzur verecek bir iş kapısı açsın inşallah, zamanla daha da iyi olacaksınız inanıyorum :)

Çocuğu kaçırıyor tatlım:). Alsın parasını başına çalsın. Gerçi onun o kadar parası da yok. Aylık 10 bin alıyor. Hepsini bana verse bile bana borçlu kalıyor

Aminnnnn. İş istiyorum işşşş:). İyi ki ona güvenip okulu bırakmadım (çok baskı almıştım bu konuda zamanında:)). En azından iyi bir eğitimim var. Şimdi kpss dersanesine yazıldım. sonum iyi olur inşallah:)

canı gönülden dua ediyorum Rabbim işlerin en iyisini nasip etsin... onları da sürüm sürüm süründürsüüün inşallah

Gerçekten psikolojisi çok ağır bir durum... Öncelikle Allah yardımcınız olsun boşanmaya gelince ne olursa olsun kendiniz için olmasada çocuğunuzun çıkarlarını düşünerek boşanın derim... çocuğunuzun çıkarları derken mal mülk neyse artık onuda yanına bırakmayın derim... Evet belki boşanmamak süründürmek ilk aşamada bir zorlayış gibi gözüksede eşiniz Aşık olmuş gözü o kadından başkasını görmüyor ki ne yaparsanız yapın ondan haber aldıkça yada onu gördükçe onunla muhattap oldukça hep üzülen siz olacaksınız... biz bayanlar maalesef çok duygusalız başka türlü ayrılık olsa belki dokunmazda ama konu böyle olunca gerçektende insan yediremiyor kendine diye düşünüyorum... diğer bir konu sizin çocuğunuz neden başkasına anne desinki... Onun annesi benim diyeceksiniz... küçük çocuklar kandırılmaya çok müsait oldukları için... çocuğunuzu sizden soğutup diğer kadına anne dedirtecekse... çocuğunuz babasını görmeden büyüsün daha iyi derim... eğer kendisi çocuğuna babalık yapmak istemiyorsa içinde bu yoksa bırakın zorla babalık ta yapmasın ileride çocuğunuza durumu bir şekilde açıklayabilirsiniz.... beni lütfen yanlış anlamayın demek istediğim sadece o babalık yapmak için çocuğunuzu götürüp başkasına anne dedirtecekse çocuğunuz babasız ama gerçek annesiyle yani sizinle yaşasın daha sağlıklı diye düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…