Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

canı gönülden dua ediyorum Rabbim işlerin en iyisini nasip etsin... onları da sürüm sürüm süründürsüüün inşallah
Öylelerine bir şey olmaz. 3 yıldır çok mutlu devam ediyorlar. Kadın çocuğunu babaya gönderdi, şimdi tam muazzam oldular. Velayet için çok bastırıyorlardı önceden, şimdi kadınında çocuğu yanında yok ne sebeble alsın benimkini:). İçim rahat bu yüzden de aklıma gelmiyorlar. Tek derdim oğlum, onunla kendimi geçindirecek kadar para kazanayım başka sıkıntım kalmayacak

Son bir aydır görmüyor çocuğunu. Babanne dede gelip alıyor (refakatçi eşliğinde dışarı çıkarabiliyorlar artık, babanın görmediğine eminim). Onda ne arar babalık duygusu.. Ah bir de soyadımı geri alsam. Ondan sonrası misss:)

seneye buzamanlar dahada mutlu olacaksiniz herseyide atlatmis olacaksiniz INSALLAH

ben olsam o nafakayı alır hayrıma dagıtırdım neden beni aldatan ş........ kanı bozuk adam yesinki aldattı kadınla 10 bin az mebla deil bence al oglun adına hesap ac ona yatır eller yemesn senin hakkını ben çok pişmnm arabamı verdm ew öle b... yoluna gittiş sıfır çıktm

Cok ağır seyler yasamıssınız böyle seyler düşünmeniz cok normal. Boşanın cocuğunuzu alın ve kendinize yeni bir hayat kurun. Psikologa gidiyor musunuz? Gitmiyorsanız bence mutlaka yardım alın en azından zihniniz temizlenir

İnşallah alırsın soyadınıda tamamen kurtulursun o adamdan da rahata erersin, psikolojini iyi tutmak için, kendini güçlü hissetmek için en azından bir çocuğun var... Allah bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

ayda 10 bin iyi kazanıyormus.çocuguna destek saglar rahatlıkla
Evet ama çocuğu yanında olursa:). Yoksa asla vermem dedi vermiyorda. Çocuğum doğdu babannesi aldı herşeyi (ama sadece doğumdan sonraki ilk aylar için aldı). Para verirsek elin adamlarıyla yer düşüncesindeler:)

psikoloğa gitmek için madden uygun deilim. Gerçi bu aralar iyiyim. (Yarın ne olur bilemem tabi). Bana bulaşmıyorlar, haberlerini almıyorum. Hatta çocuğu görmüyorlar. Keyfim yerinde yani:). Ahhhh hep böyle devam etse:)

Hakim boşandınız desin sokak ortasında göbek atıcam tek derdim velayetti. Artık alabileceklerini sanmıyorum.

alamazlar,hakimin verecegini sanmam öyle bir babaya
hatta esinizinde isteyecegini sanmam
böyle erkekler yenisini bulunca gözü cocuk görmüyor

Ah be ablacim niye yemiyon su serefsizin parasini..
Birde aciklama yapmaya calismissin yasadiklarina ragmen..
Niye takiyosun ki sen "yakasindan dus o kendi hayatini cizmis" diyenleri.
Bunu diyen zaten kendi hayatindada kocasinin ikinci esi olanlardir buyuk ihtimal..
Ben gecmisi okumadim kim ne yazmis bilmem ama su yorumundan anladim ki bazi uyeler gercekten terbiyesizlik etmisler sana.
Aldatilan sen ama "yakasindan dus" diyebiliyorlar..

Allah dusmanimin basina bile vermesin insAllah ama kendimi dusunuyorum da..
Ne yakasindan dusmesi yaaa azrail olur ensesinden nefesimi eksik etmem donuna kadar alsamda yetinmem..
Ayni yastiga bas koydugum adam beni aldatacak birde ona evlat vericem ama o gibip basit kadinlarin cocuklarina babalik edecek ve bana "o yolunu cizmis artik dus yakasindan" denilecek...
Hahaaytttt gulerim buna sadece..
Sen gercekten sabirli bir insanmissin ki sana sarf edilen laflara boyle duzgun bir cevap verebilmissin

Allah sabir versin gerçekten çok zir bi durum sizi dusunmeyeni sizde dusunmeyin alin çocuğunuzu yaniniza mutlu mesut yasayin

Okurken kanım dondu. Kötülüğün sınırı yokmuş gerçekten.

Umarım sınavınızda çok başarılı olur, iyi bir işe girer çocuğunuzla kendinize yeni bir dünya kurarsınız. Bunu bütün kalbimle diliyorum.

Onlar da şu an mutlu olabilirler, ama eminim bu böyle gitmeyecek. İster "ilahi adalet" diyin, ister "karma" diyin, bu yaptıkları yanlarına kâr kalmayacak.

Zannedermisin yapılanlar unutulur gider Allah büyük elbet üzülecekler sen buna inan senin ve çocuğunun döktüğü gözyaşı onların ayağına elbet dolanacak
Ama sende düşünme ne halt ederse etsin diye bak ve kendine yepyeni bir yol çiz ona anne dedirtmek gerçekten iğrenç kvne söyle istersen çocuk çok sıkıntılı geliyor diye belki kadın ya anlar halden insansa azıcık

alamazlar,hakimin verecegini sanmam öyle bir babaya
hatta esinizinde isteyecegini sanmam
böyle erkekler yenisini bulunca gözü cocuk görmüyor
Canım çocuğunu düşündüğü için istemiyordu zaten:). Kadının ilk evliliğinden olan çocuğu çevresi kabul etmez, sen nasıl babasın kendi çocuğuna bakmıyorsun elalemin çocuğuna bakıyorsun derler diye velayeti istiyordu. Bunu da açıkca söyledi.

Pek de düzgün cevap vermemiştim canım okumadan yazmıştı çok sinirlenmiştim. Mune beni cezalandırmıştı.

Başlarına bir şey gelirse de ben yada ayrılırlarsa ben duymayayım. Beni işgilendirmez ne yaptıkları. Bundan sonra ben beni ve oğlumu bilirim.:)
Bir kaç güne yine ağlayıp teselli istersem O ş... özlediğimden deildir,haberiniz ola.
Geldi geçti. Artık daha kendimdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…