Öylelerine bir şey olmazcanı gönülden dua ediyorum Rabbim işlerin en iyisini nasip etsin... onları da sürüm sürüm süründürsüüün inşallah
Son bir aydır görmüyor çocuğunu. Babanne dede gelip alıyor (refakatçi eşliğinde dışarı çıkarabiliyorlar artık, babanın görmediğine eminim). Onda ne arar babalık duygusu.. Ah bir de soyadımı geri alsam. Ondan sonrası misss:)Gerçekten psikolojisi çok ağır bir durum... Öncelikle Allah yardımcınız olsun boşanmaya gelince ne olursa olsun kendiniz için olmasada çocuğunuzun çıkarlarını düşünerek boşanın derim... çocuğunuzun çıkarları derken mal mülk neyse artık onuda yanına bırakmayın derim... Evet belki boşanmamak süründürmek ilk aşamada bir zorlayış gibi gözüksede eşiniz Aşık olmuş gözü o kadından başkasını görmüyor ki ne yaparsanız yapın ondan haber aldıkça yada onu gördükçe onunla muhattap oldukça hep üzülen siz olacaksınız... biz bayanlar maalesef çok duygusalız başka türlü ayrılık olsa belki dokunmazda ama konu böyle olunca gerçektende insan yediremiyor kendine diye düşünüyorum... diğer bir konu sizin çocuğunuz neden başkasına anne desinki... Onun annesi benim diyeceksiniz... küçük çocuklar kandırılmaya çok müsait oldukları için... çocuğunuzu sizden soğutup diğer kadına anne dedirtecekse... çocuğunuz babasını görmeden büyüsün daha iyi derim... eğer kendisi çocuğuna babalık yapmak istemiyorsa içinde bu yoksa bırakın zorla babalık ta yapmasın ileride çocuğunuza durumu bir şekilde açıklayabilirsiniz.... beni lütfen yanlış anlamayın demek istediğim sadece o babalık yapmak için çocuğunuzu götürüp başkasına anne dedirtecekse çocuğunuz babasız ama gerçek annesiyle yani sizinle yaşasın daha sağlıklı diye düşünüyorum....
Bu konuyu açtıktan sonra iki duruşma geçti. Sona yaklaştık çok şükür. Eylül de ne kadar mutsuzmuşum. Şimdi daha iyiyim gibi gibi:). Atlatacağıma inanıyorum. Aralığın başında bir duruşma daha var. Bitse de rahat etsem:)
İnşallah alırsın soyadınıda tamamen kurtulursun o adamdan da rahata erersin, psikolojini iyi tutmak için, kendini güçlü hissetmek için en azından bir çocuğun var... Allah bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...Son bir aydır görmüyor çocuğunu. Babanne dede gelip alıyor (refakatçi eşliğinde dışarı çıkarabiliyorlar artık, babanın görmediğine eminim). Onda ne arar babalık duygusu.. Ah bir de soyadımı geri alsam. Ondan sonrası misss:)
Hakim boşandınız desin sokak ortasında göbek atıcamseneye buzamanlar dahada mutlu olacaksinizherseyide atlatmis olacaksiniz INSALLAH
Evet ama çocuğu yanında olursa:). Yoksa asla vermem dedi vermiyorda. Çocuğum doğdu babannesi aldı herşeyi (ama sadece doğumdan sonraki ilk aylar için aldı). Para verirsek elin adamlarıyla yer düşüncesindeler:)ayda 10 bin iyi kazanıyormus.çocuguna destek saglar rahatlıkla
psikoloğa gitmek için madden uygun deilim. Gerçi bu aralar iyiyim. (Yarın ne olur bilemem tabi). Bana bulaşmıyorlar, haberlerini almıyorum. Hatta çocuğu görmüyorlar. Keyfim yerinde yani:). Ahhhh hep böyle devam etse:)Cok ağır seyler yasamıssınız böyle seyler düşünmeniz cok normal. Boşanın cocuğunuzu alın ve kendinize yeni bir hayat kurun. Psikologa gidiyor musunuz? Gitmiyorsanız bence mutlaka yardım alın en azından zihniniz temizlenir
Tek sığındığım yer..UNUTMA; ALLAH BUYUK...HERSEYİ GOREN Bİ YARADAN VAR..
Hakim boşandınız desin sokak ortasında göbek atıcamtek derdim velayetti. Artık alabileceklerini sanmıyorum.
Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Ben daha boşanmadım. Seni boşamış kendine bir hayat çizmiş gibi bir olay yok ortada. Ben onları yakaladığım güne kadar çocugumun babası bana sarılıp yatıyordu. Kandırıldım onca zaman. Tabiki içimin acıması normal. O adamın yakasındaymışım gibi yazanlar var. Yakasında olmayı isteseydim iş aramazdım kpss ye girmezdim. Bana 10bin üstü bir rakam nafaka bağlandı. İcraya verdiğimde alabiliyorum(alıyor muyum? Tenezzül etmiyorum). Yakasında olsaydım her ay icraya verir catır catır sevgili yapar gezerdim. Bilmem anlatabildim mi? Benim kimsenin hayatına müdahale etme, yada nasıl süründürürüm gibi bir amacım yok. Belki deşifre olurum diye yazamadığım milyonlarca olay var. Ben onları nasıl unuturum çabasındayım. Bana belki bir uğraş önerisi olan olur diye yazdım. Konuyu saptırmaya meraklı bu kadar insan olduğunu bilseydim yazmazdım. 2007den beri kk üyesiyim (kendi ismimle olduğu için ordan yazamadım). Evlenirken, daha önceki sorunlarımda, yada mutlu günlerimde de yanımda olan kk üyelerini çok çok teşekkür ederim. Bir iki boş laf duydum diye sizden yardım almayı kesmeyeceğim.
Canım çocuğunu düşündüğü için istemiyordu zaten:). Kadının ilk evliliğinden olan çocuğu çevresi kabul etmez, sen nasıl babasın kendi çocuğuna bakmıyorsun elalemin çocuğuna bakıyorsun derler diye velayeti istiyordu. Bunu da açıkca söyledi.
alamazlar,hakimin verecegini sanmam öyle bir babaya
hatta esinizinde isteyecegini sanmam
böyle erkekler yenisini bulunca gözü cocuk görmüyor
Pek de düzgün cevap vermemiştim canımAh be ablacim niye yemiyon su serefsizin parasini..
Birde aciklama yapmaya calismissin yasadiklarina ragmen..
Niye takiyosun ki sen "yakasindan dus o kendi hayatini cizmis" diyenleri.
Bunu diyen zaten kendi hayatindada kocasinin ikinci esi olanlardir buyuk ihtimal..
Ben gecmisi okumadim kim ne yazmis bilmem ama su yorumundan anladim ki bazi uyeler gercekten terbiyesizlik etmisler sana.
Aldatilan sen ama "yakasindan dus" diyebiliyorlar..
Allah dusmanimin basina bile vermesin insAllah ama kendimi dusunuyorum da..
Ne yakasindan dusmesi yaaa azrail olur ensesinden nefesimi eksik etmem donuna kadar alsamda yetinmem..
Ayni yastiga bas koydugum adam beni aldatacak birde ona evlat vericem ama o gibip basit kadinlarin cocuklarina babalik edecek ve bana "o yolunu cizmis artik dus yakasindan" denilecek...
Hahaaytttt gulerim buna sadece..
Sen gercekten sabirli bir insanmissin ki sana sarf edilen laflara boyle duzgun bir cevap verebilmissin
Başlarına bir şey gelirse de ben yada ayrılırlarsa ben duymayayım. Beni işgilendirmez ne yaptıkları. Bundan sonra ben beni ve oğlumu bilirim.:)Okurken kanım dondu. Kötülüğün sınırı yokmuş gerçekten.
Umarım sınavınızda çok başarılı olur, iyi bir işe girer çocuğunuzla kendinize yeni bir dünya kurarsınız. Bunu bütün kalbimle diliyorum.
Onlar da şu an mutlu olabilirler, ama eminim bu böyle gitmeyecek. İster "ilahi adalet" diyin, ister "karma" diyin, bu yaptıkları yanlarına kâr kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?