- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Rabb'im görüyor. Yavrumla düzenim olsun istiyorum. Şuan yatagımda bile eğreti yatıyorum. Çok dua ettim bugün. Allah'ım beni de görecektir..
Açılacak kadına dava. 5 kuruşluk onun davası. Davanın sonuçlanmasını bekliyoruz. Evlenirlerse ömür boyu alınlarında leke(anlarlarsa tabi)ben de bu rahatlıgı anlamıyorum canım hem adamı karısından alıyo (hırsız),hem de mal sahıbı gıbı davranıyolar bu ne rahatlıktır ya ona da davanı ac bence..merak etme bızler mutsuzken onlar nasıl mutluysa,ılerde bız mutluyken de onlar mutsuz olacak..
Sabrediyorum canım. İnşallah kpssyi kazanırım(o kadar çok kazanmak isteyen varki). Biran önce çekip gitmek istiyorum inşallah hersey yoluna girecekİnsallah arkadasim
Sabret sabredene rabbimin hediyesi buyuk olur
Gun gelecek oyle mutlu olacaksin ki sen bile inanamayacaksin bu mutluluga
Sabret herkes hayat sinavinda
Benim kocamdan daha iyisini bulacağı kesin. Olan benim yuvama olduAy ne bicim insanlar var .o kadin bosanmamissa hala birinin nikahinin altinda baska erkekle yasiyor.bence senin kocanin paradi bitince tekmeyi basar bu yine sana kos kos doner demedi deme.kocasini aldatmis kadin bu.
Yahu bu kadin kocasini aldatmis .senin esini bulunca digerini bırakmış. Baskasini bulunca eşini birakir.buyu mu yapiyolar bu adamlara anlamadim ki.evde namuslu karisi varken disariya yoneliyor.birde sen bu adama kactin mi ailen senle ilgilenmiyir gorusmek istemiyorBenim kocamdan daha iyisini bulacağı kesin. Olan benim yuvama oldu
Mahkemede boşanmak istemediğinizi, eşinizi sevdiğinizi söylerseniz hakim sizi boşamaz. Onların saadetlerini izleyip kahrolacağınıza, onlar mahkemenin kararıyla kahrolsunlar. Verme nikahını sürünsün pislikler.Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????Cocugum 20 aylik henuz. Ben bir kez bunlari cocuguma ayakkabi alirken yakaladim. Cocugumda yanlarindaydi. Cocugumun babasi (en dogrusu bu kelime galiba, eski esim bile demeye utaniyorum) sevgilisine hadi annesi sen sec senin begendigin guzel olur filan diyordu. Beynim o gunden beri yaniyor. Kisa kisa tatillere gidiyorum. Ama donup dolasip yine donuyorum mecbur.
Mahkemede cocugu istedi. Bende ona karsılık tazminat talep ettim. Ondan olabilir mi? İlerde ben evlenicem oğullarının parasını evleneceğim kişiye yedirmemden korkuyorlarYa benim anlamadığım bütün sülale senden neden nefret ediyor evliliğini neden bitti? Ayrıca seni evden atıp nereye gönderecekler sokağa mı?
çok daha fazlasını yaşadım. şimdi olduğu gibi yazamıyorum ama kadın beni sürekli telden taciz ediyordu. çocuğumu elimden alacağını hizmetçisi yapacağını filan söyledi. ses kaydı da vardı. yasal kayıt olmadığı için hakim delil saymadı.
Arkadaşım cesur ol korkma. Böyle bir şerefsize velayet verecek olan bir hukuk varsa o hukukun da içine edeyim.velayeti alacağından korkmasam
Çocugumun psikolojisi o pisliğin rahatsız olmasından daha önemli. Babayı yeni yeni tanıyor. Baba oğul ilişkileride iyi. Evimizin karşısında park var. Orda oyun oynayışlarını görüyorum. Oğlumun babadan mahrum kalmasını istemiyorum.Lütfen çocuğunun onlarla kalmasına izin verme lütfen! Gerekirse kaçır. Bu iğrenç diyalogları da anlat mahkemede. Çok üzüldüm yemin ederim içim acıdı ya.
Ama canım o o...u ya anne dedirtmesine nasıl dayanıyorsun? Ben çıldırırım ya.Çocugumun psikolojisi o pisliğin rahatsız olmasından daha önemli. Babayı yeni yeni tanıyor. Baba oğul ilişkileride iyi. Evimizin karşısında park var. Orda oyun oynayışlarını görüyorum. Oğlumun babadan mahrum kalmasını istemiyorum.
Sikayette bulunduk. Hatta ben ses kaydını bile aldım. Özel numaradan arıyordu. Savcılıktan eşimin numarası olduğu ortaya çıktı. Eşimi gözaltına aldılar. Günün normal saatlerinde arıyordu. Çocugumu soruyorum saatler normal ne var bunda dedi. Herseyi kendilerine çevirdiler. Sindim acıkcası
O kadını naparım biliyor musun? Ya arkadaşım sen çok mu iyi niyetlisin? Bunlara nasıl katlanırsın? Bu nasıl bi laf? Bir an evvel savcılığa mı başvuruluyor ne yapılıyor bilmiyorum hemen başvurunu yap telefonlarını dinlemeye aldır o zaman. Adi kadın Allah onun belasını versin, sürünerek ölsün inşallah.
Elimden birşey gelmiyor. Şimdi der ama iki gün sonra dermi bilememAma canım o o...u ya anne dedirtmesine nasıl dayanıyorsun? Ben çıldırırım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?