Kv ve insanlık. Çok zıt çok. Ağzımı açıp suçlu çıkıyorum. Oğlunun parasını başka adamlarla yediğimi düşünüyor (almadığım parayı). Deli mi neZannedermisin yapılanlar unutulur gider Allah büyük elbet üzülecekler sen buna inan senin ve çocuğunun döktüğü gözyaşı onların ayağına elbet dolanacak
Ama sende düşünme ne halt ederse etsin diye bak ve kendine yepyeni bir yol çiz ona anne dedirtmek gerçekten iğrenç kvne söyle istersen çocuk çok sıkıntılı geliyor diye belki kadın ya anlar halden insansa azıcık
Eminim boşanmakdan daha zor zamanlarda vardır. Bana göre çok zorlu geçtiğini düşünmüyorum eskisi gibi. Eskiden gördüğümde içim cız ederdi, şimdi içten bir ıykkk diyorum:). Maddi olarak daha fazla yıprandım. Atılan iftiralar yüzünden babam benim artık kızım yok dedi (çok şükür bir bir aklandım hepsinden).babamla artık görüşmek istemiyorum. Ne aileden nede eşten maddi yardım görmedim. Kıyafetlerimi, özel eşyalarımı sattım şimdiye kadar öyle geçindim. Umarım kpss den atanırım (özel sektörde işe girmem eski eş tarafından engelleniyor). Sonrasında ister çok mutlu olsun ister sürünsün kendi bilecekleri işALLAHIM, YÜCE RABBİM EŞYLERİMİZİN GÖZLERİNİ BİZDEN BAŞKA KİMSELERE BAKTIRTMASIN.
CANIM BOŞAN VE KENDİNE YENİ Bİ HAYAT KUR HATTA BAŞKA Bİ ŞEHRE TAŞIN.
ALLAH YARDIMCIN DLSUN..
BOŞANMAK BİR KADIN İÇİN EN ZOR ANDIR SANIRSAM.
Neden engelliyor eşin işe girmeni?Eminim boşanmakdan daha zor zamanlarda vardır. Bana göre çok zorlu geçtiğini düşünmüyorum eskisi gibi. Eskiden gördüğümde içim cız ederdi, şimdi içten bir ıykkk diyorum:). Maddi olarak daha fazla yıprandım. Atılan iftiralar yüzünden babam benim artık kızım yok dedi (çok şükür bir bir aklandım hepsinden).babamla artık görüşmek istemiyorum. Ne aileden nede eşten maddi yardım görmedim. Kıyafetlerimi, özel eşyalarımı sattım şimdiye kadar öyle geçindim. Umarım kpss den atanırım (özel sektörde işe girmem eski eş tarafından engelleniyor). Sonrasında ister çok mutlu olsun ister sürünsün kendi bilecekleri iş
Ben işsiz olursam velayeti alabileceğini düşünüyor. Kpss den atanabileceğime ihtimal vermiyor (inşallah atanırım orası ayrı mesele ya).Neden engelliyor eşin işe girmeni?
İnşallah... Bir an önce bitmesini diliyorum.Rabbim evladına bağışlasın üzülmekle ağlamakla eline birşey geçmiyor güçlü ol baban yanında değılmiş kımsen yok tek başınasın. eminim ki herşeyin üstesinden geleceksin. boşanana kadar yıpranacaksın biraz ama sonunda feraha erersin.
İcraya veriyorum, çocuğu kaçırmakla tehdit ediyor. Bir kere yaptı para için o yaşadıklarıma değmez.O size verilen 10 bin tl nafakayı çocugunuz için A-L-A-C-A-K-S-I-N-I-Z
Hakkınız bu sizin...herşeyi geçin evladınızın hakkı...
Ne kadar çirkin planlar.Ben işsiz olursam velayeti alabileceğini düşünüyor. Kpss den atanabileceğime ihtimal vermiyor (inşallah atanırım orası ayrı mesele ya).
İcraya veriyorum, çocuğu kaçırmakla tehdit ediyor. Bir kere yaptı para için o yaşadıklarıma değmez.
Evlendiğim evde kalıyorum canım. Çıkaramadılar beni burdan, ne dayaklar yedim çıkmadım (açık söylüyüm o zamanlar eşimle barışırım evimi terk etmiyim diye düşündüm). Şimdi inada oturuyorumsen şimdi nerede kalıyorsun?
nasıl geçiniyorsun anladığım kadarıyla çalışmıyorsun da.
Dolanıyorda canım:). Bu kadar benim işsizliğime kendisinin durumunun iyi olduğuna bastırırsan hakimde o kadar nafaka bağlar yok sana çocuk der:). Son mahkemede iflas ettik biz diyorlardı. Sanırım tazminata hükmedilir diye korkuyorlar:).Ne kadar çirkin planlar.
Allah doğrularla beraberdir merak etme.
Yaptıkları ayağına dolanır.
aman allahım yaa ne kadar da zor bir durumEvlendiğim evde kalıyorum canım. Çıkaramadılar beni burdan, ne dayaklar yedim çıkmadım (açık söylüyüm o zamanlar eşimle barışırım evimi terk etmiyim diye düşündüm). Şimdi inada oturuyorum.
Eşimin maddi durumu iyiydi ama babamınki daha iyiydi. Ben eşimin ev eşyası dışında bana bir ayakkabı yada kıyafet aldığını bilmem (düğün altınları vs onlar şirketi genişletmek için gitti). Babamın zamanında aldığım çantalar ayakkabılar, kıyafetleri sattım. 3te bir fiyat olunca kapış kapış gitti (çok şükür). Şimdi bir yıl daha idare edecek param var. Ama hazıra dağ dayanmaz. O zamana kadar işe başlamalıyım.:)
Babanın durumu bu kadar iyiyse sana neden iş ayarlamıyor?Evlendiğim evde kalıyorum canım. Çıkaramadılar beni burdan, ne dayaklar yedim çıkmadım (açık söylüyüm o zamanlar eşimle barışırım evimi terk etmiyim diye düşündüm). Şimdi inada oturuyorum.
Eşimin maddi durumu iyiydi ama babamınki daha iyiydi. Ben eşimin ev eşyası dışında bana bir ayakkabı yada kıyafet aldığını bilmem (düğün altınları vs onlar şirketi genişletmek için gitti). Babamın zamanında aldığım çantalar ayakkabılar, kıyafetleri sattım. 3te bir fiyat olunca kapış kapış gitti (çok şükür). Şimdi bir yıl daha idare edecek param var. Ama hazıra dağ dayanmaz. O zamana kadar işe başlamalıyım.:)
Parası onun olsun evladım benim. Çekişecek birşey yoksa o kadar huzurlu oluyorumki. Ben bu konuyu açtığımda, yakın tarihte duruşmam vardı. Ve ispatlayamayacağımı düşündüğüm bir iftira... Adı üstünde iftira er yada geç ortaya çıkıyor:). Ortaya çıkmasaydı geçici velayet babaya verilecekti:).Allah onu bildigi gibi yapsın!
Ne kadar zor bir insanla karşı karşıyasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?