Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

İyi de devlet matematiğe bakar. Lafta iflas etse ne olur. İspatlaması lazım.

İyi de devlet matematiğe bakar. Lafta iflas etse ne olur. İspatlaması lazım.
Benim avukatım kuzenim. Yığınla kağıt verdiler akılları sıra mahkemeyi kandıracaklar. Evet kağıtlara göre iflas etmişler. Gözden kaçırdıkları nokta vergi:). Ödedikleri vergiyle mahkemeye sundukları çelişiyor. Biraz karışık tamda açıklayamıyorum:)

Ben eşimin memleketine gelin geldim. Benim çevrem haliyle o adamın çevresi. Yığınla yalancı şahit var. İkisinede iftira attığım söyleniyor. Hatta o kadın deil genç kız:). Çocuk bir gün ortaya çıkmayacak gibi..

Bu daha da kötü. O zaman sen bunu baktığın an görebiliyorsan devleti nasıl kandırırlar ki? O kadar kolay değil kağıt üstünde şirketi zararlı hatta iflas göstermek. Bunun maddi ve hukuki süreçleri vardır. Evrakta sahteciliğe kadar gider. Bu kısım bana biraz muallaklı geldi nedense. zaten şirket iflas görünüyorsa ödenen vergi vs de zaten ona paralel ayarlanmıştır. İflas göstermeyi beceren muhasebeci bu ince ayarları zaten yapar.

yerinde olsam uğraşır dururdum o adamdan hakkımı almak için
bide ortada küçücük masum bir bebek var
nasıl hesap verecekler bu insanlar yaa
Uğraştıkça ben yıpranıyorum. Son 1 aydır bıraktım. Bıraktığım zamandan bu yana daha kaliteli yaşıyorum

ıyıde canım sen bı sekılde belgeleyebılırsın onların aynı evde yasadıgını yanı 2 fotografa bakar bence belgelemek

büyüklerimiz boşuna dememiş " kadını yoklukta erkegi zenginlikte gör " diye...

Eski eşinizin durumu oldukça iyi anladıgım kadarıyla...bu zenginlik onun sapıtmasına etken olmuş kanımca...gerçi hoş yapcak olan yine her şekilde de yapıyor...ama paranın olması tabi başka...kendinde bir özgüven patlaması yaşıyordur...

Beddua edemem benim hakkım degil , ama size ettiklerini elbet çekecektir...

Onlar ticaret odasına yazı yazılacağını düşünemediler canım. Tam duruşma bitti. Hakim haa unutuyordum .... Şirketinin ticaret odası bilmemnesini de isteyelim dedi. Eski eşin avukatının yüz ifadesini görmeliydiniz:))). Onlar zaten iftira atıp peşine düşmüyorlar. Hepsi tek tek ortaya çıkıyor. Hakim evrakların pek üzerinde durmadı (tazminat için böyle yapıldığı belli çünkü). Vergi üzerinden konuşuruz dedi:).

Uğraştıkça ben yıpranıyorum. Son 1 aydır bıraktım. Bıraktığım zamandan bu yana daha kaliteli yaşıyorum
yıpranacağın kadar yıpranmışsın senderr bence mantıklı ol
bu dünya kötülerin dünyası değil
bu kadarına da kimsenin hakkı yok olamazda
gerekirse avukatını değiştir birşeyler yap tazminattır nafakadır ne geliyorsa elinden
ve en önemlisi kurduğun yaşamaya bile alıştığın hayatına devam et
herkes gün gelip pişman olacak ama u zaman da iş işten gececek işte..

Allah yardımcınız olsun.
Umarım iyi bir işe, iyi bir gelir sahip olur, kimseye minnet etmeden siz de hayatınıza bir yön çizersiniz.
Şu an yorulduğunuz için hiç bir şeye tâkatiniz yok anladığım kadarıyla ama, onlar sizi bu denli yıpratmışken, siz de maddi olarak alabileceğiniz ne varsa, peşini bırakmayın bence. Çevre onun çevresi olsa dahi, birlikte yaşadıklarını, size yaşattıklarını çok kolay ispatlayabilirsiniz. Kaldı ki, avukatınız da kuzeninizmiş. Size mahkemede işe yarayacak şeyleri söyleyip yol gösterse, bence rezil kepaze edersiniz onları. Maddi olarak azıcık sarssanız, belki sevgilisi ile bile arası açılır. Siz de oğlunuzla mutlu hayatınızdan onları izleyip keyif alırsınız. :)

ıyıde canım sen bı sekılde belgeleyebılırsın onların aynı evde yasadıgını yanı 2 fotografa bakar bence belgelemek
Yok canım çok çabaladım o iki fotoğrafı alabilmek için. Belli bir süresi var mahkemeye fotoğraf ya da delil sunmanın. Ek delil sunma sadece resmi raporlar, belgelerle oluyor. Yakalayamadım. Ama yukardaki görüyor:).

Baban mı seni düşman görüyor?
Hayır eski eş. Babamla zaten oldum olası aram hiç olmadı. Genç kızken babam demek sadece para demekti benim için. Başka türlü konuşma geçmezdi aramızda.

İşte demek istediğim bu, onlar yok mutsuz yok mutlu oldu diye diye devam edersem kendi hayatıma odaklanamam. İşin özü de o kadar paraya düşmüşlerki. Ne olmuş yani ilk boşanan sen misin amma da abarttın diyebiliyorlar bana. Kurdukları cümlenin altında eziliyorum.

nereye kadar en çok 3 sene engel olabilir
ben olsam(Allah hepimizi korusun) ispatlarım hem eşime hem o kadına tazminat davası açarım donlarına kadar alırım
Hah işte 3 yıl sonra otomatik boşanıyoruz. Gerçi o zamanda tazminat hakkım var. Ama ben bir an önce bitsin istiyorum.

kendini başka şeylere ver başka şeylerle ilgilen sana eski eşinden haber getirenlerede artık onun hakkında birsey duymak istemiyorum de az şey duyarsan az üzülürsün ayrıca toparlan artık il boşanan da sen değilsin son boşanan da olmayacaksın salma kendini hemen çocuğun için güçlü olmalısın unutma hayat devam ediyor

acaba dedektıf fılanmı tutsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…