Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

Bende Rabb'ime biraktim. Tek istegim icimin sogumasi..

aldatılmış sonraa devam etmişler sanırım..sevgili intihara kalkınca adam onu tercih edip boşanma davası açmış...
aldatılmış sonraa devam etmişler sanırım..sevgili intihara kalkınca adam onu tercih edip boşanma davası açmış...
Cok tesekkur ederim. Bizim iliskimiz bitmisti. Adam eve akli eserse geliyordu. Geldiginde de huzursuz ortam.

iftira davasi ac daha yeni okudum yalanci sahit olaylarini
bu nasi bir erkek !
Acildi davalar. Avukatim mahkeme onlardan somut ispat isteyecek dedi. Olmayinca yine sahit gosterecekler dedi. Ayni tas ayni hamam yani. Degisen bir sey olmayacak.

sizi yurt disinda saniyordum
sizi aldattigini baska bir kadinla yasadigini cocugunuza anne dedirtmeye calistigini
anlatsaniza hakime?
edepsiz ve vicdansiz o herifin mutlu olduguna bakmayin inanin biraz zaman gecince
bakin neler olacak
Mahkeme dilekcesinde hep yalan soyledigimi, esime iftira attigimi filan yazmislar. İnandirici olamiyorum ne yazikki. Ben bir an once bosanayim istiyorum.

canım öncelikle Allah sabır versin,
sana gelince demekki düzgün de bi insan değilmişki seni bırakıp evli çocuklu bi insana gitmiş.Büyük sözümden Allah a sığınırım ama bence senin yapman gereken kurtuldum diye sevin ve sıkı sıkı evladına sarıl.Rabbim elbet senin içinde bişeyler düşünmüştür,biraz zamana ihtiyacın var sadece.
kaynananı falan da zorlama cocuğu görsün diye boşu boşuna canın sıkılıyor bak..
Allah evladından güldürsün canım,
hayat kimbilir senin için ne güzel şeyler hazırladı bundan sonrasında,olumlu düşün gör bak her şey güzel olacak

Bizim kadınlarımız neden böyle, neden hep mazlum, hep bitmiş, hep aldatılmış, hep ağlayan, hep para konuşan???

Sizi aldatan, sizi istemeyen erkekler için neden hayatınızı zindan ediyorsunuz ki? Ya erkeklerden intikam almanın yolu mahkemede yüklü tazminat kazanmak değil, bunu neden anlamıyorsunuz. Para bu ödenir gider. Mutlu olun ya, hayatınızı yaşayın, sana muhtaçtım, sen gittin hayatım bitti, senin vereceğin nafaka olmadan yaşayamam mesajını vermek çok mu hoşunuza gidiyor. Az önce başka bir konuda da yazdım tekrar yazıyorum, ben artık güçlü Türk kadını görmek istiyorum. Beni istemeyen adamı ben hiç istemem arkadaş, hele ki parasını asla istemem. Gururum var benim, beni istemeyen aldatan adamın parasıyla mı ekmek yiyeceğim. Hiç kimse kusura bakmasın, bayanlar bırakın artık sırtınızı erkeklere dayamayı. Dimdik durun hayata karşı, çalışın, ekmeğinizi kazanın. Mutlu olarak verin cevabınızı karşı tarafa, "ohh nasıl çatır çatır tazminat aldım, ohh nasıl nafaka alıyorum" diye değil.
Sizi boşamak isteyen, gidip başkasıyla yaşayan adam için nasıl boşanmam der bir kadın ya, aklım almıyor. Cezaymış, süründürmekmiş. Geçin bunları, asıl cezayı kendinize veriyorsunuz. Kangren olmuş parmağı kesin atın, ve bakın hayatınıza.

Ve lütfen, hıncınızı çocuklarınızdan çıkartmayın. Her ne olursa olsun çocuğunuzun babasıdır, babası görmek istediği sürece görmek hakkıdır. Kendiniz intikam alacağım derken, ortada çocuklarınızı telef etmeyin. İleride yaşları büyüdüğünde onlarda gerçekleri görerek anlayacakladır. Lütfen ama lütfen çocuklarınızı zehirlemeyin. Babası görmek isterse görecektir, yok zaten ilgisiz ise, sizin yapacağınız tek şey güçlü bir şekilde ayakta durup evladınıza hem annelik hem babalık yapmak.

Benim değil başka arkadaşımın komşusu tüp bebek tedavi gördükten ve çocuk sahip olduktan sonra ki o vakit kızı 8 yaşındayken adam hanımını başka kadınla aldattı kadında boşandı

ve tekrar evlendi

adam ise o kadındanda ayrıldı

sürekli sevgili değiştiriyor mayası bozuk adamın

aldatan koca ,neden hemen evlendin diyede kadına fırça atıyormuş

yani adam hep aldatmış

kadın çocuk olduktan sonra af etmedi

yeni kocaylada 2 çocuğu istemiyor

ama sanki evlendiğine pişman çünkü kaynanası sürekli ilgi istiyormuş birde görümcede onunla uğraşıyormuş

bende arkadaşa dedim keşke evlenmeseydi şimdi bu sorunlarla uğraşmazdı

onu evlenme sebebi ise çevredeki erkekler dul olduğu için rahatsız etmişler

Damdan dusenin halini damdan dusen anlarmis:) bende oyle istiyorum, unutayim aklima gelmesin. Tam odaklaniyorum, cok mutluyum. Hopp sil bastan. Tekrar aglama nobetlerim filan oluyor.

Yanlis anlama ama konuyu gercekten okuyarak mi yazdin? Yada oyle gelisi guzel mi? Benim yazdiklarimin neresinden cikardin o adama sirtimi dayadigimi? Ben suan da nafaka yada kendi ailemin katkisi olmadan yasiyorum. Nasil, ne sartlarda yasadigimi biliyor musun? Yada beraber mi zorluklara gogus gerdik? Nasil bu kadar kolay ahkam kesebiliyorsun? Lutfen konuyu dikkatli oku. Ben psikolojik cokusumun ustesinden nasil gelmem gerektigi hakkinda yardim almak istiyorum.

eşimin biriyle olduğunu duyuyordum sürekli kavga ettik. 10 gün ayrı kaldık. eşim yalvardı bidaha olmayacak diye. geldi, 20-25 gün sonra kadın intihar etmiş. onu tercih etti. bana da boşanma davası açtı.

siz aldatıldığınızı ispat etseniz ne çocuğunu görebilir ne de böyle mutlu bir hayat sürebilir.. tazminat alın hakkınızı savunun..

Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk olmaz derler.yanlarına kalmaz.seni sınayan Rabbim elbet onlarada cezasını verir.anladığım kadarıyla eski eşinizin sevgiliside boşanma aşamasında odamı evliyken beraberdi eşinizle.kendisiyle bile olsa eşini aldatan bir adamla yada eşini aldatan bir kadınla nasıl güvenilip bir hayat kurulur benim aklım almıyor.içleri rahat birbirlerine güveneceklermi hiç sanmam onlar şimdi mutluluk oyunu oynuyorlar ikiside birbirlerinin nekadar karakteri bozuk olduğunun farkındalar en ufak bişeyde kendi hatalarıı kendileri yüzlerine vuracaklar.aslında tesellinizde mutluluğunuzda çoçuğunuz.en çok etkilenecek olanda o.sadece çocuğunuzu düşünün onun yanında olun.boşverin onları iyiki kurtulmuşsunuz.Allah yardımcınız olsun.

Yaşadıkların çok ağır şeyler; kendini güçsüz, mutsuz hissetmen çok normal aslında bu yaşadığın normal süreç
Kocan, sevgilisi,ailesi hepsi çok çirkin insanlar, yazdıklarını okurken içim acıdı, onların arasında ayakta kalabilmek bile çok büyük bir başarı, seni tebrik ederim bunun için. Aldatılmak, ayrılık yaşanan rezillikler insanı çokça hırpalıyor, bu durumdan bir anda kurtulman mümkün değil tabi bu biraz zaman ister
Yazdıklarını okurken ilk aklıma takılan senin avukatın oldu; bu adam bu kadar iğrençliği yaparken senin avukatın ne yapıyor ? Bütün aile fertleri boşanmış biri olarak çok fazlaca iğrenç boşanma davalarına tanık oldum. Ama sizinkinde yerine oturmayan bir şeyler var, avukatına dikkat et, kimsenin günahını almak istemem ama avukatlar bu işlerde baştan çıkan ilk halka, bunu iki kez yaşadık ailece
Seni bu durumda yalnız bırakan ailene diyecek söz bulamıyorum inan, kardeşim eşinden dayak yediği zaman annem yeni ameliyat olmuştu, karnında 60 dikişle üç kişi yatakta tutamadık kadını, ortalığı yıktı. Sen orada onların içinde debelenirken yanında olmayan insanları da affedilmeyecekler listesine koy lütfen

Sınavı beklemeden bir işe girmeye çalış bence, çalışmak sana iyi gelecektir, tabi şu an ki durumunu bilemiyorum, çocuğa kim bakar işteyken, sen nasıl yaşıyorsun, nasıl geçiniyorsun. Oturduğun evden çıkmadan huzuru bulman biraz zor, o iğrenç insanların içinde toparlanamazsın. İlahi adalete inanıyorum, tecelli de ediyor yaşadım bunları ama burada sana hakkını al diyen arkadaşları dikkate al. Tazminat, kadına açacağın tazminat, çocuğun ihtiyaçları vs. hiç birinin peşini bırakma. Adam sen evliyken başka bir hanede yaşıyor, bu başlı başına bir tazminat sebebi zaten. Bu süreçten sonra zamanla toparlanacaksın inan, kendine çok yüklenme, neden unutamıyorum, neden yapamıyorum gibi düşünme, bu bir zayıflık değil, o ortamda senin yerinde kim olsa harab olur. Allah'a ve evladına sarıl sadece, bu sürecin tamamlanmasını bekle, zaman geçtikçe daha güçleneceksin, bol bol dua et

Okumadan mı yazdınız?
Ayrıca zina suçtur.
Zina yapan adam da Kadında, cezasını ödeyecek. Tazminatsa, tazminat. yüksek nafakaysa, nafaka. Çocuğun masrafının da yarısını baba karşılamalı.
Ben olsam, kadına da ayrı tazminat davası açarım. Düğün altını vs için de, ayrıca dava açarım.
Yok öyle çeyrek ekmek "mala", on köfte....
Unutmadan siz de kadınsınız.
Günün birinde bu lanet piyango size de vurabilir....
Biraz empati yahu!!!!

detayları okumadan burada yorum yapmayın kadıncağız çocuğuna anne olarak tanıtılan bir metresle mücadele ediyor. babasıymış.. iskele babası..

Hiç üzülme arkadaşım yuva yıkanın yuvası olmaz derler çok ta doğru bir laf ben hiç yuva yıkıp mutlu olanı görmedim kimsenin ahı kimsede kalmaz canım. Sen bebeğine sahip çık kendine iyi bak sağlıkla kal hasta falan olma 2 paralık adam için üzülmeye değmez hayat canım

Gercekten okumamis. Kayinvalideye ben yalvariyorum cocugu gorsunler diye. Cocugu kullanmamin yanlisligini filan yazmis

arkadaşım valla tesadüfen başlığını okudum ve ne desem bilemedim..azcık lafla sözle canımızı sıkanlara duyduğumuz kızgınlığı bile düşününce şuanda intikam, kızgınlık, kırgınlık, kendine güvensizlik,umutsuzluk, ya evladımı kaybedersem gibi bir milyon düşüncenin aynı anda aklından geçtiğini tahmin edebiliyorum..Allah bu büyük imtihanı sonu güzel olacak şekilde atlatmanı nasip etsin. inşallah en kısa zamanda güzel bi iş sahibi olursun ve o evden ayrılırsın.. öteki türlü bu ruh halin geçmez.. sana yeni bi yaşam lazım.. çocuğuna da istediği kadar anne dedirtsin, o çocuk annesi kim bilir, o konuda gönlün ferah olsun..

Ben kucuk bir sehirde yasiyorum. Cocugumun babasi taninmis bir adam. Bir kac gun calisiyorum sonra kapiyi gosteriyorlar. Bu yuzden devlet isi olmasi icin cabaliyorum.

iyi bile sabrediyosunuz..
Allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…