Bende Rabb'ime biraktim. Tek istegim icimin sogumasi..mutsuzluklarını görene kadar için soğumaz elbet. ama zamanla daha az umursamaya başlarsın. bana şu an öyle oluyor. intikamımı attım içime zamanı gelince Allah karşıma çıkaracak elbet. biri ağlarken biri gülemez. şu anki mutlulukları da geçici emin ol. başta herkes mutludur çok aksi bir durum yoksa. ama zamanla kavgaları başlayacak. sen sabret Allah'a havale et..
aldatılmış sonraa devam etmişler sanırım..sevgili intihara kalkınca adam onu tercih edip boşanma davası açmış...
Cok tesekkur ederim. Bizim iliskimiz bitmisti. Adam eve akli eserse geliyordu. Geldiginde de huzursuz ortam.aldatılmış sonraa devam etmişler sanırım..sevgili intihara kalkınca adam onu tercih edip boşanma davası açmış...
Acildi davalar. Avukatim mahkeme onlardan somut ispat isteyecek dedi. Olmayinca yine sahit gosterecekler dedi. Ayni tas ayni hamam yani. Degisen bir sey olmayacak.iftira davasi ac daha yeni okudum yalanci sahit olaylarini
bu nasi bir erkek !
Mahkeme dilekcesinde hep yalan soyledigimi, esime iftira attigimi filan yazmislar. İnandirici olamiyorum ne yazikki. Ben bir an once bosanayim istiyorum.sizi yurt disinda saniyordum
sizi aldattigini baska bir kadinla yasadigini cocugunuza anne dedirtmeye calistigini
anlatsaniza hakime?
edepsiz ve vicdansiz o herifin mutlu olduguna bakmayin inanin biraz zaman gecince
bakin neler olacak
canım öncelikle Allah sabır versin,Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
Damdan dusenin halini damdan dusen anlarmis:) bende oyle istiyorum, unutayim aklima gelmesin. Tam odaklaniyorum, cok mutluyum. Hopp sil bastan. Tekrar aglama nobetlerim filan oluyor.benim başıma geldi
benim oğlum tüp bebek
3.tüp bebek denemesinde hamile kaldım
eski eşim beni doğumdan sonra terk etti,
başka bir kadın için
defalarca yazdım ama hakketten böyle düşünüyorum . ukala gibi algılayanda olmuş ama ben güzel bir kadnım her zamanda böyle oldum , eski eşimide brad pitt gibi hayal etmeyin kadında ondan hallice güzel ama bence asla benimle kıyaslanacak biri değildi. benden 9 yaş büyük idi kadın.
1.5 sene kadr sürdü ilişkileri. bende senin gibi çok sıkıntılar yaşadım gördüm duydum dinledim. uykusuz yemeksiz günler geçirdim, hem psikolog hem psikaytri tedavileri gördüm. tek farkımız benim cocugumu görmüyorlar . sanırım seninkiler gibi yapsalardı onların analarından emdiği sütü burunlarından getirirdim.eski eşim 1.5 sene sonra o kadından özür dilemem için aradı beni (öncesindede bir iki kere aradı baan hakaret etmek için) daha sonra yaptığı herşeyden pişman olduğunu özür dilediğini söyledi ama ne iin söyledi bilmiyorum üzerinde durmadım çünkü o zaman şimdiki eşimle sevgili olalı henüz 1 ay olmuştu. ben o şansı yeni birlikte oldugum adama verdim , eskisiyşe ilgli drup düşünmedim aradan yıllar geçti o günkü konuşma belkide beni zarflamak içindi kim bilir.
ben üzülmüyorum yaşadıklarıma geçti bitti ben başka bir hayata başladım , uğraşlarım yapmak istediklerim var.
aklıma bile gelmiyor bunları yaşamış olmam.
ayrıldıktan 2.5 sene sonra evlendim şuanda evleneli tam 2 sene 1 ay olmak üzere
Yanlis anlama ama konuyu gercekten okuyarak mi yazdin? Yada oyle gelisi guzel mi? Benim yazdiklarimin neresinden cikardin o adama sirtimi dayadigimi? Ben suan da nafaka yada kendi ailemin katkisi olmadan yasiyorum. Nasil, ne sartlarda yasadigimi biliyor musun? Yada beraber mi zorluklara gogus gerdik? Nasil bu kadar kolay ahkam kesebiliyorsun? Lutfen konuyu dikkatli oku. Ben psikolojik cokusumun ustesinden nasil gelmem gerektigi hakkinda yardim almak istiyorum.Bizim kadınlarımız neden böyle, neden hep mazlum, hep bitmiş, hep aldatılmış, hep ağlayan, hep para konuşan???
Sizi aldatan, sizi istemeyen erkekler için neden hayatınızı zindan ediyorsunuz ki? Ya erkeklerden intikam almanın yolu mahkemede yüklü tazminat kazanmak değil, bunu neden anlamıyorsunuz. Para bu ödenir gider. Mutlu olun ya, hayatınızı yaşayın, sana muhtaçtım, sen gittin hayatım bitti, senin vereceğin nafaka olmadan yaşayamam mesajını vermek çok mu hoşunuza gidiyor. Az önce başka bir konuda da yazdım tekrar yazıyorum, ben artık güçlü Türk kadını görmek istiyorum. Beni istemeyen adamı ben hiç istemem arkadaş, hele ki parasını asla istemem. Gururum var benim, beni istemeyen aldatan adamın parasıyla mı ekmek yiyeceğim. Hiç kimse kusura bakmasın, bayanlar bırakın artık sırtınızı erkeklere dayamayı. Dimdik durun hayata karşı, çalışın, ekmeğinizi kazanın. Mutlu olarak verin cevabınızı karşı tarafa, "ohh nasıl çatır çatır tazminat aldım, ohh nasıl nafaka alıyorum" diye değil.
Sizi boşamak isteyen, gidip başkasıyla yaşayan adam için nasıl boşanmam der bir kadın ya, aklım almıyor. Cezaymış, süründürmekmiş. Geçin bunları, asıl cezayı kendinize veriyorsunuz. Kangren olmuş parmağı kesin atın, ve bakın hayatınıza.
Ve lütfen, hıncınızı çocuklarınızdan çıkartmayın. Her ne olursa olsun çocuğunuzun babasıdır, babası görmek istediği sürece görmek hakkıdır. Kendiniz intikam alacağım derken, ortada çocuklarınızı telef etmeyin. İleride yaşları büyüdüğünde onlarda gerçekleri görerek anlayacakladır. Lütfen ama lütfen çocuklarınızı zehirlemeyin. Babası görmek isterse görecektir, yok zaten ilgisiz ise, sizin yapacağınız tek şey güçlü bir şekilde ayakta durup evladınıza hem annelik hem babalık yapmak.
eşimin biriyle olduğunu duyuyordum sürekli kavga ettik. 10 gün ayrı kaldık. eşim yalvardı bidaha olmayacak diye. geldi, 20-25 gün sonra kadın intihar etmiş. onu tercih etti. bana da boşanma davası açtı.
Altlı üstlü mü oturuyorsunuz  avukatım velayetin değiştirilmesi davası açabilirler diyor. mecburum. zaten her hafta sonu görüş. birde altlı üstlü oturuyoruz. arabalarını görüyor. baba diye ağlamaya başlıyor.
Okumadan mı yazdınız?Bizim kadınlarımız neden böyle, neden hep mazlum, hep bitmiş, hep aldatılmış, hep ağlayan, hep para konuşan???
Sizi aldatan, sizi istemeyen erkekler için neden hayatınızı zindan ediyorsunuz ki? Ya erkeklerden intikam almanın yolu mahkemede yüklü tazminat kazanmak değil, bunu neden anlamıyorsunuz. Para bu ödenir gider. Mutlu olun ya, hayatınızı yaşayın, sana muhtaçtım, sen gittin hayatım bitti, senin vereceğin nafaka olmadan yaşayamam mesajını vermek çok mu hoşunuza gidiyor. Az önce başka bir konuda da yazdım tekrar yazıyorum, ben artık güçlü Türk kadını görmek istiyorum. Beni istemeyen adamı ben hiç istemem arkadaş, hele ki parasını asla istemem. Gururum var benim, beni istemeyen aldatan adamın parasıyla mı ekmek yiyeceğim. Hiç kimse kusura bakmasın, bayanlar bırakın artık sırtınızı erkeklere dayamayı. Dimdik durun hayata karşı, çalışın, ekmeğinizi kazanın. Mutlu olarak verin cevabınızı karşı tarafa, "ohh nasıl çatır çatır tazminat aldım, ohh nasıl nafaka alıyorum" diye değil.
Sizi boşamak isteyen, gidip başkasıyla yaşayan adam için nasıl boşanmam der bir kadın ya, aklım almıyor. Cezaymış, süründürmekmiş. Geçin bunları, asıl cezayı kendinize veriyorsunuz. Kangren olmuş parmağı kesin atın, ve bakın hayatınıza.
Ve lütfen, hıncınızı çocuklarınızdan çıkartmayın. Her ne olursa olsun çocuğunuzun babasıdır, babası görmek istediği sürece görmek hakkıdır. Kendiniz intikam alacağım derken, ortada çocuklarınızı telef etmeyin. İleride yaşları büyüdüğünde onlarda gerçekleri görerek anlayacakladır. Lütfen ama lütfen çocuklarınızı zehirlemeyin. Babası görmek isterse görecektir, yok zaten ilgisiz ise, sizin yapacağınız tek şey güçlü bir şekilde ayakta durup evladınıza hem annelik hem babalık yapmak.
Bizim kadınlarımız neden böyle, neden hep mazlum, hep bitmiş, hep aldatılmış, hep ağlayan, hep para konuşan???
Gercekten okumamis. Kayinvalideye ben yalvariyorum cocugu gorsunler diye. Cocugu kullanmamin yanlisligini filan yazmisOkumadan mı yazdınız?
Ayrıca zina suçtur.
Zina yapan adam da Kadında, cezasını ödeyecek. Tazminatsa, tazminat. yüksek nafakaysa, nafaka. Çocuğun masrafının da yarısını baba karşılamalı.
Ben olsam, kadına da ayrı tazminat davası açarım. Düğün altını vs için de, ayrıca dava açarım.
Yok öyle çeyrek ekmek "mala", on köfte....
Unutmadan siz de kadınsınız.
Günün birinde bu lanet piyango size de vurabilir....
Biraz empati yahu!!!!
Ben kucuk bir sehirde yasiyorum. Cocugumun babasi taninmis bir adam. Bir kac gun calisiyorum sonra kapiyi gosteriyorlar. Bu yuzden devlet isi olmasi icin cabaliyorum.Yaşadıkların çok ağır şeyler; kendini güçsüz, mutsuz hissetmen çok normal aslında bu yaşadığın normal süreç
Kocan, sevgilisi,ailesi hepsi çok çirkin insanlar, yazdıklarını okurken içim acıdı, onların arasında ayakta kalabilmek bile çok büyük bir başarı, seni tebrik ederim bunun için. Aldatılmak, ayrılık yaşanan rezillikler insanı çokça hırpalıyor, bu durumdan bir anda kurtulman mümkün değil tabi bu biraz zaman ister
Yazdıklarını okurken ilk aklıma takılan senin avukatın oldu; bu adam bu kadar iğrençliği yaparken senin avukatın ne yapıyor ? Bütün aile fertleri boşanmış biri olarak çok fazlaca iğrenç boşanma davalarına tanık oldum. Ama sizinkinde yerine oturmayan bir şeyler var, avukatına dikkat et, kimsenin günahını almak istemem ama avukatlar bu işlerde baştan çıkan ilk halka, bunu iki kez yaşadık ailece
Seni bu durumda yalnız bırakan ailene diyecek söz bulamıyorum inan, kardeşim eşinden dayak yediği zaman annem yeni ameliyat olmuştu, karnında 60 dikişle üç kişi yatakta tutamadık kadını, ortalığı yıktı. Sen orada onların içinde debelenirken yanında olmayan insanları da affedilmeyecekler listesine koy lütfen
Sınavı beklemeden bir işe girmeye çalış bence, çalışmak sana iyi gelecektir, tabi şu an ki durumunu bilemiyorum, çocuğa kim bakar işteyken, sen nasıl yaşıyorsun, nasıl geçiniyorsun. Oturduğun evden çıkmadan huzuru bulman biraz zor, o iğrenç insanların içinde toparlanamazsın. İlahi adalete inanıyorum, tecelli de ediyor yaşadım bunları ama burada sana hakkını al diyen arkadaşları dikkate al. Tazminat, kadına açacağın tazminat, çocuğun ihtiyaçları vs. hiç birinin peşini bırakma. Adam sen evliyken başka bir hanede yaşıyor, bu başlı başına bir tazminat sebebi zaten. Bu süreçten sonra zamanla toparlanacaksın inan, kendine çok yüklenme, neden unutamıyorum, neden yapamıyorum gibi düşünme, bu bir zayıflık değil, o ortamda senin yerinde kim olsa harab olur. Allah'a ve evladına sarıl sadece, bu sürecin tamamlanmasını bekle, zaman geçtikçe daha güçleneceksin, bol bol dua et
Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?