Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

Ben kucuk bir sehirde yasiyorum. Cocugumun babasi taninmis bir adam. Bir kac gun calisiyorum sonra kapiyi gosteriyorlar. Bu yuzden devlet isi olmasi icin cabaliyorum.

Ne aci bir durum ya, resmen ekmeginle oynuyor adam.
Allah senin yardimcin olsun canim,tum istediklerin gercek olsun, cocugunla birlikte cok mutlu bir sekilde yasa insallah bundan sonra..

aynı apartmandasın yani? bu delilik remen,şimdi hak verdim neden bu kadar üzüldüğüne.

ailen nerede?

Gercekten okumamis. Kayinvalideye ben yalvariyorum cocugu gorsunler diye. Cocugu kullanmamin yanlisligini filan yazmis
Avukatının varmış, açabileceğiniz tüm tazminat ve nafaka davalarını açın. Orası başka. Sizin öncelikle hayallerini yıktmışlar, onurunu incitmişler. Bu bir intikam değil devletin verdiği hak. Kullanın lütfen. Ama öncelikle maddi durumunuza el veriyorsa, altlı üstlü oturmaktan kurtulun. Kpss ye çalışıyorum demişsiniz, birde onları görme eziyetine girmeyin.
Ha unutmadan, eski eşiniz sizi yıpratmak için sallayıp duracak, öfkeli ve aşağılayıcı tehditkar olacak zaten.
Kulaklarınızı tıkamalısınız.
Şöyle düşünün bunu yapıyorsa, o sizden daha çok korkuyor.

Tasinacak maddi gucum yok maalesef sinava kadar para biriktirip sinavdan sonra tasinmayi planliyorum

Ozaman resim cekin, delil toplayin, biseyler yapin, burnunuzun Ucundamislar, kayit falan yapin, daha resmen evliyken iki tarafta birlikte yasiyorlar, bunlari sunun mahkemeye.... Ayyy tüglerim diken diken oldu, kafayi yerdim vallah... Sizin aileniz yokmu size destek olamazlarmi bu sürecte?

Gelinen noktada esit kusurluyuz. Bunlar cok konusuldu mahkemelerde. Artik biraktim ben

Adamın boyu devrilsin sizde güçlü olmaya bakın herkesin başına zaman za man bzı felaketler geliyor ama buna rağmen güçlü olmak şart eğer ağlama krizleriniz çoğalıyorsa mutlaka doktora gidin
bugünlere elbet geçecek

peki boşandığınızda yine aynı apartmanda mı yaşayacaksınız? vallahi aklım almıyor bunu,sizin ruh sağlığınz ve çocuğunuz için o apartmandan taşınmanız lazım.

Senin Allah'ın ilahi adaletine siginmaktan baska caren kalmamış arkadaşım. Sana resmen zulmediyorlar.Dayanamaman cok normal kendinden süper bir güç bekleme.Ben olsam çocuğu gostermem.

ya siz boşanmadınız mı
çocugun velayeti sizde ama boşanmadınız mı
kafam karıştı

peki boşandığınızda yine aynı apartmanda mı yaşayacaksınız? vallahi aklım almıyor bunu,sizin ruh sağlığınz ve çocuğunuz için o apartmandan taşınmanız lazım.
Tabiki ayni apartmanda yasamayacagim. Ama suan burdan cikabilmek icin maddi durumum uygun deil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…