Ben galiba manyağım

Okumaya başlayınca genç, öğrenci vs sandım. Baktım eğitimli, çalışan, kültürlü bir kadınım diyorsun
Olmadı ama hiç bu. Neyin kafasındasınız güzelim. Yazıktır sana ya. Sevgilinmi ezik, senmi eziksin bilemedim. Kızma ancak aciz biri kendisine şiddet uygulanmasına, aşağılamalarına izin verir
Hemen kendine gel ve bu takıntından kurtul.

Genç güzel zengin eğitimli .. ne işin var diye sorarlar adama .

Sana zarar verdiğini bile bile gidin devam edin sonra gelin kocam beni dövdü vurdu kırdı boşanmıyor düş adamın yakasından ne güzel seni istemiyor işte ne diye yapıştın adama

Ya canım kadınlar bazılarınız öyle yorumlar yapmış ki iyi ki sizin gibi güçlü aklı başında kadınlar var. Sağlıklı düşünemeyen kadınları hem güzelce bir sarsmak hem de destek olmak için hep böyle kalın.

Benim yorumum arkadaşınızın hakareti şiddetinden daha mı can acıttı
Kabulleniş kötü bir şeydir
Hayır sizin yorumunuz canımı acıtmadı , ama kırıcı bir yorumdu. Ki acıtsaydı da zaten neden erkek arkadaşımla olan problemimle bunu kıyaslama yapayım ben onu anlamadım. Sadece üslubunuzu çok yanlış buldum . Benim burayı kullanma amacım diğer kadınlara yorumlarımla destek olmak ve ihtiyacım olduğunda da yorumlarla destek görmek. Ve çoğu insan da bunun için burada . Buraya bir derdini sıkıntısını anlatan insana eşek falan deyip hakaret etmek çok kötü bişey bence. Ben her zaman kızkardeşliği savunurum biz kadınlar birbirimize destek olmalıyız bence.

Siddet olayindan sonra sende bir seyler kopmus zaten.
Ama,
adama kendini kabul ettiremedigin icin hirs yapmissin.
Kendini ifade edemedigini dusunuyorsun heralde seni gercekten taniyabilse cok sever diye umudun da olabilir.
Bu umudun prsinden gidiyor olabilirsin.
Kendini ona kanitlamak istiyor olabilirsin.
Ama bunlar gereksiz görünüyor adam havaya girmis burnu kaf dagina varmis sayende
Zaman kaybi zamani bosa harcama gibi gözüküyor bu iliski.
Hem insan yerine konulmama degersizlik hissi sürekli tepende.
Senin zarar adamin fayda sagladigi bir iliski durumu.

(Bir olasılık daha var Mazoşist olabilirsin)

Manyak değilsin. Bu tarz davranışlar flört döneminde çok cazip geliyor sahipleniyor sevdiğinden koruduğundan öyle davranıyo gbi düşünüyo insan ama EVLENİNCE öyle düşünmüyor insan hemen kurtul o adamdan.
her dediğimizi yapan bi saç telimize kıyamayan adamlar skıcı gelir bize ama evlenincede Keşke öyle olsa deriZ. Bu böyle. Hayatın kuralı. Seveni s... erler. S...eni severler.

Bu konuda size destek olamam çünkü bahaneler uretiyorsunuz
Siz ilerde pişmanlık duyacağınız bir yolda yürürken emsal teşkil ediyorsunuz eğitimli güzel genç ve paralı biri olarak hergün kadına şiddete hayır diyorsak ve sizin gibiler bu konuda tolerans gösteriyorsa kusura bakmayın buna uygun yorum biraz sizi kendinize getirebilecek türden olmalıydı

Merhaba,

Henüz 27 yaşındasınız ve kendinize bunu yapıyor olmanızın eminim ki geçmişle bir bağlantısı var.
Geçmişteki aile yaşantınız, daha önceki ilişkileriniz sosyal hayatınız vs. hepsi bunun sebebini oluşturuyor.
Obsesif kompulsif bozukluğu (takıntı hastalığı) yaşadığınızı düşünüyorum yazdıklarınızdan.
Ve bence en kısa zamanda bir uzman desteği almalısınız. Bu ayıp birşey değil günümüzde birçok kişi farklı sebeplerden dolayı destek alma ihtiyacı duyuyor. Üstelik siz eğitimli biri olarak bunu yapmanz gerektiğinin farkındasınızdır.
Türkiye’de kadına şiddetin ve kadın cinayetlerinin boyutlarının nerelere ulaştığını hepimiz görüyoruz, illa bunu yaşamayı beklemeyin lütfen bir an önce kendiniz için doğru olanı yapın ve bir uzmandan yardım alın..

Diğer arkadaşlar da yazmışlar.Bence bunun üzerine gitmelisiniz.Sağlıklı değil bu ruh haliniz çünkü.

Burada yorum yazan tüm arkadaşlara şunu söylemek istiyorum; İnsanların yaşadıkları olaylara ne kadar sert ve acımasızca yorumlar yapıldığını gördüm bir çok konu başlığında. Birincisi öncelikle empati yapmanızı öneririm. İkincisi ise buradaki konu sahibinin durumunu düşünecek olursak, kendisi de zaten durumdan memnun olmadığını ama buna engel olamadığını belirtmiş. Bunun üzerine kaba ve saygısızca ya da hakarete varan yorumlar yazmak yerine yapıcı olmayı deneseniz keşke? Bu kişi bunları isteyerek yapmıyorsa belli ki psikolojik bir sorun var ortada, anlamak bu kadar zor değil..
Şimdi siz gidip bir kanser hastasına “neden iyileşmiyorsun!” Diye kızdığınızı düşünün.. Hiçbir farkı yok yani.. Bu da bir çeşit problem ya da rahatsızlık..
Bu şekilde görüp ona göre yaklaşırsanız iletişim daha sağlıklı olacaktır.

Kendi ağzınla söylüyorsun, adam seni kullanıyor ..her türlü harcamayı ben yapıyorum diyorsun ..seni hem istemiyor hem maddi sebeplerden vazgeçemiyor ..

Basliktaki galiba fazla olmus. Bildigin manyaksiniz. Bu adamin igrencligini cekecegine. Ayril depresyona gir daha iyi valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…