Ben galiba manyağım

Annen seni elin hanzosu kafanı duvarlara vurup yerlerde tekme atsın diye mi büyüttü. Sadece zaman kaybı biri. Ilerde niye hemen bitirmedim diye çok pişman olacaksın. Bütün iletişimini telefon, sosyal medya vs hepsini bir an önce kesmen lazim

Sen ailenle olan iliskinden bi bahset hele. Annen baban nasil insanlardi. Annen sana yeterince bakabiliyo muydu

Hak ettiğin buymuş demek ki. Böyle bir adamla bunları yaşamak yani. Seçim sana ait, kimse bir şeye zorlamıyor ya da çaresiz değilsin.

Stalin'in tavugu psikolojisindesiniz bence.
Dunyayi dar etse dibinden ayrilmayan.
Buyuk ihtimal ozguveninizi kirdi,kendinizi baskasinin yaninda iyi ve degerli hissetmeyeceginizi dusunuyorsunuz.
Bidahaki dovusunde caninizdan olsaniz?
Allahin kinkongu icin deger mi kendinizi heba etmeye?

İşte okumakla adam olunamayan bir örnek. Gelirmiş okulmuş bunlar el meziyet. Marifet kendini geliştirebilmek

Neyin hirsini yapiyosun onu anlamadim ben
Adam senle evlenmem diyo hirs yapip da evlenmek mi istiyorsun nedir
Emin ol harika bi evlilik olur..

Eğitimli demek işi bilmek okulu en iyi dereceyle bitirmek demek mi? Kendinizi geliştirememişsiniz değersiz görüyorsunuz kendinizi yazık. Siz eğitimli değilsiniz kör cahilsiniz ciddiyim. Ilkokul mezunu olun ama gururunuz olsun daha insan gibi insan olun.

Konu sahibine esek diyecek kadar yuklenmek cok abarti olmus.
Konu sahibi, anladigim kadariyla kurban psikolojisine girmissin kendini kanitlama ve sevdirme, aslinda oyle biri olmadigini gostermeye calisiyorsun gizliden gizliye.
Bu seni kotu biri yada esek yapmaz, sadece psikologa gidip bunun nedenini ogrenirsen duzeltmene yardimci olurlar.

Psikologagidin takinti yapmisoolabilirsiniz. Cok sagliksiz neden kendiniZe bu eziyeti yapiyorsunuz

Yeni birini bul, daha kolay olur.

bana asla kendinden çok kazanan bir kadınla evlenmeyeceğini kendini ezik hissedeceğini söylemişti bir ara.

Bu adam tam bir öküz

Şu 2 cümleyi yazabilen biri nasıl hala daha o insanla ilişki yürütebilir anlayamam. Sanırım mazoşistlik ile stockholm sendromu arasında bir yerdesin.

Evli misin? Çocuğun mu var? Neyin bağlanması bu?
Bir de şiddet görmüşsün. Allah'tan belanı istiyorsan devam et. Bir gün 3. sayfada haber olma da..

Farklı geldiyse herkes size iyi davranınca, bir insana kendini değersiz hissettiren bazen saplantı oluşturuyor. Çevremde genelde bu gibi durumlardan antidepresanın kötü yani etkileriyle kurtuldular.. Malum kimisi hormonları alt üst ediyor ve duygusuzlaştırıyor, bir yardım alın siz de bu durumdan rahatsızsanız çıkış yolu bulabilirsiniz ama hiçbişey yapmayıp sadece Ben neden böyleyim demekle bir çözüm bulamazsınız..

Belki de psikolojik yardım almalısınız

Sizi anlıyorum ancak bu sorunun cevabını buradan alamazsınız. Nedeni derinlerde gizlidir. Ama tavsiyem ona sinirli olduğunda kendine mektup yaz. Kendini ondan uzaklaştır. Yapabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…