Ben galiba manyağım

Katılıyorum.İnsanlar derdini anlatıyor çözüm sunmak fikir vermek yerine alay eden , aşağılayan yorumlar... Yani bu tür yorumların amacını da anlamıyorum konu sahibini silkeleyip kendine getirmek falan olsa gerek.

Kanser hastasiyla bu konuyu karşılaştırmak çok acımasızca ve üç bir örnek kanser hastası morfin aldığı halde acı çekerken konu sahibi 1 yıl çeker unutur hatta daha da mutlu olur. Bu kacinci konu o böyle bu böyle devamlı bahanesi var bu sekildemi kurtulacak şaka gibi bir de kanser hastası ile verdiğiniz örnek baştan ofsayt resmen ya

Enteresan(!) Oldukça bilinçli bir manyaksın. Bütün tıp dünyası bir araya gelse sendeki bu durumu çözemez.

Hadi empati yapalım
Şiddet uygulamanın kişilik problemi vardır
Şiddete eğilimlidir
Çocukluğunda nasıl problemler yaşamıştır kim bilir
Bumudur
Benim yorumum şiddetin aslında kabul edilemez olduğudur

Hanımefendi sizinkisi "stockholm sendromu"
Mazlum olup da zulüm edene sonsuz tahammül. Burda mazlum siz oluyorsunuz.
Karsinizdaki insandan öldürmeyen bir zulüm, manevi anlamda hapsetme, aşağılama, duygusal olarak dibe çekme, insan onuruna yakışmayan (dayak) gibi durumları kabullenme, vs her turlu zulum yasasaniz da asla vazgeçmeden tapma derecesinde saplantili psikolojik bir vak'a sınız.
Celladina aşık olma durumu.
Tedavi olun hayat çok kısa.

Ben konu sahibinin daha önce açtığı konuları takip etmedim çokta önemi yok, siz anlatmak istediğim şeyi anlamamışsınız ki böyle bir yorumda bulunmuşsunuz.. Ofsayt olan benim yazdığım değil şurada yapılan her türlü alaycı yorumdur hanımefendi.
Bunun bir psikolojik rahatsızlık olduğunu anlatmaya çalışırken başka bir hastalıktan örnek verdim.
Diğer her hastalık gibi bu da bir hastalık diyorum. Ama sizin gibi düşünen kişiler ne yazık ki anlayamadığı için halen “bu şekilde mi kurtulacak” şeklinde cevaplar verebiliyor.
Bu şekilde kurtulmayacak, ancak psikolojik destek alırsa ve kendi isterse kurtulacak..

Bazi durumlarda ozellikle her seyin ayan beyan ortada olup hala kararsizlik yasayan kisiler icin mecazi anlamda "kafasina vura vura" gercekligin anlatilmasi gerekiyor.

Kisi icinde bulundugu durumu yasadigi sūrecte kavrayamayabilir ki farkli fikirler almak icin cevresine danişir.
Kimisi sert kimisi yumusak elestiri yapar.
Saygi çerçevesinde sarsmak kendine getirmek icin bazen sert elestiri zorunluluktur.

Uzun süreli bir iliskim vardı ve son 1 senesinde karsımdaki insan o kadar degismisti ki anlatamam.İlgisiz,soğuk,benimle vakit gecirmek istemeyen biriydi.En sonunda da zaten baska bir kıza yazdı ve ayrıldık.İlk badlarda ölüyorum acımdan sanıyordum.Cünkü o kadar uzun zamandır birlikteydik ki her seyde gözüm onu arıyordu.Evin duvarları üstüme üstüme geliyodu nefes alamıyodum sanki,aglama krizleri ic huzursuzluk da cabası.Bu is en en agır haliyle 1 hafta sürdü.Bu dönemin sonunda arkadaslarım ailem sayesinde sen sakrak olamasam da hic degilse normal uasayabiliyordum.Derken 1 ay gecti.Hala aklıma geliyordu gözlerim doluyordu.Dinledigim sarkılarda veya onu anımsatan her seyde en kötü haliyle hatırlıyodum.Deli gibi sigara icmeye baslamıstım.Hoop 2 ay gecmis oldu.Kendime mantıklı acıklamalar yapıp benim icin dogru insanın o olmadıgına,zaman kaybı olduguna ve cok daha iyilerini hakedip kazanabilicek kadar da donanımlı bi kız olduguma dair kendime motivasyon konusmaları yaptım.Her seyi yasadım.Suan bana geri döndü ugruna haftalarca agladıgım insan.Ama inanın o kadar istemiyorum ki.Bundan önce olsaydı eger onca saygısızlıgına ragmen bile olsa döndügüne göbek atardım.Suan özgüvenim gayet yüksek ve kendime karsı icim rahat.Senin de benden hicbir farkın uok.Kimse ask acısından ölmedi ölmeyecek de.Kendin icin bir seyler yap ve o cocugu bırak.Basta canın cok yansa da sonu senin icin en mutlu son olacak

Devam et aynı şekilde adam bulmuş senin gibi kadını bırakır mı. Onun gözünde sen yolunacak kaz modundasın.

Hadi empati yapalım
Şiddet uygulamanın kişilik problemi vardır
Şiddete eğilimlidir
Çocukluğunda nasıl problemler yaşamıştır kim bilir
Bumudur
Benim yorumum şiddetin aslında kabul edilemez olduğudur

Benim empatiden kastım buradaki bayanı anlamaktı, ona şiddet uygulayanı değil. Sanırım siz yanlış anladınız. Şiddet elbetteki kabul edilebilir birşey değil.
Bunun kendine yapılmasına izin veren de sağlıklı ruh haline sahip değil onu anlatmaya çalıştım. Sağlıklı düşünemeyen birine istediğiniz kadar hakaret edin ya da ser eleştirilerde bulunun neyi düzeltebiliriz?
Buradaki sorunu zaten bizim yazdığımız yorumlar düzeltmeyecek ama genel olarak davranış ve yaklaşımı yanlış buluyorum ben.

Kanser hastasıyla örnek yanlış çünkü kanserin bir çözümü yok arkadaşım vereceğin örnek sunungbi olsa anlarım astımı olan biri sigara içiyor hayatı kişinin elinde ya sigarayı bırakacak yada ölecek konu sahibinin incecizgisi burada

Algida seçicilik varya boşuna burada tartısna çıkmasın gerekyok ne kdr empati yaparsak yapalım bu kadının bir an önce bu herif bıraknası lazım yazıktır bu kadına da ya

Allahın sana bir kereye mahsus verdiği hayatı başkasının altında ezilmek için harcama

Evlendiğinde ağzından,burnundan kan fışkırdığında koparsın ondan merak etme !

Benim amacım bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek :) o yüzden detaylarda boğulmadım. Genel anlamda düşündüklerimi anlatmaya çalıştım ki zaten anlaşıldığını görüyorum yazdıklarınızdan. Teşekkürler

Hoşuna gidiyor demek ki böyle erkekler.. vursun dövsün sert olsun.. bence devam et... çok güzel tamamlıyorsunuz birbirinizi... özsaygısı olmayan bi kadın ve itaat bekleyen maço erkek.. özenilesi ilişki...

Konu sahibi de burada ortalık kızıştırmak için mi yazıyor anlamadım atmış ortaya gitmiş falan herkes kendi kendine yazıyor birşeyler

Konu sahibi de burada ortalık kızıştırmak için mi yazıyor anlamadım atmış ortaya gitmiş falan herkes kendi kendine yazıyor birşeyler
Gece gece fikir alisverisi oluyor.
Bize faydasi oluyor
Beyin calisiyor guzel bir sey.

Ne halin varsa gör ne denir ki sana başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…