• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben geldim.

Hehe peki rahat olmaya çalışcam,benim kadar değilsin tabi ama sen de rahat olmaya çalış :)

Sen benden 1 2 level önde gidiyosun :D Ama cidden yazdıklarını bi oku okurken bunalırsın karşı tarafı düşün bide o bu davranıslara maruz kalıyor :44: dün oturdum düşündüm cidden hem kendm için hem sevdiğim için biraz değişmeliyim dedim

Sen benden 1 2 level önde gidiyosun :D Ama cidden yazdıklarını bi oku okurken bunalırsın karşı tarafı düşün bide o bu davranıslara maruz kalıyor :44: dün oturdum düşündüm cidden hem kendm için hem sevdiğim için biraz değişmeliyim dedim

Şimdi arkadasımla konusuyoruz,Allah ....e sabır versin dedi :)
Ben cok dirençli oldugum için değişmeliyim gibi bi düşüncem de olamıyor...:(
Bakalım o ilçeye gittiğinde nolacak

Şimdi arkadasımla konusuyoruz,Allah ....e sabır versin dedi :)
Ben cok dirençli oldugum için değişmeliyim gibi bi düşüncem de olamıyor...:(
Bakalım o ilçeye gittiğinde nolacak

Amin :)) bunları ona yansıtıyorsan hala seninle birlikteyse demek ki seviyor ama böyle devam edersn uzaklştırırsın kendnden. Tamam gitsin seninle ilgilenmezse olay cıkar yanındayım o zaman :)))

Evet haklısınız ruhum duymaz..
Üzerine düşmekten ziyade konuşmak istemiyorum sıkıntı burda..:(

Konuş canıım niye konuşmuyorsun ki?Aksine gittiği yerde ona huzur ver ki onun da burnundan gelmesin ona da yazık.Ablasıyla arkadaşlarıyla tabi ki görüşücek sen de sıkıntı yapma boş ver

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuş canıım niye konuşmuyorsun ki?Aksine gittiği yerde ona huzur ver ki onun da burnundan gelmesin ona da yazık.Ablasıyla arkadaşlarıyla tabi ki görüşücek sen de sıkıntı yapma boş ver

Şu anda teyzesindeler mesela kuzenleriyle oturup konusuyorlar falan hatta kafeye gidiyolar normal olarak,ben de evde keyif yapıyorum arayınca ben evdeyim deyince geriliyorum oyuzden de aramak istemiyorum hem de su an için içim rahat o da rahat rahat takılsın diye aramıyorun o arıyor..

Şu anda teyzesindeler mesela kuzenleriyle oturup konusuyorlar falan hatta kafeye gidiyolar normal olarak,ben de evde keyif yapıyorum arayınca ben evdeyim deyince geriliyorum oyuzden de aramak istemiyorum hem de su an için içim rahat o da rahat rahat takılsın diye aramıyorun o arıyor..

En iyisini yapıyorsun aferin.Nasılsa o seni arıyor bırak onun aklı sende kalsın bu neden aramıyor beni diye :)

En iyisini yapıyorsun aferin.Nasılsa o seni arıyor bırak onun aklı sende kalsın bu neden aramıyor beni diye :)

Şimdi aradı yine :) sürekli napıyosun naptın falan filan diye sordu konustuk soğuk da konusmadım şakalaşıyoduk,valla okadar mutluyumki keyfimi bozamazsın dedim heheh:)
Rahatsız ediyorum böyle cevap yazarak ama kusura bakmayın :)

Şimdi aradı yine :) sürekli napıyosun naptın falan filan diye sordu konustuk soğuk da konusmadım şakalaşıyoduk,valla okadar mutluyumki keyfimi bozamazsın dedim heheh:)
Rahatsız ediyorum böyle cevap yazarak ama kusura bakmayın :)

Oh iyi yapmışsın 😊 kusura bakmam canım sadece kafanda büyütmemen gereken bir şey olduğunu bil ki rahat et diye yazıyorum zaten

Kızlar tekrradan merhabalar,öncelikle sevgilim o ilçeye gitmedi burda işe girdi çünkü:)
Fakat şöyle bi durum oldu, 1 ay falan önce bi kız google dan sevgilimi eklemişti ben de üstünde durmadım sonucta herkes ekleyebilir böyle diye ama kız 5 kere falan istek yollamış bi konusma sitesine davet etmiş falan filan kız sevgilimin memleketinde üniversite okumus biz de ilkokul yada anaokulu arkadası falan mı acaba diue düşündük sevgilim tanımıyodu çünkü neyse gecende mesajlarınj okurken kızdan mesaj geldiğini gördüm merhaba nasılsın falan yazmıs sevgilime bu kim falan dedim tanımıyorum dersaneden bi kızmış arkadası var bi tane ondan almış numarasını drdi o gün çok mutluydum üstünde durmadık fakat 2 gün önce o kıza mesaj attıgını öğrendim yani kimsiniz ben sizi tanımıyorum fakan diye mesaj atmıs kız da kendini tanıtmıs tanısmak istiyorum falan filan demiş sevgilim cebap atmamıs kız üst üste mesajlar atmış en sonunda da benim kız arkadasım var demiş ben bunu duyunca beni aldattın diye kendimi yırttım...
Hata mı ettim doğru mu yaptım?
Konusmuyorum su an, o konusmadıgı sürece..

Back
X