- 26 Mayıs 2018
- 8.211
- 38.802
- 548
- 51
Kayınvalidem genel itibari ile değişik bir insan tamam bende dört dörtlük değilim ama nişanda sonra inanılmaz değişen bir kadın ve bunu herkes biliyor huyunu karakteriniHalbuki siz görücü usulü evlenmiştiniz, kayınvalideniz beğenmişti sizi. Şimdi de böyle yapıyor Allah Allah çok ilginç. Anlattıklarınızdan yola çıkarak konuşuyoruz, sizin yalancınızız.
Ayrılmamak istiyor zaten ama onu içine alan kim? Oğlu ayrı eve çıktı ayrı boy çekti diye tepkili o da oğluna. Konu sahibi kim? Oğlunun karısı. Soğuklar bana diyor da soğukluğun sebebi bu. Bunu ya anlamıyor ya da anlamak istemiyor.
Aynısını yazacaktım siz zaten yazmışsınız.Bu yasak bir bana mı :/
Anlatmadığınız birşeyler var. Bu kadın bayıla bayıla sizi seçip hopp yüzük takılınca soğumaz. Hayatın olağan akışına aykırı.Kayınvalidem genel itibari ile değişik bir insan tamam bende dört dörtlük değilim ama nişanda sonra inanılmaz değişen bir kadın ve bunu herkes biliyor huyunu karakterini
Gerçekten tamda böyle oldu biz bile şaşırdık hatta eşim benimle ilgilenmeye Başlayınca 180 derece döndü.. Ailem bile şaşırdıAnlatmadığınız birşeyler var. Bu kadın bayıla bayıla sizi seçip hopp yüzük takılınca soğumaz. Hayatın olağan akışına aykırı.
Olmuş birşeyler ve bunu tabi ki anlatmayacaksınız.Gerçekten tamda böyle oldu biz bile şaşırdık hatta eşim benimle ilgilenmeye Başlayınca 180 derece döndü.. Ailem bile şaşırdı
kaynanan cagardıysa gıtmemek olurmu sankı kusmus gıbı..Değiliz zaten oraya gittiğimde yok hiç yasak var aynen bunu bahane etsin
al kocanı bı kutuda tatlı alın gıdın olmaz gıtmemek..17 yıllık evlılıgım oldu benımde
Gidicem mecbur hemen döneriz zatenal kocanı bı kutuda tatlı alın gıdın olmaz gıtmemek..17 yıllık evlılıgım oldu benımde
Gidicem mecbur hemen döneriz zat
sıkıntı varmıs gıbı davranmayın normal davranın her soylenenı kafanıza takmayın..gelınce onlardan bahsetmeyın..esınızle aranız sogurGidicem mecbur hemen döneriz zaten
Baya hayat tecrübeniz var belli..haklısınız hemde çoksıkıntı varmıs gıbı davranmayın normal davranın her soylenenı kafanıza takmayın..gelınce onlardan bahsetmeyın..esınızle aranız sogur
Aslında çok şey var hiç bir zaman beni gelin yerine koymadı.. Herkes seviyor çevremde o istemiyor ve hissediyorum ama bu n eşimin hatrına gidicemNeden bu kadar önyargılısınız? Niye rol yapıyor diyorsunuz anlamadım yani aranızda ne yaşandı sorun ne yoksa sizin kuruntunuz mu? Aynı apartmanda oturduğu geliniyle kızıyla hergün yemek yiyor olmaları sizi neden rahatsız ediyor? Sizi de çağırmış tabii ki ama siz o kadar mesafeli arayıp sormuyor soğuksunuz eşinizi aramış sadece iftar daveti bu tek eşinizi yollamak olmaz ortada elle tutulur bir sorun da yok
Çok bunaldım gerçekten. Ya keşke bu covid dikkat edenlere bulasmasaydi. O zaman ne halleri varsa görsünler derdim. Cidden o kadar rahatlar ki, iftar daveti, şu bu.. bıktım ya hay sizin davetinize diye sayasim var artık. Dikkat etmedikçe süreç uzuyor, süreç uzadıkça bir sürü insan mağdur oluyor. Yasak var mı yok mu belli değil ki. Misafircilik oyanayanlar, ara sokakta dolaşanlar.. Olan benim/sizin gibi dikkat edenlere oluyor sadece.Aynısını yazacaktım siz zaten yazmışsınız.
Bir seneden fazladır anladım ki yasaklar sadece duyarlı olanlara var.
Polis aileleri, anaları babaları , çoluğu çocuğu tamamen dışarda, birbirlerine asla bir şey demiyorlar.
Polis komşum var, başka ilde çalışıyor ama haftasonları tenha oluyor diye burda aile boyu gezmeye çıkıyorlar.
Babasıyla 20 yıldır görüşmeyen arkadaşım sırf babası polis diye Ankarada fink atıyor.
Uyduruk yerel gazetelerde , radyolarda çalışanlar basın kartları olduğu için yine aile boyu gece gündüz dışarda. Bu serbest dolaşım hakkı sadece çalışanlara değil mi aileler nasıl dahil oluyor bu işe?
Ben de pazar günü yumurta bitmiş markete gitsem nasıl olur diye kara kara düşünüyorum.
Bizim apartmanda da sağlıkçı aile yasaklar dahil misafirliğe gitmekte, misafir ağırlamakta.Aynısını yazacaktım siz zaten yazmışsınız.
Bir seneden fazladır anladım ki yasaklar sadece duyarlı olanlara var.
Polis aileleri, anaları babaları , çoluğu çocuğu tamamen dışarda, birbirlerine asla bir şey demiyorlar.
Polis komşum var, başka ilde çalışıyor ama haftasonları tenha oluyor diye burda aile boyu gezmeye çıkıyorlar.
Babasıyla 20 yıldır görüşmeyen arkadaşım sırf babası polis diye Ankarada fink atıyor.
Uyduruk yerel gazetelerde , radyolarda çalışanlar basın kartları olduğu için yine aile boyu gece gündüz dışarda. Bu serbest dolaşım hakkı sadece çalışanlara değil mi aileler nasıl dahil oluyor bu işe?
Ben de pazar günü yumurta bitmiş markete gitsem nasıl olur diye kara kara düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?