Ben haklı mıyım haksız mıyım arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz

Eşiniz arada kalmaktan yorulup sizi başbaşa bırakınca başlayacak asıl film gibi geld bazı kültürlerde böyle bazılarında farklı değişir onu biliyoum.Nihayetinde anadır atadir alttan al bizde böyle durumu olabilir Bilemem değişir yöreye göre.Bence öyle ben sevmem böyle konuşma fakan denmesi çok uygun gelmedi bana .Yani daha çok sorun çıkartır .Bence eşinizi bırakın arada ben öyle yapardım.Sonucta aileyi bilmeden onlarda nasıl bakmadan evlenmiş olamazsınız heralde.Esiniz koyacak sınırı siz kötü olmayın derim .Her aileye sınır koymak kolay değil bide öyle.

Evet eşim anlatmaya çalışıyor anne baba gıcık tipler baba desen ayrı anne fena sinir oldum

Benim kayınvalidem ilk sıralarda çok çağırıyordu. Eltim ilk kez işe yaradı Ona dert yandım gitmiş hemen yetiştirmiş. Tabi o zaman çok yeniydim tecrübesizdim. Şükürler olsun artık çok çağırmıyor. Duyunca bozulmuş. Yüzüme de söyledi yeni evliydim evime alışmak istiyordum dedim. İyi de oldu. Şimdi de çağırmaz çok. Birinci ağızdan da söyleyebilirsiniz.

Valla çok sabırlısın sana dualar etsinler başka bi şey diyemiyorum umarım bir mucize olur ve sorun yaşamazsınız bi bunlarla kalır ama mümkün değil bu

Doğulular böyle sınırını baştan çiz eşinin de senin yanında olması lazım tabi yoksa lafının bi önemi olmaz
Genelleme yapmasaydınız keşke.Bitlisliyim.Yengem 30 yıllık evli abimle .Annem bir gün bile habersiz kapısını çalmamıştır yengemin ama her yardım istediğinde yanında olmuştur.Sadece yengem değil ailenin bütün gelinleri için geçerli.Bitliste de gelinler çok kıymetlidir baş tacıdır asla bu tarz muameleler yapılmaz.Çevre illerde akrabalarımız var onlarda da bu şekilde.Görgüsüzlüğün doğusu batısı olmaz.Konu sahibinin eşinin ailesi cahil ve görgüsüz sadece.Doğulu olmalarıyla hiçbir alakası yok.

yani bu adamla evlenirken ailesinin böyle olacağını bilmemeniz imkansız.

Sen
Doğulular böyle sınırını baştan çiz eşinin de senin yanında olması lazım tabi yoksa lafının bi önemi olmaz
kaç doguluyla evlilik yaptın da bu kadar kesin çıkarımlar yapabiliyorsun sayın bölgesel - kültürel istatistik uzmanı? Bunun dogusu batısı yok. Gelini kaynanası hiç yok. Hayatta başka uğraşı olmayan insanlar birbirine galip gelip üstünlük sağlama savaşına girer.

Büyük bekar görümceme diyim o biraz ağzı gevşek

Valla çok sabırlısın sana dualar etsinler başka bi şey diyemiyorum umarım bir mucize olur ve sorun yaşamazsınız bi bunlarla kalır ama mümkün değil bu
Altlı üstlü ev almak istiyorum diyorlar ben oturmak istemiyorum esımle konuşacağım öyle olursa ya onlar ya ben diyeceğim seviyorum ama bunlara katlanmak zorunda değilim sağolsun annesi beni bu noktaya getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…