Ben haklı mıyım haksız mıyım arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz

Evet eşim anlatmaya çalışıyor anne baba gıcık tipler baba desen ayrı anne fena sinir oldum
Bak kuzum bütün gönderilerin sonunda noktalama işareti kullanır gibi "sinir oldum" yazıyorsun. Ya otur o sinir olduklarınla adam akıllı konuş her şeyi netleştir ya da sinir olmaya devam edeceksin. Kaynananın yürüyüşü konuşması bakışı bile sana batıyormuş, o zaman eş seçmeden önce kayınvalide secseydin. İki taraf için de yanlış seçim olmuş..

Evet annesi tuhaf biri kınada kuaför kapalı eşimi zorla kuaföre soktu kuaför kızdı anlamamış gibi yapıyor orda gıcık oldum sonra sırayla oldum acaba ben mi abarttım diye sürekli düşündüm sizlere danışmak istedim

yani bu adamla evlenirken ailesinin böyle olacağını bilmemeniz imkansız.
Uzaktaydık ailesi ile çok görüşmedim küçük görümcem ile daha yakındım o onlar gibi değil anlayışlı birisi kendi de disiplinli birisi o bile annesine kızıyor

Ben Kürt o bu diye değil zaten başkasına yazmışsınız ben sadece ben mi abarttım diye düşünüp yazdım

Konuşuyoruz ama tınlamıyoruz gibi hareketleri var

Cahil bir kadın belli.Allah yardımcın olsun.Eşin sana destek olduğu sürece sorun yaşamazsın.Ama illaki sorun yaşayacaksın bu aileyle çünkü normal değiller.

Konuşuyoruz ama tınlamıyoruz gibi hareketleri var
Bazı arkadaşlar söylemiş zaten, çocuk konusunu ertelemekte fayda var sanki. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ablan olarak şunu söyleyeyim sakın kendini doldurma ve kimsenin doldurmasına izin verme kuzum.

Cahil bir kadın belli.Allah yardımcın olsun.Eşin sana destek olduğu sürece sorun yaşamazsın.Ama illaki sorun yaşayacaksın bu aileyle çünkü normal değiller.
Evet küçük görümcem akıllı birisi eşim birde

Altlı üstlü ev almak istiyorum diyorlar ben oturmak istemiyorum esımle konuşacağım öyle olursa ya onlar ya ben diyeceğim seviyorum ama bunlara katlanmak zorunda değilim sağolsun annesi beni bu noktaya getirdi
Asla tamam deme buna ama ya onlar ya ben de deme direkt. Öncelikle bunu istemediğini sebepleriyle beraber net şekilde anlat bu benim sınırlarımı ihlal etmek olur de ama ısrar olursa tabii ya onlar ya ben demek zorunda kalırsın

Bazı arkadaşlar söylemiş zaten, çocuk konusunu ertelemekte fayda var sanki. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ablan olarak şunu söyleyeyim sakın kendini doldurma ve kimsenin doldurmasına izin verme kuzum.
Yok kuzenim bile kendini ezdirme sakın kaynanan fena salak ayağına yatan biri dediğinde kıza kızdım ben konuyu kapat diye zaman geçtikçe benim derdim eşimle yalnız bırakmıyorlar annesi çok darlıyor bizi akşam biz gitmiyoruz diyoru gelmiyoruz diye akşam zil çalıyor onlar anne baba bunaldım çok biraz ara verseler birde her geldiklerinde baskıcı konuşma en son ağır bişey derim diye korkuyorum çıldırdım resmen

Eşim ile beraber anlatmaya çalışıyoruz kadın tınlamıyor

Söylüyorum iyilik yapmak istiyoruz demişler eşime ben oralı olmuyorum ama en son bu olur gibi bunaldım çok

Şu devirde İzmir de yaşayıp Türkçe öğrenmeyen insandan bir hayır gelmez.
Bu insan zır cahildir malesef.
Yani doğuda yaşasa sokağa çıkmasa anlarım.
Hayır birde İzmir romanlardan ibaret bir şehirmiş gibi cahil cühela konuşmalar falan.
Çocuğunuz olsa bu insanlara dede babaanne diyecek iyi düşünün derim korunun bence.
Böyle saygısız had sınır bilmeyen insanlardan nefret ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…