- 20 Ocak 2015
- 9.468
- 13.650
- 448
- 40
Yazık kiz belki yarin bende seni sevgiliiiimmm derBoyu posu devrilsin diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık kiz belki yarin bende seni sevgiliiiimmm derBoyu posu devrilsin diyorum
Hemen amin demeyin yahu, durumun keyfini çıkarıyor bence :)
Tersi bir durum olsa hemen yazardı :) pişman olmayın bence, iyi ki söylediniz.
Yazık kiz belki yarin bende seni sevgiliiiimmm der
Sabah ola hayrola diyelim o vakit :)öyle biri değil. eğer karşılıklı olsaydı sanki yazmazdı şimdi ama sabah yazarsı ve farklı olurdu gibime geliyo.
yıllardır farkındayım dedi. madem farkındasın niye öyle davrandın. yanda davranmadın? anlamıyorum. bu kadar zor muydu beni uzak tutmak. ben mi yapıştım ensene?
cidden anlamıyorum. kırgınım ve salaklığıma yanıyorum.
zaten bi gelişme olursa veya konuşma paylaşırım burda
Sende ben yazmadim kuzenim/ kardeşim yazdi de:))yok demez. kardeşim gibi görüyorum der. gerizekalı.
hiçbir zaman bir kadının bir erkeğe ilk adımı atmasını, açılmasını desteklemedim.
çünkü bir adam bir kadından hoşlanıp onu istiyorsa, ne olursa olsun ne kadar çekingen pısırık olursa olsun bir şekilde açılıp duygularını söylüyor.
Açılmıyorsa başka bir sıkıntı var.İstisnalar kaideyi bozmaz.
Çok öküzce bir yanıt vermiş, muhtemelen ilginiz onun da hoşuna gidiyordu.yıllarca böyle sorumluksuz, hesapsız takılmak ona yeterli geliyordu.
siz açılınca işler karıştı, adını koyma zamanı geldi.kıvranıyor gibi..
umarım bu işten en az hasarla kurtulursunuz.
Ben de çünkü Türk erkeğine yaramıyor bu. Açılmasan kezbana bak ilk adımı benden bekliyor der açılsan da ihihihi ama ben biliyordum ki diyip yüz vermez mallar. Nefretimi kustuğuma göre gidebilirim.hiçbir zaman bir kadının bir erkeğe ilk adımı atmasını, açılmasını desteklemedim
Ben de çünkü Türk erkeğine yaramıyor bu. Açılmasan kezbana bak ilk adımı benden bekliyor der açılsan da ihihihi ama ben biliyordum ki diyip yüz vermez mallar. Nefretimi kustuğuma göre gidebilirim.
Püfff.. Cevaba bak ya, çok ama çok dengesiz, ıssız adama bağlamasa bari. Ben burdan sinir oldum, kendinizi öyle bir çekin ki o kalkan kaba eti yeri görsün bi. Cidden bazı erkeklerde zerre akıl yok.
dayanamadım açtım mesajı. diyo ki utanacak bişey yok. kendine kızma.
ben aslında bayadır farkındayım ama neyse konuşuruz bunu daha.
Allah rahatlık versin.
diyo...
zaten şu saatten sonra içimden gelmiyo
Bence reddetmeyecek sizi. Öyle hissettim. Umutlandırmak gibi olmasın da.
Yaptığınıza üzülmeyin ama, gayet medeni, kendini bilen, ne istediğinin farkında olab bir kadın olarak adım attınız. Pişman olmayın. Bunu değerlendiremeyen, adam akıllı davranamayanların derdi gerisi.
çok çok teşekkür ederim. bu iki mesaj biraz olsun iyi geldi. uyuyamıyorum ama evet ben yanlış bişey yapmadım. o kadar içime dert olmuş ki o kadar ağladım gereksiz yere.
Artık o düşünsün.. Bendiz kaldığında görürüm onu.