• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
Hemen amin demeyin yahu, durumun keyfini çıkarıyor bence :)
Tersi bir durum olsa hemen yazardı :) pişman olmayın bence, iyi ki söylediniz.

öyle biri değil. eğer karşılıklı olsaydı sanki yazmazdı şimdi ama sabah yazarsı ve farklı olurdu gibime geliyo.

yıllardır farkındayım dedi. madem farkındasın niye öyle davrandın. yanda davranmadın? anlamıyorum. bu kadar zor muydu beni uzak tutmak. ben mi yapıştım ensene?

cidden anlamıyorum. kırgınım ve salaklığıma yanıyorum.

zaten bi gelişme olursa veya konuşma paylaşırım burda

öyle biri değil. eğer karşılıklı olsaydı sanki yazmazdı şimdi ama sabah yazarsı ve farklı olurdu gibime geliyo.

yıllardır farkındayım dedi. madem farkındasın niye öyle davrandın. yanda davranmadın? anlamıyorum. bu kadar zor muydu beni uzak tutmak. ben mi yapıştım ensene?

cidden anlamıyorum. kırgınım ve salaklığıma yanıyorum.

zaten bi gelişme olursa veya konuşma paylaşırım burda
Sabah ola hayrola diyelim o vakit :)

• Beğen
Reactions: KV_
hiçbir zaman bir kadının bir erkeğe ilk adımı atmasını, açılmasını desteklemedim.
çünkü bir adam bir kadından hoşlanıp onu istiyorsa, ne olursa olsun ne kadar çekingen pısırık olursa olsun bir şekilde açılıp duygularını söylüyor.
Açılmıyorsa başka bir sıkıntı var.İstisnalar kaideyi bozmaz.
Çok öküzce bir yanıt vermiş, muhtemelen ilginiz onun da hoşuna gidiyordu.yıllarca böyle sorumluksuz, hesapsız takılmak ona yeterli geliyordu.
siz açılınca işler karıştı, adını koyma zamanı geldi.kıvranıyor gibi..
umarım bu işten en az hasarla kurtulursunuz.

hiçbir zaman bir kadının bir erkeğe ilk adımı atmasını, açılmasını desteklemedim.
çünkü bir adam bir kadından hoşlanıp onu istiyorsa, ne olursa olsun ne kadar çekingen pısırık olursa olsun bir şekilde açılıp duygularını söylüyor.
Açılmıyorsa başka bir sıkıntı var.İstisnalar kaideyi bozmaz.
Çok öküzce bir yanıt vermiş, muhtemelen ilginiz onun da hoşuna gidiyordu.yıllarca böyle sorumluksuz, hesapsız takılmak ona yeterli geliyordu.
siz açılınca işler karıştı, adını koyma zamanı geldi.kıvranıyor gibi..
umarım bu işten en az hasarla kurtulursunuz.

çok teşekkür ederim ..

Yarin ne diyecek acaba acayip heyecan yaptim simdi :D

• Beğen
hiçbir zaman bir kadının bir erkeğe ilk adımı atmasını, açılmasını desteklemedim
Ben de çünkü Türk erkeğine yaramıyor bu. Açılmasan kezbana bak ilk adımı benden bekliyor der açılsan da ihihihi ama ben biliyordum ki diyip yüz vermez mallar. Nefretimi kustuğuma göre gidebilirim.

Püfff.. Cevaba bak ya, çok ama çok dengesiz, ıssız adama bağlamasa bari. Ben burdan sinir oldum, kendinizi öyle bir çekin ki o kalkan kaba eti yeri görsün bi. Cidden bazı erkeklerde zerre akıl yok.

• Beğen
Püfff.. Cevaba bak ya, çok ama çok dengesiz, ıssız adama bağlamasa bari. Ben burdan sinir oldum, kendinizi öyle bir çekin ki o kalkan kaba eti yeri görsün bi. Cidden bazı erkeklerde zerre akıl yok.

zaten şu saatten sonra içimden gelmiyo

dayanamadım açtım mesajı. diyo ki utanacak bişey yok. kendine kızma.
ben aslında bayadır farkındayım ama neyse konuşuruz bunu daha.
Allah rahatlık versin.

diyo...

Bence reddetmeyecek sizi. Öyle hissettim. Umutlandırmak gibi olmasın da.

zaten şu saatten sonra içimden gelmiyo

Yaptığınıza üzülmeyin ama, gayet medeni, kendini bilen, ne istediğinin farkında olab bir kadın olarak adım attınız. Pişman olmayın. Bunu değerlendiremeyen, adam akıllı davranamayanların derdi gerisi.

• Beğen
Bence reddetmeyecek sizi. Öyle hissettim. Umutlandırmak gibi olmasın da.

Yaptığınıza üzülmeyin ama, gayet medeni, kendini bilen, ne istediğinin farkında olab bir kadın olarak adım attınız. Pişman olmayın. Bunu değerlendiremeyen, adam akıllı davranamayanların derdi gerisi.

çok çok teşekkür ederim. bu iki mesaj biraz olsun iyi geldi. uyuyamıyorum ama evet ben yanlış bişey yapmadım. o kadar içime dert olmuş ki o kadar ağladım gereksiz yere.

Artık o düşünsün.. Bendiz kaldığında görürüm onu.

çok çok teşekkür ederim. bu iki mesaj biraz olsun iyi geldi. uyuyamıyorum ama evet ben yanlış bişey yapmadım. o kadar içime dert olmuş ki o kadar ağladım gereksiz yere.

Artık o düşünsün.. Bendiz kaldığında görürüm onu.

Reddedecek olan adam mesajla reddederdi. Yani yüz yüze konuşup o üzüntülü halinizi görmektense "Üzgünüm KV ama ben seni arkadaşım olarak görüyorum" gibi yüz yüze gelmeden bir mesaj atmak daha kolay olurdu onun için. Ben reddetmeyeceğini düşünüyorum, biraz zoru oynayacak gibi duruyor ama. İlginiz hoşuna gitmiş baya.

Yıllardır farkındayım ne demek egoya bak haspam. Kendini geri çekme zamanı bebişim. Burnu sürtsün telefonlarına bakma.

• Beğen
Bence o bütün gece düşünecek ve olumlu olacak öyle hissettim. İnşallah çokk mutlu olursun.

• Beğen
Adamı hemen gömmeyin ya belki şaşkınlıktan ne yazacağını bilmedi :D Görüşsünler bakalım ne diyecek.

• Beğen
Ne kazma bi cvp vermiş ya.
İlgisi olan adam hayır yarın görüşüp konuşalım ben tek geleyim falan derdi.
O yazmadan sakın yazma. Kendini tamamen geri çek. Belli ki ego kasıyor.

Back
X