• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
KV_ KV_ bişey yazmadı mı?

kardeşim gibi görüyorum. ondan hep rahat rahat sarıldım, öptüm diyecek herhalde.

Son durum nedir canım :)

Buraya yazdığım kadar. fazlası yok.

pazar günü doğum günüydü. tereddüt ettim yazsam mı diye. sonra içimden gelmediğini farkettim. Kırgınım galiba.

O kadar saçma ki; 2 gün önce ablam (fikir danıştığım değil de burdaki ablam) diyo ki çok terbiyeli çocuk. aranızda bişey olamaz mı fln.
gülümsedim sadece. ablm devam etti. ne dememi istiyosun fln dedi.
eyvah dedim diğer ablam anlatmış mı fln diye düşündüm. sordum ona. anlatmamış.
yani hala daha yakıştırmalar yapılıyo.

hoş efendi çocuk ama öküz.

Hey allahim ya nasil sinir oldum simdi merak edip konunu arattim iyiki acildin bence en azindan kafan rahat olur. Kendi düşünsün bundan sonra 4 gün olmuş bi daha hiç mesajlasmadiniz mi?

Hayır hiç mesajlaşmadık. doğum gününde yazsam mı diye düşünmüştüm ama yazmadım.
İçimden gelmediğini farkettim.
bi ara yüz yüze konuşuruz demişti. Tamam biliyorum yoğun çalışıyo fln ama insan bilir demi benim içinde kolay değildi ona hissettiklerimi söylemek.
Kırgınım. Şu saatten sonra ne olur bilmiyorum ama sanki içinde bişeyler soğudu

Buraya yazdığım kadar. fazlası yok.

pazar günü doğum günüydü. tereddüt ettim yazsam mı diye. sonra içimden gelmediğini farkettim. Kırgınım galiba.

O kadar saçma ki; 2 gün önce ablam (fikir danıştığım değil de burdaki ablam) diyo ki çok terbiyeli çocuk. aranızda bişey olamaz mı fln.
gülümsedim sadece. ablm devam etti. ne dememi istiyosun fln dedi.
eyvah dedim diğer ablam anlatmış mı fln diye düşündüm. sordum ona. anlatmamış.
yani hala daha yakıştırmalar yapılıyo.

hoş efendi çocuk ama öküz.
sen sana düşeni yaptın.
bekle bakalım. bu sessizliğin altından ne çıkacak?

sen sana düşeni yaptın.
bekle bakalım. bu sessizliğin altından ne çıkacak?

Şu an şey kafasındayım 'ben ona çok değer verdm ve ona hep kendini değerli hissettirdin (insan olarak bile). Şu saatten sonra yokluğumu farketsin de neyi kaybettiğini anlasın.
Eğer gerdönüş yaparsa da sürünsün.
öyle bişey olur mu bilmiyorum ama sürünsün.

Şu an şey kafasındayım 'ben ona çok değer verdm ve ona hep kendini değerli hissettirdin (insan olarak bile). Şu saatten sonra yokluğumu farketsin de neyi kaybettiğini anlasın.
Eğer gerdönüş yaparsa da sürünsün.
öyle bişey olur mu bilmiyorum ama sürünsün.
ya da o kendisini iyice geri çekiyor ki onsuz olur musun, görmek istiyor.

• Beğen
Reactions: KV_

olabilir mi? ben erkeklerin kafasını anlamıyorum artık :)
açık açık konuşsak olmuyor. bişeyleri belli etmeye çalışırız yine olmuyor.

Erkekler basit düşünür ben böyle bir şey düşündüğünü zannetmiyorum. Her ne kadar konu sahibesi için yorumum acımasız gelecek olsa da gerçeği demek isterim: Bence sizi sevmiyor bu çocuk arkadaş olarak görüyor

sebep erkek arkadaşın.
düz adam olsa şimdiye kadar meseleyi açığa kavuştururdu. ama o susmayı tercih ettiğine göre hain planlar peşinde :)

• Beğen
Erkekler basit düşünür ben böyle bir şey düşündüğünü zannetmiyorum. Her ne kadar konu sahibesi için yorumum acımasız gelecek olsa da gerçeği demek isterim: Bence sizi sevmiyor bu çocuk arkadaş olarak görüyor

bende böyle düşünüyorum. Normal bi insan bi konuşur ger dönüş yapar ne bileyim bi mesaj yazar demi. O kadar takmıyo galiba. gerçi takmıyo değildir onu tanıyorum.

sebep erkek arkadaşın.
düz adam olsa şimdiye kadar meseleyi açığa kavuştururdu. ama o susmayı tercih ettiğine göre hain planlar peşinde :)

sanmıyorum aslında.

Ben yinede böyle kendimi geri çekmiş şekilde devam edicem hayatıma :)

basit düşünse en azından bir açıklama yapması gerekmez miydi?
dünya ahiret bacımsın veya bundan sonra arkadaş kalamayız gibi.

susması düşündürüyor.

basit düşünse en azından bir açıklama yapması gerekmez miydi?
dünya ahiret bacımsın veya bundan sonra arkadaş kalamayız gibi.

susması düşündürüyor.
Ama sevse de hemen açıklardı neyden korkup çekiniyor? Bir de bence işte arkadaşımsın dese hiç görüşmeme ihtimallerinden dolayı çekiniyordur. Bir arkadaş kaybetme ihtimali var çünkü. Erkekler biraz daha atılgan ayrıca bu konularda açılmada filan öyle utangaçlık yok çok seviyor kıyamıyor filan hikaye biraz bu da benim görüşüm bilemiyorum tabii er kişinin ne düşündüğünü :)

Ama sevse de hemen açıklardı neyden korkup çekiniyor? Bir de bence işte arkadaşımsın dese hiç görüşmeme ihtimallerinden dolayı çekiniyordur. Bir arkadaş kaybetme ihtimali var çünkü. Erkekler biraz daha atılgan ayrıca bu konularda açılmada filan öyle utangaçlık yok çok seviyor kıyamıyor filan hikaye biraz bu da benim görüşüm bilemiyorum tabii er kişinin ne düşündüğünü :)

vallahi ben de bilemiyorum :)

bayadır farkındayım demedi. yıllardır farkındayım dedi. yok artık. salak. gerizekalı. ne sanıyo kendini. madem öyle neden uzak durmuyosun gerizekalı.

var ya eminim 3-5 hafta sonra anca geri dönüş yapar konuşmak için onda da sadece arkadaş veya kardeş olarak gördüğünü söyler.

böylece ben erkeklerden daha da nefret ederim.

Canım benim, önceden okumuş olsaydım açılma derdim. Çünkü bir arkadaşın da yazdığı gibi erkeklerin en pısırığı bile bir şekilde açılıyor, diyalog kurmaya çalışıyor. Ben birşey yazmamasının sebebinin senden hoşlanması ve taktik uygulaması olarak görmüyorum, zaten açılmışsın daha ne taktiği? Ben senin yerinde olsam ya () heryerden engeller benim sana karşı duygularım var ben de senden sinyal aldığımı ama açılamadığını sanmıştım, keza sende benim duygularımı anladığın halde uzak durmak yerine samimi olmayı seçtin sen de hatalın. duygularım aşılmayacak şeyler değil, ancak aramızda absürt bir durum oluştu bu nedenle bir daha görüşmek istemiyorum derdim veya () tamamen engellemek yerine araya mesafe koyar olabilir ben senin de bana karşı duyguların var sanmıştım keza duygularımı anladığın halde samimi davranmaya devam etmişsin ama aşarım bunu ben öyle kör kütük aşık değilim hoşlandım sadece hatta için rahat edecekse şimdiden soğudum derim. Bol şans, takma yaş daha 24 kimler kimler çıkacak daha :)

Canım benim, önceden okumuş olsaydım açılma derdim. Çünkü bir arkadaşın da yazdığı gibi erkeklerin en pısırığı bile bir şekilde açılıyor, diyalog kurmaya çalışıyor. Ben birşey yazmamasının sebebinin senden hoşlanması ve taktik uygulaması olarak görmüyorum, zaten açılmışsın daha ne taktiği? Ben senin yerinde olsam ya () heryerden engeller benim sana karşı duygularım var ben de senden sinyal aldığımı ama açılamadığını sanmıştım, keza sende benim duygularımı anladığın halde uzak durmak yerine samimi olmayı seçtin sen de hatalın. duygularım aşılmayacak şeyler değil, ancak aramızda absürt bir durum oluştu bu nedenle bir daha görüşmek istemiyorum derdim veya () tamamen engellemek yerine araya mesafe koyar olabilir ben senin de bana karşı duyguların var sanmıştım keza duygularımı anladığın halde samimi davranmaya devam etmişsin ama aşarım bunu ben öyle kör kütük aşık değilim hoşlandım sadece hatta için rahat edecekse şimdiden soğudum derim. Bol şans, takma yaş daha 24 kimler kimler çıkacak daha :)

teşekkür ederim yorum için :)

ikinci yazdığını yapıcam çünkü biz herşeyden önce yıllardır tanışan arkadaşlarız ve ortak çevremiz çok fazla. zaten benim açılmamla kaldım. hani konuşmak istese belki derim yazdıklarını. bu saatten sonra çok fazla konuşacağımızı sanmıyorum. hadi diyelim denk geldik bi yerde fln en fazla naber nasılsın :).

yok zaten çok üzülmüyorum. en azından neyin ne olduğunu gördüm. Gözümde mi büyüttüm acaba diye düşündüm hatta.

Herşeyden önce bana insan gibi 2 kelime bişey söylemesini/yazmasını beklerdim.

hayırlısı :)

teşekkür ederim yorum için :)

ikinci yazdığını yapıcam çünkü biz herşeyden önce yıllardır tanışan arkadaşlarız ve ortak çevremiz çok fazla. zaten benim açılmamla kaldım. hani konuşmak istese belki derim yazdıklarını. bu saatten sonra çok fazla konuşacağımızı sanmıyorum. hadi diyelim denk geldik bi yerde fln en fazla naber nasılsın :).

yok zaten çok üzülmüyorum. en azından neyin ne olduğunu gördüm. Gözümde mi büyüttüm acaba diye düşündüm hatta.

Herşeyden önce bana insan gibi 2 kelime bişey söylemesini/yazmasını beklerdim.

hayırlısı :)

Bence de ikinci şık daha makul, olgun davranan taraf sen ol o çiğ davranışlarıyla kalsın. Emin ol sen normale döndükçe senden hoşlanmıyorsa bile egosu zarar görecek.

Açıkçası daha da karmaşık bir durumun içinde olarak ben, yakın bir zamanda hoşlandığım adama açılmayı düşünüyorum. Nasıl yaparım ne zaman cesaretimi toplarım bilmiyorum. Ama hiçbir şey yapmadan durmaktansa çabaladım ve dürüst oldum ama kısmet değilmiş demeyi yeğlerim.

Dilerim attığınız adım olumlu sonuçlanır. Ama olumsuz sonuçlansa da en azından net bir şekilde yolunuza devam edersiniz bundan sonra...

Takipteyim :kahve:

• Beğen
En azindan bir aciklama yapmalıydı yaparda , olumlu ya da olumsuz ama allah var olumlu olsun istiyorm filmlerdeki gibi olsun :)

hayatım film gibi zaten. belki olumlu olur filmlerdeki gibi

Açıkçası daha da karmaşık bir durumun içinde olarak ben, yakın bir zamanda hoşlandığım adama açılmayı düşünüyorum. Nasıl yaparım ne zaman cesaretimi toplarım bilmiyorum. Ama hiçbir şey yapmadan durmaktansa çabaladım ve dürüst oldum ama kısmet değilmiş demeyi yeğlerim.

Dilerim attığınız adım olumlu sonuçlanır. Ama olumsuz sonuçlansa da en azından net bir şekilde yolunuza devam edersiniz bundan sonra...

Takipteyim :kahve:

önceleri her gün dert gibiydi. bi yandan yediremiyodum kendime. napıcam ben fln diyodum. Şimdi en azından benden çıktı diyorum :)

hayata 1 kere geliyoruz. şu an rezil olmadım sonuçta.

durumun ne kadar karışık bilmiyorum ama denemeye değer bence bazı şeyler :)

Açılma tabiki bu kadar sene sevse o açılırdı zaten bu adımları erkek atmalı ona yakışır diyecektim ki tam..
Olan olmus bu konudan da anlıyoruz ki erkek ile kadın normal arkidas olamıyor.

hayatım film gibi zaten. belki olumlu olur filmlerdeki gibi

önceleri her gün dert gibiydi. bi yandan yediremiyodum kendime. napıcam ben fln diyodum. Şimdi en azından benden çıktı diyorum :)

hayata 1 kere geliyoruz. şu an rezil olmadım sonuçta.

durumun ne kadar karışık bilmiyorum ama denemeye değer bence bazı şeyler :)
Gecen bir kizcagiz konu acmisti sevdigim kisiye bir turlu acilamadim adam öldü diye. En azindan ölmeden soylemis oldun. Icinde kalmadi. Neden bilmiyorum ama icimden bir his sen adama acilinca adamda kacma hissi uyandigini ama sen araya mesafe koysan ya ben de hoslaniyorum sanki diyecegini soyluyor. Yaniliyor da olabilirim elimde bilimsel bir dayanagim yok sonucta ama sessizlik her turlu iyiye alamet degil bence. Sonuc ok ben de hoslaniyorum sevgili olalim ciksa dahi...

• Beğen
Back
X