• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
Keşke önce sinyalleri takip etseydin ama olan olmuş, hayırlısı olsun :) ama sakın o kaçan siz kovalayan olmayın, siz güçlü duran taraf olun ve kolay lokma olmayın derim ben yoksa elinin altında yedek sevgili listesinde kalırsın falan

• Beğen
Reactions: KV_
Yıllardır farkındayım ne demek egoya bak haspam. Kendini geri çekme zamanı bebişim. Burnu sürtsün telefonlarına bakma.

çektim bile çünkü kızgınım bende o tepkisine

Adamı hemen gömmeyin ya belki şaşkınlıktan ne yazacağını bilmedi :KK70: Görüşsünler bakalım ne diyecek.

Valla gömdüm. bundan sonra her ne olursa olsjn gereçkten burnu sürtülsün.

Ne kazma bi cvp vermiş ya.
İlgisi olan adam hayır yarın görüşüp konuşalım ben tek geleyim falan derdi.
O yazmadan sakın yazma. Kendini tamamen geri çek. Belli ki ego kasıyor.

Bundan sonra yazmayı, arayıp sormayı düşünmüyorum. naber nasılsın derse bile cevap vermicem. Onun egosunu tatmin edemem ben.

Keşke önce sinyalleri takip etseydin ama olan olmuş, hayırlısı olsun :) ama sakın o kaçan siz kovalayan olmayın, siz güçlü duran taraf olun ve kolay lokma olmayın derim ben yoksa elinin altında yedek sevgili listesinde kalırsın falan

sinyalleri zaten sinyal olarak algıladım ben.
neyse benden çıktı artık :)

Pislik adam ya madem gönlün yok, madem zaten anlamistin niye o kadar samimi davranıyosun.
Hoşuna mı gidiyomuş demek ki bu durum.

• Beğen
Konu sahibi iyi ki söyledin bence. Gitsin egosunu başka birinde tatmin etsin.

• Beğen
Pislik adam ya madem gönlün yok, madem zaten anlamistin niye o kadar samimi davranıyosun.

bende bunu anlamıyorum. gönlün yoktu da niye yakın davrandın.
hadi diyelim gönlün var gerizekalı böyle mi tepki verilir.
ama sanmıyorum.
eğer konuşursak bi gün belki sorarım.

Aynen illa ki hoşuna gitmiştir, farkında olmasına rağmen o da samimiyet göstermiş demek ki ilgisinin bitmesini de istememiş ama bir adım da atmamış belki de sadece ilgiden hoşlanıyordu

Kendi üzerinde düşün o sana açılsaydı mesajla hemen ben de seni seviyorum diye cevap verir miydin? Vakit kazanmak için ertelemiş ama bence seni seviyoo

• Beğen
Aynen illa ki hoşuna gitmiştir, farkında olmasına rağmen o da samimiyet göstermiş demek ki ilgisinin bitmesini de istememiş ama bir adım da atmamış belki de sadece ilgiden hoşlanıyordu
Mesela biz olsak hoslanmadigimiz birinin ilgisinden rahatsız oluruz. Kestirip atariz.Ama bazı erkeklerin bu hoşuna gidiyor galiba

Kendi üzerinde düşün o sana açılsaydı mesajla hemen ben de seni seviyorum diye cevap verir miydin? Vakit kazanmak için ertelemiş ama bence seni seviyoo

düşündümde şaşırdığımı fln söyleydim. yüz yüze konuşalım derdim..

bilemiyorum. beklemicem ama konuşmak istediği zaman kendisi söylesin

Mesela biz olsak hoslanmadigimiz birinin ilgisinden rahatsız oluruz. Kestirip atariz.Ama bazı erkeklerin bu hoşuna gidiyor galiba
Aynen kesinlikle Cem Yılmaz anlatıyor ya çocuk gibi nereden ilgi görsek gidiyoruz, egosunu tatmin ediyordur, ama insan en çok onu seven kişiyi kaybettiğinde özlüyor üzülüyor ve pişman oluyor sanırım, zaman geçtikçe oluyor bu ama oluyor.

kardeşim gibi görüyorum. ondan hep rahat rahat sarıldım, öptüm diyecek herhalde.

• Beğen
Hey allahim ya nasil sinir oldum simdi merak edip konunu arattim iyiki acildin bence en azindan kafan rahat olur. Kendi düşünsün bundan sonra 4 gün olmuş bi daha hiç mesajlasmadiniz mi?

• Beğen
Back
X