ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
Başından beridir okuyorum gelişme olacak mı diye .. Boşver canımm seni böyle biri hak etmiyor bence. İçin zamanla soğuyacak

Reactions: KV_
nasılsın KV_ ?

bu konuda iyiyim aslında. bi kaç gün önce düşündüm: hiç mi özlemiyo, aklına gelmiyorum diye ama demekki gelmiyorum.
ben özlüyorum mesela. kaç ay olmuş, en basiti hala nasıl olduğunu öerak ediyorum, annesini, kardeşlerini. genel olarak ve arkadaş olarak nasıl merak ettiysem her zaman, o şekilde merak ediyorum.
hala sevdiğimi de biliyorum. ama üzülmüyorum önceki gibi. yani sonuçta herşey karşılıklı değil. ben söyledim, keşke beni insan gibi karşısına alıp konuşsaymış ama bendeki cesaretin yarısı onda yokmuş. en azından ‘keşke’ demicem bu konuda :)

bu arada sorduğunuz için teşekkür ederim

iyi olmana sevindim.
sen çok cesursun gerçekten.
daha iyileri denk gelir, sevsen de daha çok sevilirsin inşallah.

hiç gelişme var mı?

hiç gelişme yok :)

sorduğunuz için teşekkür ederim.
bi kaç hafta sonra kuzenimin düğünü var. onları da tanıyo. belki denk gelirsem orda ama sanmıyorum.

ay okuyorum okuyorum bulamiyorum telden baglaniorum. kv acildi sonra noldu? biri copy yapa bilirmi lütfen

hiç gelişme yok :)

sorduğunuz için teşekkür ederim.
bi kaç hafta sonra kuzenimin düğünü var. onları da tanıyo. belki denk gelirsem orda ama sanmıyorum.
rica ederim.
inşallah çok sevdiğin sevildiğin bir ilişkin, evliliğin olur.

ay okuyorum okuyorum bulamiyorum telden baglaniorum. kv acildi sonra noldu? biri copy yapa bilirmi lütfen
kv açıldı.
o günden beri herif izini yok etti.
ses yok.

ay hiç alakası yok. maaşallahı vardır.
ortak arkadaşlarımız fln var. öyle olsaydı duymuş olurdum :)

hic mi cvp vermedi issiz adam gibi

aylardır görüşmedik bu konuda bahsı geçen kişiyle. asla aramayacaktım. özlüyodum o ayrı. adını sanını duymadım kaç aydır. ama son 1 ayım o kadar kötü geçiyo ki. ailevi şeyler.
ve benim çok hassas olduğum bi konuda hep bu kişiye danışırdım, onla paylaşırdım. Bu hassas olduğum konuyla alakalı bi kaç gün önce beni yıkan bi haber aldım. Bu kişiyi aramamak için zor tuttum kendimi. Bugün de dayanamadım.

aradım açmadı, hemen mesaj attı aricam birazdan diye. babaannesi hastaymış, bi kaç mevzu daha olmuş. hiç iyi değilim dedi.
başladım ağlamaya. bende değilim dedim. anladım zaten dedi. aramamdan anlamış.
sen artık ağlama. yeter bu kadar ağladığın dedi. aldığım haberi anlattım. onu neden aradığımı anlattım. kendimi nasıl kötü hissettiğimi bana hiç ger dönüş yapmadığı için.
hayatım b*ktan gidiyo. yanlış bişey demektense bişey dememeyi tercih ettim belki doğru değildi ama öyle yaptım dedi.
beni neden düşünmüyosun dedim. kendimi bile düşünmüyorum ki dedi. ki burda onu anlıyorum.
ben herkese yetişmeye çalışıyorum, kimsenin kötülüğünü asla istemem. kimseyi kırmamaya çalışırım dedm ama çok üzülüyorum faln.

gerçekten onu aramicaktım. kaç gündür o kadar kötüyüm ki artık dayanamadım.
arkadaşı geldi onun yanında konuşmak istemiyorum sonra görüşelim dedi. tamam dedim. kapattıktan bi kaç dk sonra mesaj atmış üzülme diye.

yine olan biten bişey yok. ama sizinle de paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…