ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
Shajajajajaj allah sana daha çok kağıt imzalatma işi nasip etsin inşallah amiinnnn

Kafamı ütü masasına çarptım gulecem diye : (

Kankacım

1 zara gömlek
1 Massimo Dutti bluz ama hava yağmurlu diye vazgeçtim giymedim askılı ve ipekti:) el kadar bluza kaç para verdiğimi ne ben yazayım ne sen sor..kolu bile yok, kolları olan 30 euro daha fazlaydıben aslında kolluya fittim ama allahtan yakışmadı paracıklarıma yazık olmadı
Far paleti
Parfüm
Zara küpe

aldım. Daha fenası güzel sandaletim var artislik yapıcam diye onu giydim tüm gün ayağım karnım üşüdü bana en çok koyan yer burası olduallah vere de hasta olmasam

Konuyu yeni açmış, adama da hemen açıldıysa hızından dolayı tebrik edicem. Darısı birilerinden teklif bekleyen herkesin başına. Bam bam bam!
ay ben de bekliyordum
dün sinemaya gittik film izlerken bi sarılmadığımız kaldı, kollar mollar dip dibe. hani o temas bi kızla olsa rahatsız olur çekerim
tamam dedim oldu bu iş, olduk biz
böyle tatlı tatlı giderken gece bir gerizekalılık yaptım çocuğu öyle bir bozdum utandırdım ki
bir daha yüzüme bakacağını zannetmiyorum
1.85lik zeki yakışıklı kültürlü zengin bir beyi kaçıran şu bahtsız antonieye bir dua eder misiniz bir mucize olsun

Son düzenleme:
hakkaten boyu poşu devrilsin,su emegede mı saygın yok ilerde nasip olursa hepsini burnundan getir ne demek sandaletle Ağustos ayında usutmek hiç utanmasida yok seninkinin ya

Kankacım bu sefer seminere geldim. Dışarısı sıcaktı herkes sandaletli ama içerisi soğuktu ayağım üşüdü. 15 dk güneş almaya çıktım döndüm yine ayaklarım buz

Boşuna boyu posu devrilsin dememişim görüyorsunuz

Umarım olumlu ve güzel geçmiştir :)

Gülücük var o zaman oldu bu iş

Allaaaaah çabuuuuk

Alllaaaahhhh!!!!!!! şimdi okudum konuyu çok heyecanlandım ya inşallah olursunuz offff

Cekirdek,kola var gel yanıma otur.

Yürü gitsin yazıcaktım tam
Hadi bakalım

Konuyu yeni açmış, adama da hemen açıldıysa hızından dolayı tebrik edicem. Darısı birilerinden teklif bekleyen herkesin başına. Bam bam bam!

Yok anacım püskürüyor sonra
Ben efendi efendi oturayım yanına

sabah mesaj attım bana bu hafta ayıracsk vaktin var mı diye.
bugün var dedi. bide tamda aklımdan kişi dedi :)

neyse geldi aldı beni. sonra sahile yürüdük. bayağı yürüdük. sonra bi ara arkadaşıyla konuştu telde. dondurma yemeye gidelim diye. eve uğradık. babaannesi ve bi teyze vardı dışrda. onlarla muhabbet ettim. o teyze sordu bu kız kim gelin mi dedi.
biizimki gülümsedi. arkadaşım dedi.
babaannesi de dedi çok güleryüzlü kız. gelinimi böyle istiyorum dedi. bense sadece teşekkür edebildim.
bizimki de öyle inkar fln etmedi.

neyse içerde annesi vardı girdim onu öptüm hal hatır sordum. dışarda teyzeyle babaanne hala konuşuyodu fln.

neyse yemek yedik sonra arkadaşı geldi gittik işte dondurma yemeye.

ne ben bişey diyebildim ne de o bişey dedi.

bizimki normal arkadaşlık değil ondan eminim ama bi yandan ben mi yanlış hissediyorum diyorum.
mesela dediğim gibi; hep yakıştırırlar bizi. bizimki de hiç deli gibi inkar etmez.
bugün dönüşte bıraktığında beni sarıldık.
birbirimize karşı hep saygılıyız. mesela ben alkol alırım bazen. geçen instada hikayemde görmüş onu sordu biraz kızdı gibi. ben istemiyorum böyle dedi.
bende kızdım onun kızmasına. napiym bende böyleyim dedim.
bugün yemek yerken annesi dedi ki bunun yüzü normalde gülmez böyle. o sen geldin diye.

sorularınız varsa sorun. aslında belki bizi yan yana görmeniz gerekir yorum yapabilmek için.

Bilirim ayak usumesini zordur : ( ah haberi olaydı seninkinin usuturmuydu ayaklarını bu seferlik affet bı dahaki yanlışını affetme

Reactions: KV_
hepinize çok teşekkür ederim ablalarım arkadaşlarım iyi ki varsınız.
bu utangaçlıkla benden bişey olmaz.

nefret ediyorum bazen böyle olmamdan.

salak mesaj atmış vardın mı eve diye.
varmadım hala yoldayım. kahretsin salak görmüyo onu görebilmek için bu kadar yol gittiğimi fln.

Tam ortamı olmuş işte babaanne de beni gelininiz görüyor itiraz istemem diyeydin.

Cehenneme gittim mal değneği

yaz derrrrmişim şaka şaka yazma sakın

Bu saatte neden seni eve bırakmadı bu hıyarcan?

Tam ortamı olmuş işte babaanne de beni gelininiz görüyor itiraz istemem diyeydin.

ay valla dicem diyemiyprum. bende itiraz etmedim aslında. sadexe tebessüm ederek teşekkür ederim ettikleri iltifat için.

Cehenneme gittim mal değneği

yaz derrrrmişim şaka şaka yazma sakın

Bu saatte neden seni eve bırakmadı hıyarcan?

valla yazım gerizekalıya farkındamısın seni görmek için geldiğim yolun fln.

ya ben yurtdışında yaşıyorum ya. burda normal trenle fln gitmek o yüzden. teklif etse de kabul etmem. kendi ayakları üstünde duran kızım ya ben kimsenin yardımını kabul etmiyorum

A
Acaba aslında duygusu var ve belkide açılacak ama farklı hayat tarzlarınız olduğu için açılamıyor olabilir mi?

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…