Shajajajajaj allah sana daha çok kağıt imzalatma işi nasip etsin inşallah amiinnnnBen beklyrm ama benimki olmaz herifi ayda 1 kez görüyorumyeni başladığım şirketin merkezinde çalışıyor, sadece 1 kere kağıt imzalama işlerine gittiğimde gördüm. Ben patronla ceo yla yeni ofis açma işiyle uğraşıyorum 1 saat uzaklıkta bir şehirdeyim. Cnm bnm çok tatlı yaaaa modundayım gördüğümden beri bugün toplantıya gittim ama bunu davet etmemişler sadece takım liderleri davetliymiş Zaradan yeni bluz, küpe, Lancome'dan yeni far paleti aldım bir kg de parfüm sürdüm herifi 1 kere görmek nasip olmadı bugün
Kayınvalide diye okuyorum kk terminolojisi yüzünden. Başka nick mi kalmamıştı konu sahibem <3KV yazınca verecem mehteri
Bende kayınvalide diye okuyorum KV diye yazıyorum öyle degilmiymisKayınvalide diye okuyorum kk terminolojisi yüzünden. Başka nick mi kalmamıştı konu sahibem <3
Kafamı ütü masasına çarptım gulecem diye : (
hakkaten boyu poşu devrilsin,su emegede mı saygın yok ilerde nasip olursa hepsini burnundan getir ne demek sandaletle Ağustos ayında usutmek hiç utanmasida yok seninkinin yaMsj tekrarı
Konuyu yeni açmış, adama da hemen açıldıysa hızından dolayı tebrik edicem. Darısı birilerinden teklif bekleyen herkesin başına. Bam bam bam!
ay ben de bekliyordumBen beklyrm ama benimki olmaz herifi ayda 1 kez görüyorumyeni başladığım şirketin merkezinde çalışıyor, sadece 1 kere kağıt imzalama işlerine gittiğimde gördüm. Ben patronla ceo yla yeni ofis açma işiyle uğraşıyorum 1 saat uzaklıkta bir şehirdeyim. Cnm bnm çok tatlı yaaaa modundayım gördüğümden beri bugün toplantıya gittim ama bunu davet etmemişler sadece takım liderleri davetliymiş Zaradan yeni bluz, küpe, Lancome'dan yeni far paleti aldım bir kg de parfüm sürdüm herifi 1 kere görmek nasip olmadı bugün
hakkaten boyu poşu devrilsin,su emegede mı saygın yok ilerde nasip olursa hepsini burnundan getir ne demek sandaletle Ağustos ayında usutmek hiç utanmasida yok seninkinin ya
bekliyoruuuz
Umarım olumlu ve güzel geçmiştir :)
Gülücük var o zaman oldu bu iş
Allaaaaah çabuuuuk
Alllaaaahhhh!!!!!!! şimdi okudum konuyu çok heyecanlandım ya inşallah olursunuz offff
Cekirdek,kola var gel yanıma otur.
Yürü gitsin yazıcaktım tam
Hadi bakalım
Konuyu yeni açmış, adama da hemen açıldıysa hızından dolayı tebrik edicem. Darısı birilerinden teklif bekleyen herkesin başına. Bam bam bam!
Bende geldim
Yok anacım püskürüyor sonra
Ben efendi efendi oturayım yanına
Bilirim ayak usumesini zordur : ( ah haberi olaydı seninkinin usuturmuydu ayaklarını bu seferlik affet bı dahaki yanlışını affetmeKankacım bu sefer seminere geldim. Dışarısı sıcaktı herkes sandaletli ama içerisi soğuktu ayağım üşüdü. 15 dk güneş almaya çıktım döndüm yine ayaklarım buz
Boşuna boyu posu devrilsin dememişim görüyorsunuz
Tam ortamı olmuş işte babaanne de beni gelininiz görüyor itiraz istemem diyeydin.sabah mesaj attım bana bu hafta ayıracsk vaktin var mı diye.
bugün var dedi. bide tamda aklımdan kişi dedi :)
neyse geldi aldı beni. sonra sahile yürüdük. bayağı yürüdük. sonra bi ara arkadaşıyla konuştu telde. dondurma yemeye gidelim diye. eve uğradık. babaannesi ve bi teyze vardı dışrda. onlarla muhabbet ettim. o teyze sordu bu kız kim gelin mi dedi.
biizimki gülümsedi. arkadaşım dedi.
babaannesi de dedi çok güleryüzlü kız. gelinimi böyle istiyorum dedi. bense sadece teşekkür edebildim.
bizimki de öyle inkar fln etmedi.
neyse içerde annesi vardı girdim onu öptüm hal hatır sordum. dışarda teyzeyle babaanne hala konuşuyodu fln.
neyse yemek yedik sonra arkadaşı geldi gittik işte dondurma yemeye.
ne ben bişey diyebildim ne de o bişey dedi.
bizimki normal arkadaşlık değil ondan eminim ama bi yandan ben mi yanlış hissediyorum diyorum.
mesela dediğim gibi; hep yakıştırırlar bizi. bizimki de hiç deli gibi inkar etmez.
bugün dönüşte bıraktığında beni sarıldık.
birbirimize karşı hep saygılıyız. mesela ben alkol alırım bazen. geçen instada hikayemde görmüş onu sordu biraz kızdı gibi. ben istemiyorum böyle dedi.
bende kızdım onun kızmasına. napiym bende böyleyim dedim.
bugün yemek yerken annesi dedi ki bunun yüzü normalde gülmez böyle. o sen geldin diye.
sorularınız varsa sorun. aslında belki bizi yan yana görmeniz gerekir yorum yapabilmek için.
hepinize çok teşekkür ederim ablalarım arkadaşlarım iyi ki varsınız.
bu utangaçlıkla benden bişey olmaz.
nefret ediyorum bazen böyle olmamdan.
salak mesaj atmış vardın mı eve diye.
varmadım hala yoldayım. kahretsin salak görmüyo onu görebilmek için bu kadar yol gittiğimi fln.
Tam ortamı olmuş işte babaanne de beni gelininiz görüyor itiraz istemem diyeydin.
Cehenneme gittim mal değneği
yaz derrrrmişim şaka şaka yazma sakın
Bu saatte neden seni eve bırakmadı hıyarcan?
Kimin1 gün görücem diye çılgınca israf yaptım boyu posu devrilsin inşallah !
Kız biz sana açılmadan gelme demedik mi
Acaba aslında duygusu var ve belkide açılacak ama farklı hayat tarzlarınız olduğu için açılamıyor olabilir mi?sabah mesaj attım bana bu hafta ayıracsk vaktin var mı diye.
bugün var dedi. bide tamda aklımdan kişi dedi :)
neyse geldi aldı beni. sonra sahile yürüdük. bayağı yürüdük. sonra bi ara arkadaşıyla konuştu telde. dondurma yemeye gidelim diye. eve uğradık. babaannesi ve bi teyze vardı dışrda. onlarla muhabbet ettim. o teyze sordu bu kız kim gelin mi dedi.
biizimki gülümsedi. arkadaşım dedi.
babaannesi de dedi çok güleryüzlü kız. gelinimi böyle istiyorum dedi. bense sadece teşekkür edebildim.
bizimki de öyle inkar fln etmedi.
neyse içerde annesi vardı girdim onu öptüm hal hatır sordum. dışarda teyzeyle babaanne hala konuşuyodu fln.
neyse yemek yedik sonra arkadaşı geldi gittik işte dondurma yemeye.
ne ben bişey diyebildim ne de o bişey dedi.
bizimki normal arkadaşlık değil ondan eminim ama bi yandan ben mi yanlış hissediyorum diyorum.
mesela dediğim gibi; hep yakıştırırlar bizi. bizimki de hiç deli gibi inkar etmez.
bugün dönüşte bıraktığında beni sarıldık.
birbirimize karşı hep saygılıyız. mesela ben alkol alırım bazen. geçen instada hikayemde görmüş onu sordu biraz kızdı gibi. ben istemiyorum böyle dedi.
bende kızdım onun kızmasına. napiym bende böyleyim dedim.
bugün yemek yerken annesi dedi ki bunun yüzü normalde gülmez böyle. o sen geldin diye.
sorularınız varsa sorun. aslında belki bizi yan yana görmeniz gerekir yorum yapabilmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?