Ben içinden çıkamıyorum ne oluyor anlayamıyorum

BU yaslarda bu kadar uzun suren iliskiler genelde bitiyor.
Erkekler bakiyorlarki hayat yandan gecip gidiyor onlar yillardir ayni kisiyle.
evlenmeden once biraz hovardalik etmek, daldan dala konmak, ozgur olmak istiyorlar.
Sonra boyle etten puften seylerle ilisliyi bitiriyorlar.
Bana tamamen bahane ariyor gibi geliyor.
Cokta ustune gitme.
Sen israrci oldukca dahada sacmalayabilir.

var bir sıkıntısı belliii....
ne demişlerrr sabret seyret :ssz:

çok gençsiniz bu zamanların kıymetini bilin hiç üzmeyin kendinizi su akar yatağını bulur, bence arkadaşınıza da "çok güzel düşünmüşsün biraz düşününce ben de sana hak verdim iş resmiyete binsin takarız yüzüklerimizi her şey kısmet" deyin ve hiçbir şey olmamış gibi normal hayatınıza devam edin, gelin ata binmiş ya kısmet demiş zamana bırakın hakkınızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
BU yaslarda bu kadar uzun suren iliskiler genelde bitiyor.
Erkekler bakiyorlarki hayat yandan gecip gidiyor onlar yillardir ayni kisiyle.
evlenmeden once biraz hovardalik etmek, daldan dala konmak, ozgur olmak istiyorlar.
Sonra boyle etten puften seylerle ilisliyi bitiriyorlar.
Bana tamamen bahane ariyor gibi geliyor.
Cokta ustune gitme.
Sen israrci oldukca dahada sacmalayabilir.

Üstüne gitmek istemiyorum zaten çıkarırsa yüzüğünü bende çıkarırım.
Çok sayıda kız arkadaşı olmuş zaten benden öncesini dolu dolu yaşamış.
Ben şuan tüm ailesinin içerisindeyim.
Tamam bana dese ki sevmiyorum soğudum ama oda yok seviyorum diye mesaj atıyor arıyor söylüyor.
Biraz geç cevap yazsam mesajına aramaya başlıyor.
Böyle merak ediyor da garip yani anlam veremiyorum.

arkadaşım..hemen mantıklı olmaya karar ver..benzeri olayları senn yaşındayken ben yaşamıştım..ayrıldık biz..ama varya çok şükür onunla evlenmemşim diyorum.şimdi başkasıyla evliyim ve yine şükrediyorum..demem o ki mantıklı düşünürsen sende niyeti yok..öyle evlenmem demekte ne demek saçma bi konu için!! senn yapman gereken bi süre çok soğuk ol kendine uğraşlar bul arkadaşlarınla gez toz..ama bi süre tavrını koy..o düşünsün seni kaybetme korkusunu..düşünmüyosa zaten boşver güzelim yaşın çok küçük daha

İşler ciddiye binince tırsar erkekler, ben ne yapıyorum diye panikler birden

Geçici bir şeydir diye düşünüyorum, sana olan ilgisinin devam ettiğini yazmışsın

Saygı konusunda biraz eksikliği var gördüğüm kadarıyla ve bu çok ciddi bir konu, bir çok sorun çözülür de, saygı sonradan insanın içine yerleşmiyor, iyi düşün.

Sadece şimdilik evlilik konusundan biraz uzak dur, ağırdan al. Eğer bu konuşulursa bakarız falan de, içine şüphe düşür biraz. Evlilik için seni ikna etmesi gerektiğini hissettsin. Acele etme sakin sakin...

Bu arada yaş 21, o yaşa geri dönmek için her şeyimi verebilirdim. Zamanın kıymetini bil, iyi tart, sana istediğini vermiyorsa hiç vakit kaybetme.

bana yüzük takmak istememe sebebi hovardalık yapma isteği depreşmiş olabilir gibi geldi:44: hani sizden öncesini dolu dolu yaşamış ya aynı şekilde yaşamaya devam etmek istiyor ama sizide kaybetmek istemiyor olabilir...

sıkılmış olma ihtimali de geliyor aklıma ...

yapmanız gereken bu olayı çok takmamış gibi görünüp sonucun nereye varacağını öğrenmek ya siz takmayınca içi acıyacak yaptığının yanlış olduğunu aslında bunun sizi kaybetmeye giden bir yol olduğunu farkedip bu yoldan dönecek....

ya da kendini rahat hissedip sizden tamamen kopacaktır....

ama her ikisi de sizin için hayırlı olacak bunu unutmayın....

bu olayın nereye gideceğini görmek tamamen sizin tavrınıza bağlı eğer ağlayıp güçsüz görünürseniz koruma iç güdüsüyle dayanamayıp o yüzüğü takacak ve baskı olduğu içinde işler tamamen çıkmaza girecek ve birbirinizi çok yıpratacaksınız...

ama dediğim gibi sen bilirsin nasıl istiyorsan öyle olsun ben de çoktandır resmiyet olmadan yüzük takmanın anlamsız olduğunu düşünüyordum gibi cümleleri sitemsiz kendinize güvenir bir biçimde dik durarak sarfederseniz işte o zaman o dumura uğrar ve bu panikle ne yaparsa içinden geçenleri yapacaktır ve siz onun yaptıklarına karşı da tavrınızı koyup hayatınıza devam edersiniz:32:

İşler ciddiye binince tırsar erkekler, ben ne yapıyorum diye panikler birden

Geçici bir şeydir diye düşünüyorum, sana olan ilgisinin devam ettiğini yazmışsın

Saygı konusunda biraz eksikliği var gördüğüm kadarıyla ve bu çok ciddi bir konu, bir çok sorun çözülür de, saygı sonradan insanın içine yerleşmiyor, iyi düşün.

Sadece şimdilik evlilik konusundan biraz uzak dur, ağırdan al. Eğer bu konuşulursa bakarız falan de, içine şüphe düşür biraz. Evlilik için seni ikna etmesi gerektiğini hissettsin. Acele etme sakin sakin...

Bu arada yaş 21, o yaşa geri dönmek için her şeyimi verebilirdim. Zamanın kıymetini bil, iyi tart, sana istediğini vermiyorsa hiç vakit kaybetme.

Ben zaten evlilik konusunu inanılmaz ağırdan alıyorum her gelelim dediğinde sene devretsin biraz bekleyelim işlerin otursun gibi şeyler söylüyorum.
Farkında benim evlilik konusundaki düşüncelerimin diye düşünüyorum.
Akışına bırakmayı düşünüyorum ama yapamıyorum ki

birde ağır olmak çok önemli bnce..her konuda evlilik olsun yüzük olsun uzak duran taraf sen ol..ben öyle yaptım karlı çıktım..evlennce yüzük takarız diyen sen olmalıydın bnce..kendini ağırdan sat diye boşa söylememşler sanırım :o

bana yüzük takmak istememe sebebi hovardalık yapma isteği depreşmiş olabilir gibi geldi:44: hani sizden öncesini dolu dolu yaşamış ya aynı şekilde yaşamaya devam etmek istiyor ama sizide kaybetmek istemiyor olabilir...

sıkılmış olma ihtimali de geliyor aklıma ...

yapmanız gereken bu olayı çok takmamış gibi görünüp sonucun nereye varacağını öğrenmek ya siz takmayınca içi acıyacak yaptığının yanlış olduğunu aslında bunun sizi kaybetmeye giden bir yol olduğunu farkedip bu yoldan dönecek....

ya da kendini rahat hissedip sizden tamamen kopacaktır....

ama her ikisi de sizin için hayırlı olacak bunu unutmayın....

bu olayın nereye gideceğini görmek tamamen sizin tavrınıza bağlı eğer ağlayıp güçsüz görünürseniz koruma iç güdüsüyle dayanamayıp o yüzüğü takacak ve baskı olduğu içinde işler tamamen çıkmaza girecek ve birbirinizi çok yıpratacaksınız...

ama dediğim gibi sen bilirsin nasıl istiyorsan öyle olsun ben de çoktandır resmiyet olmadan yüzük takmanın anlamsız olduğunu düşünüyordum gibi cümleleri sitemsiz kendinize güvenir bir biçimde dik durarak sarfederseniz işte o zaman o dumura uğrar ve bu panikle ne yaparsa içinden geçenleri yapacaktır ve siz onun yaptıklarına karşı da tavrınızı koyup hayatınıza devam edersiniz:32:

Üzüldüğümü belli ettim ben ona zaten ama çıkarma yapma etme demedim güçsüz göründüğümü düşünmüyorum.
Ama kafasında neler var ne oldu da böyle bir karar verdi anlamadım.
Bana sıkıntı yapacak birşey yok evlenirken takmak istiyorum dediğinde uyuyorum ben yazdım sadece acaba umursamaz devam mı etmeliyim..

Üzüldüğümü belli ettim ben ona zaten ama çıkarma yapma etme demedim güçsüz göründüğümü düşünmüyorum.
Ama kafasında neler var ne oldu da böyle bir karar verdi anlamadım.
Bana sıkıntı yapacak birşey yok evlenirken takmak istiyorum dediğinde uyuyorum ben yazdım sadece acaba umursamaz devam mı etmeliyim..

üzülebilirsiniz bellide olur bu sorun değil ama mesela o mesajı attığında uyuyorum ben değilde ben seni anlıyorum aslında doğru düşünüyorsun sorun yok deseydin bu ona daha güzel bir cevap olurdu...bu konuda söyleyeceğin cümleleri çok iyi seç sitemvari davranışlardan sözlerden kaçın en önemlisi senin bu olaya hak verdiğini sorun yapmadığını düşünmesini sağla bak o zaman ne olacak...

Bir ilişki evlilik öncesi 6-7 yıl uzayınca büyüsü kalmıyor. Artık evli gibi oluyorsun. Tanıyacak, yaşayacak bir şeyin kalmadığını düşünüyorsun. Ben de eşimle evlenmeden önce herkes bize (6 yıl çıktık) "40 yıllık evliler bile sizden daha heveslidir. Hiç hevesli durmuyorsunuz" diyorlar... Eşimin annesiyle babası elele dolaşır biz ayrı gayrı dolaşırız. Benim anlatıklarından sezinlediğim tek şey, erkek arkadaşının içindeki hisler artık alışkanlığa dönüşmüş. O kaç yaşında bilmiyorum ama o da senin kadar küçükse , ilk ilişkisini seninle yaşadığı için artık yeni heyecanlar arıyordur o yüzden de yüzük batıyordur.

sana tavsiyem canım, çıkar o yüzüğü parmağından ve birdaha kolay kolay takma..saygıdan bahseden insan önce parmağındaki yüzüğe saygı duysun..öyle her canı istediğinde çıkartılabilecek bir halka gibi görüyorsa eğer hiç takmasın..daha saygılı davranmış olur...bence bunları da söyle ona..

duygusal biri olabilirsin belki ama insan kırıldığı zaman kırmayıda bilmeli..yoksa değerin karşındakinin gözünde sıfıra iner..seni kırdıysa kırmaktan çekinme...herkes ederi kadar öyle değilmi ?

ayrıca şu tuzlu kahve olayı da pek bi komik olmuş..içmem dudağımı değdirmem derken konu saygıya kadar gelmiş...

bence canı başka şeylere sıkkın..burda bir arkadaşında dediği gibi kahve biraz bahane olmuş..

üzülebilirsiniz bellide olur bu sorun değil ama mesela o mesajı attığında uyuyorum ben değilde ben seni anlıyorum aslında doğru düşünüyorsun sorun yok deseydin bu ona daha güzel bir cevap olurdu...bu konuda söyleyeceğin cümleleri çok iyi seç sitemvari davranışlardan sözlerden kaçın en önemlisi senin bu olaya hak verdiğini sorun yapmadığını düşünmesini sağla bak o zaman ne olacak...

Bunu kesinlikle deneyeceğim.
Bu akşam buluştuğumuzda ancak yüzüğü çıkarıp çıkarmadığını görebileceğim.
Bende ona göre tavrımı alacağım.

sana tavsiyem canım, çıkar o yüzüğü parmağından ve birdaha kolay kolay takma..saygıdan bahseden insan önce parmağındaki yüzüğe saygı duysun..öyle her canı istediğinde çıkartılabilecek bir halka gibi görüyorsa eğer hiç takmasın..daha saygılı davranmış olur...bence bunları da söyle ona..

duygusal biri olabilirsin belki ama insan kırıldığı zaman kırmayıda bilmeli..yoksa değerin karşındakinin gözünde sıfıra iner..seni kırdıysa kırmaktan çekinme...herkes ederi kadar öyle değilmi ?

ayrıca şu tuzlu kahve olayı da pek bi komik olmuş..içmem dudağımı değdirmem derken konu saygıya kadar gelmiş...

bence canı başka şeylere sıkkın..burda bir arkadaşında dediği gibi kahve biraz bahane olmuş..

Doğru diyorsunuz ama ben onun karşısında biraz aptal aşık gibiyim.Benim kızgınlığım öfkem saman alevi gibi küs duramam mesela duramıyorum yani
mantıklı insanımdır da aslında ama yüreğim mantığımın önüne geçiyor engel olamıyorum.

tamam canım istersen önce sen çıkar eğer sorarsa hani öyle karar almıştık bazı şeyler için erken davranmışız bencede de umursamaz bir tavırla sen değil o çıldırsın eğer dediğin gibi seviyorsa ve vazgeçmeye niyeti yoksa bu tavırların onu kendine getirecektir eğer ilişkiyi gözden çıkarttıysa o da umursamayacaktır bundan sonrada yüzük evlenme ciddiyet laflarını lugatından çıkart ona karşı bu kelimeleri hiç kullanma hem sende ona karşı olan duygularını yeniden gözden geçirmiş olursun belki bu olay seni de acıtmayacak belki sadece alışkanlık olmuştur...

umarım bu tavırlar onu kendine getirirde aranızdaki bağ güçlenir ama olay tam tersi şekilde ilerlerse hiç üzülme çünkü şimdiden böyle olursa evlendiğinde daha çok acı çekersin..

sonuç ya sana nasıl bağlandığını ilişki için çabaladığını göreceksin ya da yavaş yavaş uzaklaşıp ellerinden kaydığını dediğim gibi her iki durumda da senin için hayırlı olacaktır kendini en kötüsüne hazırla ki daha çok üzülmeyesin...

Doğru diyorsunuz ama ben onun karşısında biraz aptal aşık gibiyim.Benim kızgınlığım öfkem saman alevi gibi küs duramam mesela duramıyorum yani
mantıklı insanımdır da aslında ama yüreğim mantığımın önüne geçiyor engel olamıyorum.

Biraz küs kalabilmeyi becerenlere hayranlık duyuyorum, bende beceremiyorum bunu. Ve sanırım bizlerin duygusallığı onları rahatlatıyor

tamam canım istersen önce sen çıkar eğer sorarsa hani öyle karar almıştık bazı şeyler için erken davranmışız bencede de umursamaz bir tavırla sen değil o çıldırsın eğer dediğin gibi seviyorsa ve vazgeçmeye niyeti yoksa bu tavırların onu kendine getirecektir eğer ilişkiyi gözden çıkarttıysa o da umursamayacaktır bundan sonrada yüzük evlenme ciddiyet laflarını lugatından çıkart ona karşı bu kelimeleri hiç kullanma hem sende ona karşı olan duygularını yeniden gözden geçirmiş olursun belki bu olay seni de acıtmayacak belki sadece alışkanlık olmuştur...

umarım bu tavırlar onu kendine getirirde aranızdaki bağ güçlenir ama olay tam tersi şekilde ilerlerse hiç üzülme çünkü şimdiden böyle olursa evlendiğinde daha çok acı çekersin..

sonuç ya sana nasıl bağlandığını ilişki için çabaladığını göreceksin ya da yavaş yavaş uzaklaşıp ellerinden kaydığını dediğim gibi her iki durumda da senin için hayırlı olacaktır kendini en kötüsüne hazırla ki daha çok üzülmeyesin...

Şimdi de sadece günaydın yazdığım mesaja büyük harflerle gunaydın bitanem cevabını alıyorum anlamıyorum ki sanki hiç birşey olmamış gibi davranıyor beni cıldırtıyor.
Umarım yapılanlar onu kendine getirir ve ben üzülmek zorunda kalmam.

Back
X