Biraz küs kalabilmeyi becerenlere hayranlık duyuyorum, bende beceremiyorum bunu. Ve sanırım bizlerin duygusallığı onları rahatlatıyor
Yada bizi bu şekilde alttan alışlarımızı kullanıyorlar bunu da düşünüyorum artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz küs kalabilmeyi becerenlere hayranlık duyuyorum, bende beceremiyorum bunu. Ve sanırım bizlerin duygusallığı onları rahatlatıyor
erkek arkadaşın çok inatçı bir insan belli ve bu da geçinilmesi en zor insan türüdür.belliki kendine göre kendi haklı ve senin dediklerine kulak verip değerlendireyim belki haklı olduğu bir taraf vardır diyemiyor.sırf sen onun görüşüne karşı çıktın diye tahammül edemeyip güya yüzükleri çıkararak seni cezalandırıyor.valla böyle bir insanla evlenince çok zorlanırsın.belliki sen duygusal bir insansın,niye beni anlamıyor diye kendi kendini yersin.bırak ne yaparsa yapsın,yüzüğü niye çıkardın diye sorgulama bile.sen de çıkar gitsin.kendisi bilir.sonradan arayı düzeltmeye yine kendi çalışır.ama sen iyice düşün böyle insanla geçinmek kolay değil.
yorumları okumadım fakat şunu söyleyeyim.
siz 21 yaşındaysanız ve 6 yıla dayanan bir ilişkiniz varsa muhtemelen sevgilinizde akranınızdır.yanılıyor muyum?
21 yaşında ortalama bir erkeğin davranacağı gibi davranmış.
küçücük yaşta aslında çok kutsal olan ama zamansız ve anlamsız olan yüzük takmışsınız.
2. olaraksa 6 yıllık bir ilişki için fazla basit konular değil mi?
eğer bu ilk kez oluyorsa üzgünüm ama birşeyler değişiyor,özellikle sevgilinizde.
muhtemelen evlilikten çok korktu bir anda.
ki normalde...çok küçük yaşta yüzük takıp birbirinize ait olduğunuzu çok fazla empoze etmek onu korkutmuş.
eğer böyle tuhaf tavırları devam ederse bence ciddi ciddi ayrılmayı düşünün.
ama bu olay tekse,sizde kendinizi gösterin,çıkarın yüzüğünüzü ve kendi hayatınızı yaşayın,
ona bağlı olmadığınızı hem siz hissedin hemde hissettirin.
bunu hissedemediğiniz için bu raddeye gelmiş durum.
çekin biraz kendinizi,hayat sevgiliden,eşten ibaret değil.
ne kadar ters uyumsuz problemli sorun yaratan bi insan be ıyyyyyy uyuz oldum guzelım sen zaten bunla yapamazsın bu ne ? yarın bi gün ailene gıtmek ıstesen gel desen onada problem cıkarcak arkadas ortamına girsenız ordada bi problem yaratıcak pehhh çekilmez bu çekilmez allah bilır ikizler burcudur saniyede karar degiştigine göreBen bu siteyi okuyan bazı bazı yorum yapan biriyim hiç düşünmemiştim içinden çıkamayacağım birşey olduğunu ve sizinle paylaşıp akıl alabileceğimi yardımınıza, vereceğiniz akıllara çok ihtiyacım var..
Ben 21 yaşında bir genç kızım çok ufak yaşta başladığım ve 6 yıldır devam ettirdiğim bir ilişkim var.Son 1 yıldır ise düşe kalka devam eden bir ilişki he bide kendi aramızda taktığımız yüzüklerimiz var ve benim içinden çıkamadığım da bu...
İsteme muhabbetinde ki tuzlu kahveden konu açıldı, ben içmem yapmam etmem ben orada yapacağımı yaparım yine de onu içmem diye tuttturdu.
Bende içmen önemli değil o kahvenin önüne gelmesi gerekir, sen dudağını değdirirsin içmez bırakırsın bu bir saygıdır gönlü hoş tutmaktır dedim eğer oradaki büyük insanların yanında onlara saygı gösterirsen saygı alırsın dedim.
Oda buna cevaben saygı gösterilmez alınır dedi bende saygı gösterilince saygı alınacağı kanaatindeyim.
Bana sen şimdi böyleysen biz seninle evlenemeyiz zaten dedi.
Daha sonra bunun üzerine bir sürü muhabbetler döndü tabi ilişki normal seyrinde devam ediyordu akşam buluşmak için yanına gittiğimde biz bu yüzükleri çıkaralım daha ortada bişey yok evlenirken takarız ben çıkaracağım ne diyorsun dedi dumur oldum kaldım hiç birşey diyemedim sen bilirsin diyiverdim tamam o zaman ben çıkaracağım bunu yarın dedi.
Anlayamıyorum ya kaç yıldır taktığı yüzük batmazken neden şimdi lütfen bişeyler söyleyin ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım içinden çıkamıyorum ???
Genelde sana hak verilmiş ama ,
ben erkek arkadaşına hak verdim.
Tuzlu kahve mi kaldı?
Hadi kaldı diyelim, sizin dayatmanız kötü olmuş.
Onu da rahatsız eden şey bu dayatma sanırım...
Çünkü o çok medeni bir şekilde içemeyecegini söylemiş,
Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz...
Ve eminim o , bunu bütün olaylara genellemiştir,
acaba ilerde de her şeyde böyle dayatmacı yaklaşır mı diye...
Bence yüzük çıkarma olayı da sizi kendinize getirmek için yapılan bir tavır...
Tuzlu kahve mi kaldı?
Bunu bana söylemişti sen şimdi böyleysen sonrasında işimiz var diye
Abartılı bir tavır değil mi yüzük çıkarmak
Tuzlu kahve mi kaldı?
canmcım ben bu konuda sana katılmıyorum..tuzlu kahve bir gelenektir,işin espirisidir..zaten bir yudum alınıp bıraklır..o güzel anı böyle inatlaşmak yerine ne olacak canım bir yudum içiveririm diyebilirdi..devlet meselesi haline getirmeye gerek var mı?bir genç kız hayatında kaç kez bu istekte bulunabilir ki.bence abartan karşı taraf..hadi diyelim bu geleneği gereksiz buldu,sırf bu inatlaşma için yüzüğü çıkarmak da ayrı bir çocukluk zaten..bu şekilde ders verilmez bence.
canm benim bayramlarda koç hediye etme gelenekleri bile yaşatılmaya çalışılırken tuzlu kahvenin lafı mı olur? damat bey daha ne geleneklerle karşılaşacağını bilse o kahveyi bir dikişte içerdi :)
Canım olaya farklı açılardan bakıyoruz :)
Olay zaten tuzlu kahve olayı ya da genelenekler degil,
olay konu sahibinin bunu erkek arkadaşına söyleme biçimi,
üslubu....
Erkek arkadaşı buna takmış bence,
ve dediğim gibi bu tavrı bütün olaylara genellemiştir...
konu sahibi de öyle dediğini yazmış zaten...