Ben içinden çıkamıyorum ne oluyor anlayamıyorum

Erkek arkadaşım 24 yaşında ve sadece 2 yıldır yüzük takıyoruz yüzüğü o takmak istemişti.

çokta büyük sayılmaz.24 yaş bir erkeğin olgunlaştığı yaş değil kesinlikle.ki yüzük taktığınızda da yaş 22 ymiş.
o yüzden bu tavırları yadırgamayın.
dediğim gibi yüzüğü sizde çıkarın ve bundan çok memnunmuş gibi durun.hatta kendiniz içinde bunun doğru olduğuna inanın.
sonuç itibariyle resmi bir olay değildi,çıkarmak hiç birşey kaybettirmez emin ol.
ve dediğim gibi kendine daha çok zaman ayır şu sıralar.

hepinize yapmış olduğunuz yorumlar için teşekkür ederim yapabileceklerim yapamayacaklarım olacaktır yine de vakit ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim.

Anladığım kadarıyla son bir yıldır bir takım sorunlar varmış aranızda..
Bana bu "tuzlu kahve" olayı biraz bahane gibi geldi doğrusu..

al bendende o kadar hem saygıdan ziyade adetimizde şöyle bi inanç olur bu yörelere göre de deişir tuzlu kahveyi damat adayı içer bitirirse ben her zorlukta kızınızla beraberim elinden zehir olsa yer içerim gibi anlamlara geliyor :) siz epey derine dalmışınız tartışma konusu olarak ama evlilikten korkmuş heralde bahane o bahane

çokta büyük sayılmaz.24 yaş bir erkeğin olgunlaştığı yaş değil kesinlikle.ki yüzük taktığınızda da yaş 22 ymiş.
o yüzden bu tavırları yadırgamayın.
dediğim gibi yüzüğü sizde çıkarın ve bundan çok memnunmuş gibi durun.hatta kendiniz içinde bunun doğru olduğuna inanın.
sonuç itibariyle resmi bir olay değildi,çıkarmak hiç birşey kaybettirmez emin ol.
ve dediğim gibi kendine daha çok zaman ayır şu sıralar.

çok doğru ama bazen umursamaz haller üstünüze düşülmesi yerine dahada sinir bozuyor erkeklerde gözden daha çabuk düşersin o kadarda yapma tavır koy ama tabi arkadaşım

tartışma konusu tamamen saçmalık bunun için tartışılırmıyaa hanı fol yok yumurta yok gıbı kaç yıl sorna olacağı belli değil kavenın tuzu bahanee bence bisüre sonra çıkar kokusu yüzük çıktığına göre bakalım bır haftta sonrda ayrılalaım dıcekmii yoksa sadece şımarıklıkmı etti bu arada bende eşime tuzlu kave yapmadım normal kave verdim ama içimde kaldı bır ara çaktırmadan yapçam vercem kızarsa buraya konusnu açarım:9:

tartışma konusu tamamen saçmalık bunun için tartışılırmıyaa hanı fol yok yumurta yok gıbı kaç yıl sorna olacağı belli değil kavenın tuzu bahanee bence bisüre sonra çıkar kokusu yüzük çıktığına göre bakalım bır haftta sonrda ayrılalaım dıcekmii yoksa sadece şımarıklıkmı etti bu arada bende eşime tuzlu kave yapmadım normal kave verdim ama içimde kaldı bır ara çaktırmadan yapçam vercem kızarsa buraya konusnu açarım:9:

içsinler içsinler yoksa binbir emekle yapılan yemeklerin tadını nasıl anlayacaklar dimi ama :1: :1:

Kız istemede tuzlu kahve çok önemli olmadığı gibi, bunu tartışma mevzusu yapmak ta son derece anlamsızdır...
Tuzlu kahve gitmeyiversin önüne, ne olacak ki?
Öte yandan, dudağını değdiriversin, pulları dökülmez..Ne manası var bunun için tartışıp olayı saygıya kadar getirmeye?

İçine kurt düşürmek istemiyorum lakin, başka biriyle görüşme ihtimali nedir?
Erkeklerde ki bu ani değişiklikler, çoğu zaman bunun alametidir çünkü..

Back
X